reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 - żebyś wiedziała że hardcore, tyle wątków na raz że jak już doczytam to i tak niewiele pamiętam... :eek::eek:

missiiss - nie wierze że byś nie kombinowała bo Ty to masz taki troche kombinatorski charakterek.. hehehe :happy::happy:

a jak już czytam o długości Waszych cykli to mi troche mina gasnie, mam nadzieje że po zabiegu nie bede miała takich historii, ja zwsze miałam 28-29 dni i nigdy nie stosowałam żadnych wywoływaczy ?? i chcę żeby tak zostało buuuuuuuuu...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Lena, to sie nie smutaj na zapas. u mnie tylko ten bezpośrednio po zabiegu był dłuższy, bo 35 dni, a nastepne 28 czyli tak jak to było wczesniej ;-)

a mnie dzisiaj nosi i ciężko mi w pracy usiedzieć. no i głodna ciągle jestem :eek:

Cieszę się, że znalazłam to forum.
Dzięki Wam choć czasami czuję się odrobinę lepiej.

Byliśmy wczoraj z K. na cmentarzu i ku...sy znów okradli Maciusia grobek:wściekła/y::-(
Miesiąc temu aniołka, a wczoraj mikołaja i także aniołka, którego postawiliśmy na 6 grudnia:-(
Ciekawe czego będzie brakować dzisiaj. Mam nadzieję, że reszta będzie, wczoraj były jeszcze 3 aniołki i bałwanek z kwiatami. Strasznie jest to smutne, że okradają Maleństwa:-(

Czesc dziewczynki dawno tu nie zagladalam ale to wszystko z braku czasu niestety;-) minelo juz poltora miesiaca jak stacilam swoje malenstwo lekarz powiedzial ze wszystko jest ok ze ladnie sie zagoilo i jesli jestem gotowa moge zaczac staranka a tu nagle dwa dni temu dostalam silnego krwotoku nie wiadomo z jakiej przyczyny

:zawstydzona/y: napisalam sm do matki tego chłopca, kuzwa dziwnie sie czuje teraz,ale oni tez raz zdnia na dzien mi powiedzieli,ze juz u nich nie pracuje ,bo sobie inna opiekunke znalezli i w sumie nie powinno mi byc glupio. Ale mam nadzieje,ze nie rozgadaja:wściekła/y: ,ze ja zaciązona,bo nie chce zeby ludzie gadali.:eek:

:zawstydzona/y: napisalam sm do matki tego chłopca, kuzwa dziwnie sie czuje teraz,ale oni tez raz zdnia na dzien mi powiedzieli,ze juz u nich nie pracuje ,bo sobie inna opiekunke znalezli i w sumie nie powinno mi byc glupio. Ale mam nadzieje,ze nie rozgadaja:wściekła/y: ,ze ja zaciązona,bo nie chce zeby ludzie gadali.:eek:

Przestań się przejmować nimi. Najważniejsze teraz jest zdrowie Twoje i Maleństwa!!!

martaioli rozumiem, że to nie termin @ ?? może zadzwoń do lekarza...

ewcia3004 bardzo to przykre, ale nic nie poradzimy na ludzką tępotę :no::no:, można mieć nadzieje że zmądrzeją, ale ta nadzieja jak żadna inna bardzo nikła...

just79 - dzięki za pocieszenie... :happy:

ticker.php

reklama
Do góry