reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeszcze mam pytanie. Wiem, że już raz przez to przechodziłam, ale wydaje mi się, ze po tamty zabiegu bardziej krawawiłam. Teraz prawie nic nie leci. To przykre wspomnienia, ale może pamiętacie jak było u Was?
Annas, u mnie bezpośrednio po zabiegu była tylko jedna plama krwi, i przy pierwszym siku trochę. Potem przez prawie tydzień nic, po czym po dłuższym spacerze zaczęłam krwawić, ale nie mocno i nie długo, po tym przez 2 tygodnie utrzymywał mi się taki śluz raz różowy, raz brązowy
Przytulam

reklama
A OTO CO ZNALAZŁAM NA ODSKOCZNI

2-12-2009, 07:52
#19308 Marti83
Fan(ka)
gold_rank_6.gif

Przyjaciół: 7

icon1.gif
Odp: Odskocznia;))))
Witam was kochane! Nasz syn jest juz z nami na świecie:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
malutki maciuś przyszedł na świat 27.11. O godzinie 13.oo mierzy 54cm i wazył 3020!!!

dżisys, chwilę mnie nie było a tu fasolkami jakby ktoś zasiał :)gratuluję dzieweczki i 3mam kciukasy za same pozytywne wyniki
Annas, bardzo mi przykro, przytulam Cię mocno i zapalam
[*]
Missiiss, ja mam cały czas taki śłuz, tzn już ok 3 tyg.w pewnym momencie nawet myślałam, że mam owul, bo śluz owulacyjny piękny, a później zaczął się ten niepłodny i..już trwa i trwa.brrr
Całuję wszystkie grzycholki weekendowo...i kujonki też;P

mari jest przykladem pomylki lekarzy bo ja straszyli zabiegiem a teraz synus na swiecie :-) wiec karola81 jak czytasz to widzisz nie martw sie bedzie dobrze tak jak u marti :-)

Ale miło dwa malenstwa sie szykują:)gratuluję dziewczyny!!! ja w koncu poszlam na badania ,w sumie wczesniej nie moglam, bo to po dwoch miesiacach.na wyniki ze dwa tyg musze czekac.do gin wybieram sie w przyszlym tyg, bo chyba jakis stan zapalny mi sie zrobil:( swedzi mnie troche i pobolewa i taki gesty dziwny śluz. no ale coz moze to i lepiej bo przynajmniej do seksu mnie nie ciagnie:)

Annas przytulam cię słoneczko. U mnie krwawienia jako tako nie było tylko plamienie przez jakiś tydzień, pierwsza @ przyszła po 23 dniach od zabiegu, jedyne co miałam bóle brzucha i małe zapalenie, ale po antybiotyku szybko przeszło

Dzięki dziewczyny. Kochane jesteście. czasami jeszcze w to wszystko nie wierzę.. jak okropny i długi sen.. Kiedyś przeczytałam: Już po końcu świata-powiedziała Mama Muminka-teraz to wszystko trzeba posprzatać.... tylko, że sił mi brakuje....

Czesc dziewczynki,

Kasikz i She gratuluję !!!! i z całych sił trzymam kciuki :-)

She nie martw się o ślub - będziesz najpiękniejszym hipciem :-);-)

reklama
Do góry