reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
julitka ja tez ogladalam te rozmowy w toku i najbardziej mnie wkurzyl ten ojciec(2 rodzina) co mowil ze te dzieci to inwestycja na przyszlosc!!no co za dupek wstretny!!!
no ja jak mowilam mojemu gin ze babcia wywrozyla ;) ze my (tzn jej wnuki) beda mialy blizniaki to powiedzial ze glupopty ale ja mu mowilam ze czuje ze beda blizniaki...nie uwiezyl a po uzg nie zdazylam mu udowodnic ze intuicja mnie nie zawiodla

Oglądałam to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jaki głupol,akurat mu dzieci beda kase dawac, jak teraz tak ciezko w polsce, ech szkoda słow ,napewno takie dodatki rodzinne dostaja i z opieki spolecznej,a pierdziela głupoty !

no my też niby dopiero nieco ponad 3 lata po ślubie, ale przed ślubem byliśmy razem 6 lat, ale tak jak mówisz, nie czułam się też gotowa i miałam inne "ważne"sprawy na głowie.chociaż moja znajoma ma 29 lat i już 11letnią córcie i czasem to jej zazdroszczę, bo jeszcze jest młoda a już jedną pociechę ma odchowaną, a druga w drodze:)
ja jestem mężatką 2 lata, a jesteśmy razem 8 lat więc po tylu latach troszkę zaczynam myśleć o powiększeniu rodzinki :)

ja chyba kawalek widzialam tych rozmo w toku jak gosciu mowil ze dzieci to inwestycja :)masakra! ja zreszta uwazam ze za duzo dzieci miec nie mozna.tzn tyle ile mozna utrzymac i zapewnic normalne zycie

Aniołki, ja bardzo Cię podziwiam, że nie straciłaś nadziei mimo, że nie raz Cię ten okrutny los dopadł, w moich oczach wielki szacunek!!!zwłaszcza za to, że się nie poddajesz i dalej masz siłe do walki.i ja też postanowiłam walczyć i nie poddam się, bo wiem że gdzieś we wszechświecie krąży taka kropeczka, która w końcu trafi do brzuszka każdej z nas ,żeby wykiełkować i przynieść nam duuużo szczęścia /to tak w uproszczeniu wielkim:)/
a ten facet to w ogóle wygądał na jakiegoś małosprytnego, w pysk by dostał ode mnie

Aniołki, ja bardzo Cię podziwiam, że nie straciłaś nadziei mimo, że nie raz Cię ten okrutny los dopadł, w moich oczach wielki szacunek!!!zwłaszcza za to, że się nie poddajesz i dalej masz siłe do walki.i ja też postanowiłam walczyć i nie poddam się, bo wiem że gdzieś we wszechświecie krąży taka kropeczka, która w końcu trafi do brzuszka każdej z nas ,żeby wykiełkować i przynieść nam duuużo szczęścia /to tak w uproszczeniu wielkim:)/
a ten facet to w ogóle wygądał na jakiegoś małosprytnego, w pysk by dostał ode mnie

Ja tez juz kilka razy zastanawialam sie skad tyle sily aniołki.
ja to chyba bym tak nei potrafila

reklama
Ewela wszystko z tobą ok, ja w pierwszej ciąży też wcześnie szukałam wózka :)

my pierwsze co to szukalismy wozka.tzn ogladalismy,juz wiedzielismy jaki chcemy,a przy blizniakach to decyzji troche bylo:)nie kupilismy bo nie mielismy gdzie postawic,czekalismy az rodzice sie wyprowadza,do lutego byl czas,

Do góry