reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a dziękujemy dobrze. mam lenia masakrycznego, mogłabym całe dni przesypiać :zawstydzona/y: A mały trenuje skoki na trampolinie (czyt. po pęcherzu :happy:).

To weź sobie linijkę i zmierz 25cm:szok: to właśnie tyle będziesz miała za 16 tygodni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i mało tego -te 25 cm się czasem przeciąga:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Hihihi... Wyobrażam sobie to uczucie ;-)

Póki co będę się napawała tym ziarenkiem pieprzu jak to określił moje szczęście dziś gin :-)

Koti nie dziękuję :-)

A jak Wy się czujecie?

Ja sie czuje nawet dobrze, poza bólem kręgosłupa, który sie utrzymuje nader długo :wściekła/y:, a poza tym dzisiaj mam lęki jak cholera, poniewaz wtedy w marcu własnie w nd mialam 12tc,a w pn na drugi dzien sie ciaza skończyła :-:)-:)-( wiec rozumiecie co ja teraz przechodzę:-(

Agatko a tak na dobrą sprawę: dawać opr*** to dajesz bez umiaru jak tylko któraś z nas marudzi, smuci się na wyrost i się zadręcza.

Ja tu wydaje mi się powinnam Cię zadowolić w moich wypowiedziach, a tu co? Zero pochwały... :-(

Obniża mi się przez Ciebie motywacja ;-)

reklama
Ja sie czuje nawet dobrze, poza bólem kręgosłupa, który sie utrzymuje nader długo :wściekła/y:, a poza tym dzisiaj mam lęki jak cholera, poniewaz wtedy w marcu własnie w nd mialam 12tc,a w pn na drugi dzien sie ciaza skończyła :-:)-:)-( wiec rozumiecie co ja teraz przechodzę:-(

Ewela głowa do góry!!! Będzie dobrze!!! Nie ma innego wyjścia!!! Dla dobra Fasolki postaraj się zrelaksować. Nie wiem - idź na zakupy? ;-)

Do góry