reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Matko Asiu Julitka gdzie Wy robicie te badania??? ja na kasę mam wyniki w ten sam dzień, jedynie na hiv i glukozę nie wyrobili się od rana do popołudnia:no:

Ja robię odrazu na miejscu u mojego gina. Po pierwsze to dla mnie wygodne, bo za jednym zamachem załatwiam wszystko, po drugie: nie muszę jeździć między przychodnią a gabinetem z wynikami. A drogi mam między tymi miejscami kawałek.

Poza tym dziś byłam na całym komplecie badań, dlatego suma była porażająca. Ale rozkładając ją na czynniki pierwsze ceny są zbliżone do tych z przychodni.

A w mojej przychodni i tak wyniki są na następny dzień. Więc na jedno wychodzi.

reklama
hejka!

spać mi się chce strasznie, za to pracować to mi się wcale ale to wcale nie chce :no:

a jeśli chodzi o czekanie na wyniki to chyba wszystko zależy czy robią je na miejscu, czy wysyłają, bo jak ja robiłam kardiolipinowe, to było powiedziane, że po 3 tyg. mam się zgłosić, bo krew miała pojechać na przejażdżkę do krakowa na badania ;-)
Przy okazji Julitko, z tego co mi się kojarzy to chyba o to samo chodzi te antyfosfolipinowe i antykardiolipionowe, więc się nie stresuj :tak:

miłego dnia

Aga, ale zależy co za badania masz robione, bo może u Ciebie to są standardowe (morfologia+ogólne moczu), a u She wpadły jeszcze progesteron, żółtaczka itd, a te są droższe

Matko Asiu Julitka gdzie Wy robicie te badania??? ja na kasę mam wyniki w ten sam dzień, jedynie na hiv i glukozę nie wyrobili się od rana do popołudnia:no:

Ewela28
a my wczoraj z S dyskutowaliśmy o NK że właściwie dlaczego żadnego zdjęcia z brzuszkiem nie mamy na profilu.... i człowiek taki głupi -że niby się nie boi a jednak ma blokadę...

Ja umieszcze jak tylko wiecej urosnie, a co tam pochwale sie :-D

A do kiedy sie bierze kwas foliowy?

mnie to jest tak:
Wizyta z USG------ 120
Badania ------------- 80
Recepty --------------39

To prawie połowa mniej

U mnie:

wizyta z usg i cyto - 130,00
badania - rożnie w zależności od tego co jest zlecone (ja teraz miałam robiony cały komplet badań łącznie z określeniem grupy krwi, o co sama prosiłam, dlatego trochę ciągnie po kieszeni... Potem będzie lepiej ;-) )
za recepty - 0,00 (tylko duphaston drogi jak cholera, bo 43zł x 3... I mamy ładną kwotę...)

reklama
Do góry