reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aj.....to trzeba czekać do wizyty, wtedy sie dowiesz ewentualnego wieku ciąży ;-)
Na razie musisz liczyć w/g daty ostatniej miesiączki ........
To pewnie zaskoczenie było.....jakie miłe:-) :-)

Zaskoczenie w sensie, że już się udało, bo to w sumie drugi miesiąc zaawansowanych starań. Ale tak poza tym to bardzo na to czekaliśmy :-)

Nie sądziłam tylko, że tak szybko się uda. Zwłaszcza, że od października żyliśmy w dość dużym stresie.

reklama
Zaskoczenie w sensie, że już się udało, bo to w sumie drugi miesiąc zaawansowanych starań. Ale tak poza tym to bardzo na to czekaliśmy :-)

Nie sądziłam tylko, że tak szybko się uda. Zwłaszcza, że od października żyliśmy w dość dużym stresie.
To tymbardziej miło, że tak szybciutko się udało....bardzo się cieszę....:-):-)

Witajcie kochane ja dopiero teraz bo musiałam jechał załatwić pare spraw. Kocha ne mam pytanie odebrałam wynik progesteronu i pisze że jest powyżej 80,00 ng/ml nie wiecie czy to dobrze czy źle bo nie mam żadnych przedziałów na wyniku agatka pisała że może jest za wysoki i dlatego znowu mam mdłości:-:)-(.
she nam też się udało w 2 miesiącu staranek :-):-) ekstra

Witajcie kochane ja dopiero teraz bo musiałam jechał załatwić pare spraw. Kocha ne mam pytanie odebrałam wynik progesteronu i pisze że jest powyżej 80,00 ng/ml nie wiecie czy to dobrze czy źle bo nie mam żadnych przedziałów na wyniku agatka pisała że może jest za wysoki i dlatego znowu mam mdłości:-:)-(.
she nam też się udało w 2 miesiącu staranek :-):-) ekstra

Karola co tego, czy to za wysoki poziom to nie pomogę, bo cierpię na niedobór a nie nadmiar :-( Może zadzwoń do gina?

reklama
Do góry