reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewela - jeśli mogę coś doradzić - to lepiej jakoś skombinować - bo gin mówił- że odstawiać powinno się stopniowo - zmniejszając dawki a nie tak od razu..

reklama
dziewczyny, wczoraj skonczyla mi sie luteina i nie mam juz, a powinnam jeszcze ten tydzien brac, do gina nie moge pojechac, bo to daleko,a z kasa cienko, co robic, czy to sie cos stanie,czy nie?

Kochana jedź do lekarza... Nie wolno odstawiać tak gwałtownie progesteronu, bo to szok dla organizmu... Może idź do lekarza ogólnego, żeby Ci wypisał receptę???

Hejka :-)

Vjolka, z tego co pamiętam, to jesteś zarejsetrowana między innymi po to, żeby składać wniosek o dofinansowanie na otwarcie działalności, więc dowiedz się w urzędzie, bo w takim przypadku czasami wydają zaświadczenie o statusie bezrobotnego na parę miesiący (do czasu kiedy postępowanie o przyznanie środków będzie rozstrzygnięte) i w ten sposób można uniknąć tych comiesięcznych wizyt. (Chyba, że przysługuje Ci zasiłek, to wtedy pewnie trzeba co miesiąc odiwedzać UP, mimo wszystko)

No właśnie zasiłek przysługuje...

Ja mam tak specyficzną pracę, że od 4 do 20 każdego miesiąca nie ma mowy o wolnym. Za to od 20 do 4 wolne mam co miesiąc :-)

fajną masz pracę....
;-):tak:;-)

Witam dawno mnie nie bylo ale malo czasu bo latam na zabiegi z ta noga oczywiscie o kulach bo jeszcze chodzic mi nie wolno masakara z ta noga boli ani zgiac ani wyprostowac:(.Pozatym nowo zafasolkowanym mama GRATULUJE:-)coraz wiecej tu takich oby tak dalej.POZDRAWIAM

Ewela mimo wszystko może jednak spróbuj załatwić ta luteinę... Skoro masz jeszcze ten tydzień brać, to trzeba zakombinować...

reklama
Do góry