reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Matko Asiu Julitka gdzie Wy robicie te badania??? ja na kasę mam wyniki w ten sam dzień, jedynie na hiv i glukozę nie wyrobili się od rana do popołudnia:no:

Ja robię odrazu na miejscu u mojego gina. Po pierwsze to dla mnie wygodne, bo za jednym zamachem załatwiam wszystko, po drugie: nie muszę jeździć między przychodnią a gabinetem z wynikami. A drogi mam między tymi miejscami kawałek.

Poza tym dziś byłam na całym komplecie badań, dlatego suma była porażająca. Ale rozkładając ją na czynniki pierwsze ceny są zbliżone do tych z przychodni.

A w mojej przychodni i tak wyniki są na następny dzień. Więc na jedno wychodzi.

reklama
hejka!

spać mi się chce strasznie, za to pracować to mi się wcale ale to wcale nie chce :no:

a jeśli chodzi o czekanie na wyniki to chyba wszystko zależy czy robią je na miejscu, czy wysyłają, bo jak ja robiłam kardiolipinowe, to było powiedziane, że po 3 tyg. mam się zgłosić, bo krew miała pojechać na przejażdżkę do krakowa na badania ;-)
Przy okazji Julitko, z tego co mi się kojarzy to chyba o to samo chodzi te antyfosfolipinowe i antykardiolipionowe, więc się nie stresuj :tak:

miłego dnia

Aga, ale zależy co za badania masz robione, bo może u Ciebie to są standardowe (morfologia+ogólne moczu), a u She wpadły jeszcze progesteron, żółtaczka itd, a te są droższe

Matko Asiu Julitka gdzie Wy robicie te badania??? ja na kasę mam wyniki w ten sam dzień, jedynie na hiv i glukozę nie wyrobili się od rana do popołudnia:no:

Ewela28
a my wczoraj z S dyskutowaliśmy o NK że właściwie dlaczego żadnego zdjęcia z brzuszkiem nie mamy na profilu.... i człowiek taki głupi -że niby się nie boi a jednak ma blokadę...

Ja umieszcze jak tylko wiecej urosnie, a co tam pochwale sie :-D

A do kiedy sie bierze kwas foliowy?

mnie to jest tak:
Wizyta z USG------ 120
Badania ------------- 80
Recepty --------------39

To prawie połowa mniej

U mnie:

wizyta z usg i cyto - 130,00
badania - rożnie w zależności od tego co jest zlecone (ja teraz miałam robiony cały komplet badań łącznie z określeniem grupy krwi, o co sama prosiłam, dlatego trochę ciągnie po kieszeni... Potem będzie lepiej ;-) )
za recepty - 0,00 (tylko duphaston drogi jak cholera, bo 43zł x 3... I mamy ładną kwotę...)

reklama
Do góry