reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Missiiss wiem o czujesz, ja we wtorek będę miała 4 tyg. od zabiegu i co mnie coś zakłuje i poboli to se wmawiam że pewnie to na @... :sorry:

Witajcie dziewczyny. Już jestem po zabiegu. W szpitalu potraktowano mnie w porządku i to przynajmniej pozwoliło mi się jakoś trzymać. Dziś pochowałam moją fasolinkę. Do nowych starań jeszcze dużo czasu, na razie nawet o tym nie myślę, ale będę Was podczytywała i trzymała kciuki.
Karolcia cieszę się, ze u Ciebie jest nadzieja. Dobrze, ze bolą Ci piersi, przy mojej pierwszej i drugiej przestały boleć. Życzę duużo szczęścia i tego, zeby 15 grudnia był pięknym dniem.
Nowe zafasolkowane Wam życzę nudnej, książkowej ciąży i spokoju.
Anetha zdecydowanie za szybko chciałaś obejrzeć swoje cudo. Na pewno wkrótce będziesz miała piękne zdjęcie:-)
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.

no będzie miała niespodziankę
SHE a jak M na nowinę

Najpierw kazałam mu usiąść jak wrócił do domu. Potem zapalić światło. Widziałam jak patrzy na mnie jak na wariatkę. Dałam mu do ręki pierwszy test i zapytałam czy coś widzi. Popatrzył i powiedział, że jakiś ślad widać. Wyciągnęłam więc drugi i dając mu zapytałam czy tu coś widzi. Odpowiedział, że jasno i wyraźnie. Po czym podszedł do mnie i przytulił mówiąc: "Fantastycznie". A ja się popłakałam...

A teraz się odmeldowuję.

Buziaczki.

Jeszcze mam pytanie. Wiem, że już raz przez to przechodziłam, ale wydaje mi się, ze po tamty zabiegu bardziej krawawiłam. Teraz prawie nic nie leci. To przykre wspomnienia, ale może pamiętacie jak było u Was?

annas przytulam mocno mocno kochana i zapalm (*) dla Aniołeczka maleńkiego... no u mnie to krwawienie trwalo 2,5 tygodnia ale ja mialam wszystko bardziej rozrosniete wiec nie ma co porownywac. ale na necie czytalam duzo innych postow ze nawet 2 dni czy jeden dziewczyny krwawily . jesli nie boli i nie bedzie bolec ani tempki nie bedzie to znaczy ze ok ...

lena no nas dzielą tylko 3 dni roznicy i mam nadzieje ze te małby do nas w koncu przylezą bo tak bardzo bym juz chciala, a teraz ie zastanaiam czy to czasem od smazonego mnie nie pobolewa. w ogole zauwazylam ze mam taki śluz nieplodny dosyc go duzo wiec moze to jz ten po owulce i mniejmy nadzieje ze za tydzien gora przyjdzie... oby mi nie przylazla na wizyte kontrolna 22 grudnia... bo nie bedzie fajnie...

HURA!!!!! DWIE FASOLKI MAMY HURA :-)

SUPER TAK SIE CIESZE DZIEWCZYNY :-)

A ja nie mialam kolokwium bo babka nie przyjechala, jest chyba w 8 miesiacu ciazy w ogole dziwilam sie ze sie zdecydowala wykladac tym bardziej ze czesto siedzial z nami 11 godzin a do uczelni dojezdza dosyc kawalek... wiekszosc studentow wkurzona a ja sie martwie czy cos sie nie stalo....oby bylo wszystko ok...

reklama
Do góry