reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się z Wami również :) z deszczowej wawy.
Jak tam missiiss się czujesz?
Dziewczynki She i Kaskiz- gratuluję i trzymam kciuki &&&

pozdrawiam wszystkie

reklama
hej gabrysia a juz lepiej , te moje napady zlosci to mnie dobija niedlugo :sorry: no ale oby sie nie powtorzyly ;-) w ogole kurcze szybko mi czas leci w miare. macie racje dziwczynki ze nawet leci... juz sie marca nie moge doczekac :-) bo zaczniemy staranka i moze bóg da ze wyjdzie w kwietniu strasznie bym chciala :-)

Zafasolkowane, czy Wy też na początku miałyście uczucie tekiej mokrości? Ja wczoraj miałam sucho jak na Saharze, a dziś mam wrażenie, że mnie coś naoliwiło... :-(

Muszę kupić sobie sobie jakieś luźniejsze spodnie, bo mi bebzon wywaliło strasznie. Jak co miesiąc na @... A jak ten przyjdzie? Jak test zrobiłam za szybko? Och...

A piersi wcale już nie bolą. To normalne?

Jeny, jak mi się chce spać...

Ostatnia edycja:
Zafasolkowane, czy Wy też na początku miałyście uczucie tekiej mokrości? Ja wczoraj miałam sucho jak na Saharze, a dziś mam wrażenie, że mnie coś naoliwiło... :-(
Muszę kupić sobie sobie jakieś luźniejsze spodnie, bo mi bebzon wywaliło strasznie. Jak co miesiąc na @... A jak ten przyjdzie? Jak test zrobiłam za szybko? Och...
A piersi wcale już nie bolą. To normalne?
Jeny, jak mi się chce spać...

Asieńko, dopiero doczytałam.....gratuluję Skarbie i trzymam mocno kciuki, by wszystko było znakomicie, a na pewno tak będzie....
Ja w ciąży też miałam uczucie "mokrości", więc to normalne....a co do bólu piersi. Każda przechodzi inaczej, np. ja w pierwszej ciąży piersi nie bolały wcale, ale w drugiej! Świąd, ból, rwanie, nabrzmiałe itp.
A senność to kolejny objaw....odpoczywaj duuuuuużo...
Buziam** mocno :-)

Asieńko, dopiero doczytałam.....gratuluję Skarbie i trzymam mocno kciuki, by wszystko było znakomicie, a na pewno tak będzie....
Ja w ciąży też miałam uczucie "mokrości", więc to normalne....a co do bólu piersi. Każda przechodzi inaczej, np. ja w pierwszej ciąży piersi nie bolały wcale, ale w drugiej! Świąd, ból, rwanie, nabrzmiałe itp.
A senność to kolejny objaw....odpoczywaj duuuuuużo...
Buziam** mocno :-)

Ewelinko póki co nie dziękuję za gratulacje, by nie zapeszać :-)

Mnie w pierwszej ciąży też nie męczyły żadne objawy. Ale podejrzewam, że to dlatego, że Orzeszek się nie zagnieździł. Dziwi mnie, że piersi tak nagle przestaly boleć. No ale widocznie taki mają kaprys.

Z odpoczynkiem póki co lipnie, bo siedzę w pracy. I szczerze mówiąc nic mi się nie chce. Kompletnie. Mam tempo żółwia. Masakra :szok:

Ewelinko póki co nie dziękuję za gratulacje, by nie zapeszać :-)

Mnie w pierwszej ciąży też nie męczyły żadne objawy. Ale podejrzewam, że to dlatego, że Orzeszek się nie zagnieździł. Dziwi mnie, że piersi tak nagle przestaly boleć. No ale widocznie taki mają kaprys.

Z odpoczynkiem póki co lipnie, bo siedzę w pracy. I szczerze mówiąc nic mi się nie chce. Kompletnie. Mam tempo żółwia. Masakra :szok:
Kochana, to może przydałoby się kilka dni wolnego? Bo i nawet ta pogoda nie sprzyja, by cokolwiek działać...;-)

gabrysiaa wy juz sie staracie o dzidziusia??
Nieeee niee
ja to mam aktualnie (od października żeby nie było że od kwietnia ;-)) zakaz sexu do 18 grudnia - więc szansy nawet takiej najmniejszej na II kreski nie ma :szok:
Nie wiem kiedy dostanę pozwolenie od gina i nie wiem kiedy psychicznie sama się na to przygotuję (są chwile że chcę ale więcej takich na nie...)

dziewczyny, wczoraj skonczyla mi sie luteina i nie mam juz, a powinnam jeszcze ten tydzien brac, do gina nie moge pojechac, bo to daleko,a z kasa cienko, co robic, czy to sie cos stanie,czy nie?

reklama
Witam Dziewczynki :-):-):-):-)

Ja dzisiaj w zaskakująco dobrym humorze :tak::tak:
Chciałam Wam oznajmić, że biorę się za przygotowania do staranek pełna parą :tak::tak: Do tej pory wiele rzeczy odkładałam na później, a teraz nie wiem, czy się do lutego wyrobię :confused2:Idę się dzisiaj zapisać do dentysty na resztę zębów, no i do lekarza nowego spróbuję sie dostac jakoś w przyszłym tyg. No i oczywiście parę badanek mi zostało :sorry::sorry::sorry:

Do góry