reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To teraz czekam cierpliwie na prawdziwy "zalew" jak wiem że ją już widać na horyzoncie.... :happy:
u mnie powodzi nie było, wręcz pierwsza była dużo spokojniejsza niż @ przed ciążą, i dotego nie bolała :szok::-)
tak więc reguły nie ma co do tego jaka ta @ będzie, czy jak wcześniej, czy odmieniona, ale przyjdzie na pewno ;-)

reklama
a co jest 13 grudnia??:eek:

julitka wiesz mi chodzi o to zeby dostac przed wizyta u tego specjalisty w styczniu 25, bo jak mnie zaleje przy wizycie to 300 zl pojdzie sie je...ac brzydko mowiac a chcialabym zeby on mnie zbadal dokladnie wszedzie a nie tylko pogadanka... a w styczniu mina juz 8 tygodni

lenka fajnie by bylo jakby to @ byla a ja juz tak za swoja tesknie:-(

missiiss nie przejmuj sie ze nie mozesz zapalic twojemu aniolkowi swieczki na grobku...popros o to kogos kto jest blizej(np mame czy znajoma) a ty zapal znicz na najblizszym cmentarzu pod krzyzem..tak sie robi w swieto zmarlych przeciez jak nie masz mozliwosci bycia na wszystkich grobach,wiec dlaczego jutro nie mozesz tego zrobic :)))....mysle ze bedzie ci troszke lzej....

Cześć dziewczyny, witam Wszystkie bez wyjątku.
Czytam cały czas, ale weny brak jakoś...

Ale mam do Was pytanie, bo dziś mam 32 dzień po zabiegu
i mam taki podbrudzony śluz, lekko podkrwawiony i nie wiem czy to już @ ale nie jest to krew typowa dla @

jak Wam się zaczynała pierwsza @ po stracie, od razu dużym krwawieniem czy też takim śluzowym brudzeniem, nigdy tak nie miała i nie wiem jak to traktować? :eek:
chciałabym żeby to byłą @ ...
Czesc dziweczyny:)
Lenka mnie tez sie pierwsza@ rozkrecala 2 dni, zreszta druga tez. ale jest duzo lepiej niz przed ciaza bo nie dosc ze mam 5 -dniowa a bylo 8 dni to jeszcze nie musze zadnych prochow łykac a dawniej to normalnie bez 4-5 ibupromow max nie bylo mowy o funkcjonowaniu.
a ja mam od wczoraj dołulca bo moja kolezanka wlasnie wczoraj urodzila corcie i ogolnie ciesze sie jej szczesciem ale gdzies tam w srodku obudzil sie bol i zal ogromny znowu..... a myslalam ze juz bedzie tylko lepiej. a poza tym od rana wysyla mi zdjecia dzidzi a ona taka sliczna.....

reklama
witam dziewczynki
miłej niedzieli życzę
a ja z Wercią właśnie szykujemy się do stolicy do teatru "Lalka" na przedstawienie i spotkanie z Mikołejem i dziećmi niepelnosprawnymi
pewnie będę wieczorkiem
papa

Do góry