reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

she trzeba powoli isc do przodu a juz fizycznie dobrze sie czulam nawet bardzo dobrze ;-)

no to sie nie amartwić tylko uważać na siebie przec całe 9 miesiecy :tak: nawet jak z jajeczkiem ;-)

reklama
Agata, fajny kolorek i fajna fryzurka :-)
ja póki co dumam, co by tu zrobić z moimi kudłami, bo od września ot tak sobie rosną ;-) ale fryzjer, u którego ostatnimi czasy ścinałam jest 200 km stąd, to jeszcze chwilę mogę podumać zanim się tam wybiorę ;-)

Jaki ty masz cudny suwaczek - puzzelek!

Śliczny!

A wczoraj szukałam jakiś nowości w necie i natknęłam się na stronkę z takimi właśnie cudami :-) W miarę przybywania tygodni odkrywać się będzie coraz więcej obrazka :-)

no to sie nie amartwić tylko uważać na siebie przec całe 9 miesiecy :tak: nawet jak z jajeczkiem ;-)

Ach, ja chyba pójdę w ślady Agatki i będę starała się żyć normalnie. Nie wiem jak to mi wyjdzie w praktyce, ale... Dam z siebie wszystko :-)

W końcu czuwa nad nami Aniołek :-) I Grześ :-)

Kochane Juniorka ma 3,4 kg(0,4 kg wiecej niz tydzien temu...) i mam rozwarcie na jeden palec cokolwiek to oznacza...
Agatko fajny kolorek....tez bym z checia podreptala do fryzjera...

To ja już zaczynam trzymać krzyżyki za spokojny poród :-)

Lada dzień śliczne zdjęcia do oglądania nam się szykują :-)

Agata, fajny kolorek i fajna fryzurka :-)
ja póki co dumam, co by tu zrobić z moimi kudłami, bo od września ot tak sobie rosną ;-) ale fryzjer, u którego ostatnimi czasy ścinałam jest 200 km stąd, to jeszcze chwilę mogę podumać zanim się tam wybiorę ;-)

Kochana to ja Ci mogę dać namiar na mojego Afera Fryzjera uwielbiam Go za to że nie muszę wiedzieć co chcę na głowie i za to ze nauczył mnie ze włosy odrastają:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochane Juniorka ma 3,4 kg(0,4 kg wiecej niz tydzien temu...) i mam rozwarcie na jeden palec cokolwiek to oznacza...
Agatko fajny kolorek....tez bym z checia podreptala do fryzjera...

Ja już zapowiedziałam ze się przyturlam przed porodem a jak nie to On na porodówę przyjedzie z farbą
Jak to co??? mówiłam Ci ze w weekend się rozpakujesz:)

Dziewczyny, tylko się nie śmiejcie... Wzięłam linijkę do ręki... 4mm... Jaki to Okruszek jest :-)

Rozczuliłam się :zawstydzona/y:

reklama
Do góry