reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, a jak to jest z farbowaniem włosów w ciąży? Chciałabym przed sylwkiem położyć farbę, ale nie wiem czy to wskazane...

No i przed ślubem koniecznie... Będę mogła w 8 m-cu się farbować??
ja jak bylam w ciazy z moja corcia to farbowalam wlosy i lekarz tez nie widzial przeciwwskazan

reklama
Mi lekarz powiedzial,ze niby nie jest udowodnione iz farbowanie jest szkodliwe,ale odradza ten zabieg przynajmniej w pierwszych 3-miesiacach ciazy...
O ile pamietam pierwszy raz farbowalam w 18 tc i to jeszcze farba bez amoniaku bo jakos mialam stracha...
No a teraz to robie normalnymi bo na moje to chyba nie wplywa na dzidzie...

cześć dziewczynki

odebrałam dziś wyniki:
- toxoplazmoza IgM i IgG - oba ujemne
- cytomegalia IgM i IgG - oba ujemne

więc to nie to nam zaszkodziło, śledztwo trwa dalej.... :eek::eek:

martaoli - życzę emocjonujących i owocnych staranek ...

Haniu - nie znam Cie ale to najmniej ważne - gratuluje

widze że nowe Fasolki trochę dziś spokojniejsze, do bardzo dobrze bo to im tylko służy :-)

No to super, bo jakby był stanowczy zakaz, to do lipca na ślub miałabym naturalne siwe pasemka :-(

Ja pierwszy raz zafarbowałam w 6tc -bo ślub, później za miesiąc -bo nie będę miotłą, a dziś też idę -bo dziecko musi mieć ładną mamę:tak:
Tipsy robiłam sobie sama od początku ciąży i mojemu dziecku nie zaszkodziły żadne chemikalia

reklama
Mi lekarz powiedzial,ze niby nie jest udowodnione iz farbowanie jest szkodliwe,ale odradza ten zabieg przynajmniej w pierwszych 3-miesiacach ciazy...
O ile pamietam pierwszy raz farbowalam w 18 tc i to jeszcze farba bez amoniaku bo jakos mialam stracha...
No a teraz to robie normalnymi bo na moje to chyba nie wplywa na dzidzie...

No to ja się przed sylwestrem od farbowania wstrzymam. Poczekam do końca 3 m-ca...

cześć dziewczynki

odebrałam dziś wyniki:
- toxoplazmoza IgM i IgG - oba ujemne
- cytomegalia IgM i IgG - oba ujemne

więc to nie to nam zaszkodziło, śledztwo trwa dalej.... :eek::eek:

Dobrze, że gin chce je prowadzić. Czasem nie wyrażają takiej chęci i trzeba samemu węszyć...

widze że nowe Fasolki trochę dziś spokojniejsze, do bardzo dobrze bo to im tylko służy :-)

Bo my rozsądne mamy jesteśmy :-)

Do góry