reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam i pozdrawiam niedzielnie.
Udało mi się dziś zrobić zakupy świąteczne, w sensie prezenty dla dzieciaków i teściów i kilka ozdób na choinkę.:-) Teraz następny dzień wolny to też niedziela.

reklama
hej kochane niedzielowo

ja disiaj szkole mialam i po wczorajszym piwku o maly wlos bym sie spoznila... no i jeden wyklad i drugiego nie bylo bo gosciu nas olal a dwa pod rzad z nami mial i poszlam do domu nie bede tam siedziala i 3 godziny czekala... a ze egzaminow nie mamy z tych przedmiotow co dzisiaj wiec po co mam tam sleczec i sie nudzic :eek::confused2:

julitka nja zaraz ide po swieczke aniolka do slepu i tez zapale o 19.00 mojemu Aniołeczkowi kochanemu bo dzisiaj mija juz miesiac jak zamknal oczętka swoje malenkie :-( jakos mi strasznie smutno... widzialam dzisiaj maelgo szkraba w galerii i mi lezki naplynely do oczek :-( jej ale t szybko zlecialo juz miesiac jak go nie ma w moich ramionach... :(

GosiaLew, zazdroszczę Ci że po zakupach jesteś, ja jakoś nie mogę się zebrać-na szczęście kilka prezentów, które mam na myśli mogę przez neta zamówić, ale też muszę się spiąć i to zrobić, bo później są problemy z dostawami
Missiiss, tęsknić już zawsze będziemy, chociaż im dłużej jestem z tym doświadczeniem, tym bardziej napełnia mnie takie przekonanie, że jak będę w kolejnej ciąży, to będę znów chodzić z dumnie podniesioną głową i te łzy na widok dzieci nie będą się w oku kręcić.przyznam Ci się po cichu, że jeśli chodzi o mnie, to już decyzję podjęłam.jutro idę robić badania /cytomegalia, które się leczy, i p-ciała anyfosfolipid-nie leczy/, więc jeśli cyto wyjdzie ok, a USG 21.12 też i zdąrzymy się z owulacją wyrobić, to zamierzam jeszcze w grudniu podziałać, bo czuję się już całą sobą gotowa.ale jakby ktoś pytał, to nieczego nie planyję ;)

:)zorientowałam się:)
tak robi się z krwi, tylko np u nas to na wynik fosfolip czeka się ponad tydzień:(a postanowiłam, ze u mnie zielonym światelkiem bedzie usg w porządku i cytomegalia
a, jeszcze chciałam się utwierdzić:czy za ostatni dzień @ uznaje się ostanti dzień plamień,czy krwawienia?
ciekawa jestem czy u Leny się rozkręciło, bo wczoraj pisała, ze cósik się dzieje
missiiss, a może i Wam lekarz wczesniej pozwoli?ale masz fajowy suwaczek o starankach;)a jaką datę wzięłaś za startową?

wiesz ja zawsze liczylam koniec @ po tym jak kompletnie bede miala majty czyste ... ale nie wiem jak kto inny to liczy. ja tez mam nadzieje ze u niej sie rozkrecilo i ze niedlugo sie u mnie rozkreci do konca roku
jutro albo we wtorek tez pojde wyniki sobie zrobic n reke tyko poczekam az mi mailem przysla ile kosztuja

wiesz ja zawsze liczylam koniec @ po tym jak kompletnie bede miala majty czyste ... ale nie wiem jak kto inny to liczy. ja tez mam nadzieje ze u niej sie rozkrecilo i ze niedlugo sie u mnie rozkreci do konca roku
jutro albo we wtorek tez pojde wyniki sobie zrobic n reke tyko poczekam az mi mailem przysla ile kosztuja
a jakie badania robisz w pierwszej kolejności?

reklama
mississ i julitka80 a do czego Wam koniec @ potrzebny? Ja czasem mam plamienia na koniec jeszcze z kilka dni, więc mój okres musiałby trwać ponad 7 dni. Liczy się początek @ w wyliczeniach cyklu i do dni płodnych. Ja mam zawsze 2 dni mocnego @ potem 3 to się czyści a4 i 5, czasem 6 dzień to plamienia takie mocniejsze i do wtedy max liczę okres.

Do góry