reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

missiiss to ty taki nocny marek jak ja...a zwlaszcza przy tej grypie :wściekła/y:
ale ja od porodu malo mialam takich nocy zebym poszla spac o przyzwoitej porze i przespala cala noc...to chyba jakies podswiadome nerwy...:-(
no ale trzeba sie wziasc w garsc i nauczyc sie spac w ludzkich porach :-p bo od stycznia chce szukac pracy i mam nadzieje ze znajde szybko a to juz nie bedzie zmiluj sie trzeba bedzie wstawac rano :szok:

reklama
wklejam nie chce zapeszac

Prześliczny :-)

A moze za szybko wzrasta alekarz 2 jeszcze nic nie widzial na usg moze to ciza pozamaciczna:no:

Anetha Kochana, ja Cię chyba na kurs optymizmu wyślę do naszej Agatki. BĘDZIE DOBRZE!!! Zobaczysz. A zamartwianiem się tylko szkodzisz sobie i Maleństwu. Więc skończ z tym raz dwa, dobrze?

Betka rośnie, więc jest OK!!!

wstawilam sobie ten suwaczek bardzo chce zeby bylo wszystko ok,ale nikt tego nie przewidzi,czy wy dziewczyny tez macie tak mokro ja cio chwilke latam do łazienki bo wydaje mi sie ze cos ze mnie leci

Ja miałam takie uczucie jeszcze kilka dni temu. Teraz jakoś nie odczuwam tego bardzo dotkliwie. Dlatego jak widzisz to ja mam większe powody do niepokoju niż Ty. Tak więc uśmiechnij się :-)

Pati ja poprostu sie strasznie boje cieszyc ,Ale mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko dobrze

Będzie, będzie. Musi być!

Ślicznie buciczki. I widzę że twoje samopoczucie lepsze. Ja byłam u gin, ale nie wiem nic więcej jak ty. Będzie dobrze.Przecież też mogłaby się martwić że nic nie było widać itddd... Ale po co. Myślimy pozytywnie:-)

Kasikz dziękuję za pochwałę bucików.

Nie wiem czy moje samopoczucie jest lepsze. W sumie wsłu****ę się w swój organizm i nic nie słyszę. Ale staram się zachować spokój. Za mokro nie mam, piersi odpuściły, brzuch jakby mniejszy się zrobił. Tylko temp podwyższona, pić mi się chce strasznie i często ssie mnie w żołądku. Poza tym nic. kompletnie. No te kłucia wczoraj. Ale przeszły.

Już nawet sobie film wkeciłam, że może to torbiel? Przecież nie tylko ciąża daje pozytywny test, prawda?

Miłego dnia Dziewczyny.

PS. Czy to forum samo robi erratę słów podpadających pod brzydkie? Zobaczcie na wyraz wsłu****ę... Napisałam go w całości, a po dodaniu odpowiedzi pojawiły się automatycznie gwiazdki w środku wyrazu... :-)

Ostatnia edycja:
:-)She nie nakrecaj tez na zadne torbiele na pewno jestes w ciazy .Ja tez przedwczoraji przed wczoraj mialam takie klocie w brzuchu i czulam ze mi wszystko spuchło dziwne uczucie .Myslalm ze to koniec .A juz wczoraj i dzisiaj czuje sie lepiej trochce mnie mdli rano ale troszevczke muszxe cos zjesc.Bedzie dobrze zobaczysz bedziemy miec podobny termin:-)
Pozdrawiam

:-)She nie nakrecaj tez na zadne torbiele na pewno jestes w ciazy .Ja tez przedwczoraji przed wczoraj mialam takie klocie w brzuchu i czulam ze mi wszystko spuchło dziwne uczucie .Myslalm ze to koniec .A juz wczoraj i dzisiaj czuje sie lepiej trochce mnie mdli rano ale troszevczke muszxe cos zjesc.Bedzie dobrze zobaczysz bedziemy miec podobny termin:-)
Pozdrawiam

Mnie póki co nawet nie mdli. Ani na zapachy żadne nie reaguję.

Tylko z radością wczoraj zładłam dwie kiełbaski. A zwyczajowo wędlin nie jadam ;-) Ale może to podświadomość.

A Ty już znasz wstępny termin?

Nie do lekarza ma na 15 grudnia zobaczymy czy cos zobaczy:szok:Bo bylam 2 grudnia to jeszcze nic nie widzial ale bete mialam 172 i dopiero 28 dc byl chyba zawczesnie bylam ,ale dal mi od razu l4 i duphaston 3 razy dziennie.She dobrze bedzie ja tez czasem nie czuje objawow aczasem masakra ,

Nie do lekarza ma na 15 grudnia zobaczymy czy cos zobaczy:szok:Bo bylam 2 grudnia to jeszcze nic nie widzial ale bete mialam 172 i dopiero 28 dc byl chyba zawczesnie bylam ,ale dal mi od razu l4 i duphaston 3 razy dziennie.She dobrze bedzie ja tez czasem nie czuje objawow aczasem masakra ,

3 razy dziennie? O cholipa... To może ja też będę miała częściej? Może objawy ustąpiły, bo mimo zażywania duphastonu nadal mam go za mało, by starczyło na zagnieżdżenie?

Ja jutro dzwonię do gina, bo będzie pierwszy dzień po urlopie. Mam nadzieję, że znajdzie dla mnie jutro wolną chwilę. Mam dziś 33dc, więc pewnie też będzie za szybko, by coś zobaczyć, no ale chociaż mi o tym duphastonie powie coś więcej. A jak nie uda się jutro, to na poniedziałek chociaż... Choć mam już takiego stracha, że wolałabym jutro.

Anetha, Kasikz a ja mam takie pytanie: czy jak teraz byłyście na wizytach, to wasi lekarze badali Was na fotelu, czy oszczędzili Wam tego badania i tylko usg? Bo tyle się mówi, że takie badanie we wczesnym etapie ciąży nie jest wskazane... Ja chcę swojemu powiedzieć, że na fotel nie siądę za żadne skarby. Ale nie wiem czy on się przychyli do mojej prośby. A ja boję się, że mi mojego Okruszka uszkodzi... Zwłaszcza jeśli znów są problemy z zagnieżdżeniem... :-(

hej kobitki
ASIA a mój gin nie bada na fotelu do 10 tyg także wszystkie przyjemności z tym związane dopiero przede mną
faktem jest że kiedy pojechałam do szpitala z plamieniami to tam mnie badali

miłego dnia kochane

reklama
hej kobitki
ASIA a mój gin nie bada na fotelu do 10 tyg także wszystkie przyjemności z tym związane dopiero przede mną
faktem jest że kiedy pojechałam do szpitala z plamieniami to tam mnie badali

miłego dnia kochane

Mój bada. Nawet jak przyszłam w maju z krwawieniem to badał. Więc teraz mam stracha, że po badaniu dostanę plamień. Zwłaszcza, że nie najlepiej akurat to badanie toleruję...

Do góry