reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam was :-)
kilka dni temu kupilismy choinke i lerzala caly czas w pudle razem z babkami i reszta ozdob... moj mi dzis powiedzial ze to bez sensu ze ona tak lerzy i czeka na obstrojenie, wiec ja dzis ubralam w babki i lampki :-) tylko ze choinka okazala sie za duza jak nasz malutki pokoik wiec trafila do tego jeszcze nie gotowego bo tylko tam sie zmiescila... musze jeszcze jakies ozdoby kupic mniejsze zeby tutaj tez cos wisialo... bo mam jeszcz takie ze slomy ktore na firkankach powiesze ale to dopiero po umyciu okien, u nas pada deszcz wiec nie wiem kiedy te okna umyje a mam ich na dole 7.... wrr

moj kot dzis znowu mial pomysla... wypil wode z wc... tylek mial w gorze a lep i lapki w tej wodzie, poslizgnal sie i zanurkowal :-D :-D najgorsze jest to ze ktos swoich sikow nie splokal i musialam kota wykapac bo smierdzial.... dobrze ze akurat domestosa nie uzylam do umycia toalety bo pewnie by sie otrul... tak na marginesie to choinka kotu sie najbardziej podoba... juz sie wyspinal na sama gore... czasem sie czuje jakbym w domu miala 3 latka a nie kota...

papa ja uciekam do ochlama na zakupy

ewcia masakra z tymi ulotkami :szok: ja jeszcze nie mam pomniczka u Antosia z reszta zima zanim grobek sie zacznie zapadaci i ziemia sie ustabilizuje to troche minie... ja pomniczek bede stawiala z mezem na wiosne. Antoś leży z moją małą siostrzyczką (ktora mamie sie martwa urodzila a juz wazyla 2500) :-( i ona miala pomniczek ale on juz mial 28 lat i jak mojego Antosia synka chowalismy to od razu ten stary pomnik tato sciagnął i razem zrobimy dla nich na wiosne. wiecie co tak czytam ze mikolajki dajecie i aniolki a ja jestem tak daleko od grobku mojego synka i nawet mu takiego mikolajka nie dalam :-:)-:)-( i az placze teraz bo mu prezentu na mikolajki nie dalam ... :-( po wyplacie pojade do niego i pozniej na swieta , zrobie porządek choc pewnie moja mama dba tam o malutkich ale np jak siedze w domu to zaluje ze nie moge sobie pojsc podumac na grobek :-(

ewela no wlasnie chce ta luteine pod jezyk moja gin rodzinna zawsze mi ja na okresy przepisywala, mysle ze jak jej powiem o co mi chodzi to mi przepisze....

wlasnie skonczylam sprzatac i wiecie co poszlam sikac i kkurde mam troche krwi i plamienia :confused2: i teraz nie wiem czy przez to sprzatanie mi jeszcze rana troche pokrwawila czy to juz okres ktory nie zapowiedzial sie niczym, z reszta zobacze co dalej bedzie... jak si enie rozkreci to znaczy ze to po tej ranie jeszcze :-(

lena hehe to mnie rozszyfrowalas :-) no ja do tych kombinatorow naleze i na dodatek do tych najbardziej niecierpliwych co mnie wiele razy zgubilo :sorry: by mnie teraz nie zgubilo

czarna to ty sie tutaj pokazuj czesciej ;-) razem bedziemy testowac i mam nadzieje ze razem nam sie uda w tym samym czasie w marcu :-):tak:;-)

ewcia masakra z tymi ulotkami :szok: ja jeszcze nie mam pomniczka u Antosia z reszta zima zanim grobek sie zacznie zapadaci i ziemia sie ustabilizuje to troche minie... ja pomniczek bede stawiala z mezem na wiosne. Antoś leży z moją małą siostrzyczką (ktora mamie sie martwa urodzila a juz wazyla 2500) :-( i ona miala pomniczek ale on juz mial 28 lat i jak mojego Antosia synka chowalismy to od razu ten stary pomnik tato sciagnął i razem zrobimy dla nich na wiosne. wiecie co tak czytam ze mikolajki dajecie i aniolki a ja jestem tak daleko od grobku mojego synka i nawet mu takiego mikolajka nie dalam :-:)-:)-( i az placze teraz bo mu prezentu na mikolajki nie dalam ... :-( po wyplacie pojade do niego i pozniej na swieta , zrobie porządek choc pewnie moja mama dba tam o malutkich ale np jak siedze w domu to zaluje ze nie moge sobie pojsc podumac na grobek :-(

My także jeszcze nie mamy u Maciusia i z tego samego względu i także czekamy do wiosny, ale już mam wybrany.
Nie płacz, że nic nie postawiłaś na grobku. Najważniejsze jest to, że zawsze będziemy pamiętać o naszych Dzieciach. Widzisz, ja postawiłam i już ukradli:-( Nasze Maleństwa wiedzą, że dla Nich zrobilibyśmy wszystko!!! Światełko dla wszystkich Aniołków
[*]
[*]
[*]
[*]...

reklama
Do góry