reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Asiu dla mnie nieważne czy nasikasz na test czy na kafelki w łazience -dla mnie ważne żebyś rosła zdrowo:-D... jak to mówi mój S do mojej siostry pokazując na mój brzunio "widzisz co się dzieje jak się dużo kapusty najesz":-):-):-):-)

:-)

Ty Agatko jak zwykle potrafisz rozbawić :-)

Dżizas ale ten czas leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny cieszcie się każdą chwilką i każdym dniem bo ja sama nie wiem kiedy to zleciało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To prawda. Wystarczy popatrzeć na to, że niedawno były święta, a znów są. Nie ma litości ten czas. Oj nie ma.

Nie denerwuj sie kochana ja wczoraj tak miałam. Póki co narazie nie ma. Nawet powtórzyłam testa popołudniu i wyszedł pozytywny. Będzie dobrze zobaczysz

Kasikz dobrze, że my na takim samym etapie jesteśmy. Zawsze to raźniej :-)

U mnie póki co w porządku. Brzuch pobolewa, wieczorami oczywiście jest ogromny:-)Piersi duże i chyba innych dziwnych rzeczy nie pamiętam. Chyba miałam taki posmak metaliczny przez chwilę w ustach.

A ja nic :-( Kompletnie... A przecież piersi mnie bolały... Nie wydawało mi się... :-(

Przestań sie nakręcać..... Dobrze będzie zobaczysz, Weż połóź sie zrelaksuj. Zobaczysz przejdzie a tobie będzieie lepiej

Właśnie wstałam z łóżka i przydreptałam do Was. Mój M śpi, ja zasnąć nie mogłam. Jedynym lekarstwem na głupie myśli zostało Forum :-)

spokonie, wszystko bedze dobrze, she ja ci oddam bol mojego cyca bo mnie prawy boli niewaidomo czemu a drugi nic nie boli.. pewnie mi ten bol przez przypadek wyslals mikolajem :-p

Mi nic nie było na początku -piersi nie bolały nie rosły -dopiero koło 11/12 tc zaczęły swędzieć -nawet nie boleć -dziewczyny po dupie Wam naleję i już!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja zjadłam 3 mon cheri od mikołaja i sie chyba nawaliłam:eek::eek::eek: teraz będę jadła samą czekoladę -resztę wylewam -buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Zastanówcie się dziewczyny -ciąża w ogóle nie musi mieć objawów -bo i po co -a siedzicie w 30dc i sobie szukacie cudów!!!! aż mnie córka kopnęła na zgodę z mamusią zapewne. Gdyby nie testy olałybyście wszystko i łaziły na imprezy!!!!!!!!

A to dla maluszków -Kasikz i Asia -zapiszcie sobie już stronkę w zakładkach -to tak na psychiczne złamanie bo dobrze wiem że człowiek się przed tym broni:-p
NAJPIĘKNIEJSZE PIERWSZE BUCIKI!!!RĘKODZIEŁO!!! (831084852) - Aukcje internetowe Allegro

Wykupie tam wszystko normalnie:-D:-D:-D

Mi nic nie było na początku -piersi nie bolały nie rosły -dopiero koło 11/12 tc zaczęły swędzieć -nawet nie boleć -dziewczyny po dupie Wam naleję i już!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja zjadłam 3 mon cheri od mikołaja i sie chyba nawaliłam:eek::eek::eek: teraz będę jadła samą czekoladę -resztę wylewam -buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Zastanówcie się dziewczyny -ciąża w ogóle nie musi mieć objawów -bo i po co -a siedzicie w 30dc i sobie szukacie cudów!!!! aż mnie córka kopnęła na zgodę z mamusią zapewne. Gdyby nie testy olałybyście wszystko i łaziły na imprezy!!!!!!!!

A to dla maluszków -Kasikz i Asia -zapiszcie sobie już stronkę w zakładkach -to tak na psychiczne złamanie bo dobrze wiem że człowiek się przed tym broni:-p
NAJPIĘKNIEJSZE PIERWSZE BUCIKI!!!RĘKODZIEŁO!!! (831084852) - Aukcje internetowe Allegro

Wykupie tam wszystko normalnie:-D:-D:-D

Właśnie dlatego przylazłam do Was. Wiedziałam, że postawicie mnie do pionu :-)

reklama
Witam, a u mnie @ brak. Taka byłam niecierpliwa, że wczoraj zrobiłam testa, wyszedł negatywny, jedna kreska jak nic. Teraz to poczekam jeszcze z 2 dni zanim wykonam kolejny test o ile @ nie dostanę.

Do góry