reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzien dobry dziewczynki.
Wpadlam sie tylko przywitac i na zakupy musze...

Ilonko z pakowaniem torby zblizam sie do konca...codziennie cos zawsze mi sie przypomni i dopakuje-hihi.
A co do samopoczucia to mecza mnie nocne wstawania co chwile i bole plecow...
No,ale jakos dajemy rade.Za to z tym moim strachem przed porodem jest dziwnie...Raz wiem,ze strasznie sie boje a sa tez momenty kiedy tlumacze sobie po co ten strach jak tak czy tak mnie to czeka i moze wcale nie bedzie tak zle...

Milej soboty kochane.Do pozniej.

reklama
Już po testownaiu i jest druga kreska, slaba narzie ale jest.
Dzisiaj 31 dc 05,11 miałam OM jak myślicie kiedy umówic sie do lekarza?Cylke mam 30-33 dn
oczywiści po recepte ide w poniedziałek ale to tylko do recepcji bo odrazu mam barc leki

hej dziewczynki :-) aż wstyd się przznać ale dopiero wstałam :sorry::-p maskra jakaś jaki śpioch się ze mnie zobił...

no włąsnie dostałam sms od meża że wraca z pracy do domu , z drugiej strony fajnie tak obudzić sie jak mąż wychodzi z domu , pojsc znow spac i wstać jak już wraca :-) przynajmniej sama nie siedze ;-) chyba odsypiam powoli te nieprzespane noce od odejscia Antosia..... :-( chociaz i tak sie budze o 6 ale czasem do kibla nie pojde tylko zmusze sie zeby zasnac, a czasem tak mnie cisnie w pecherzu ze msze wstac.

agnieszka ale ci dobrze :tak: juz prawie finisz... a ja jak myśle że znów musze przechodzić te mdłości i żygania to mnie skręca... i to jeszcze ten strach czy uda mi się przetrwac do tego 23tc ktory bedzie chybanajgorszy dla mnie a pozniej jeszcze gorszy zeby wytrzymac jeszcze dalej.... bbrrrr oby mi ten strach sie uspokoił jak pisze 13x13 ...

wiecie co ?? odpisali mi z tej fundacji "rodzic po ludzku" ajuz myslalam ze mi nie odpisza :tak: powiedzieli ze skarga za to ze lyzeczkowanie bez znieczulenia jak najbardziej moge pisac a odnosnie jak mnie potraktowali ogolnie w szpitalu to jeszcze musialam wyniki wyslac i napisac bardziej szczegolowo , ale sie ciesze ze mnie nei olali!!! :)

kasikz gratuluje :)) ja bym poszla do lekarza po 10 tc,bo po co wczesniej...on nic raczej nie zobaczy a i bedziesz sie stresowac jak inne dziewczyny ktore poszly za wczesniew i nic nie zobaczyly(zaraz mialy wizje zabiegu)
wiec wyluzuj,bierz tabletki i pochlaniaj spokoj :))

Dziewczynki ja wróciłam właśnie z rozmowy o prace i oczywiście stały tekst:
"jeżeli do wtorku nie zadzwonimy to będzie oznaczało ,że nie aktualne", pewnie nie zadzwonią zawsze tylko tak gadają tym bardziej ,że pytał gdzie miałam wcześniejszą prace, a ja z tamtym szefem ogólnie dobrze sie dogadywałam tylko ,że on był szefem na papierku a w praktyce jego żona rządziła , i jak odmówiłam dalszej pracy to groziła ,że mi wystawi taką opinje ,że nikt mnie nie bedzie chciał zatrudnić , normalnie aż sie telepie jeśli pytał w którym sklepie pracowałam to pewnie tam pojedzie, ale jest nadzieja bo tamten szef ma 3 sklepy tam gdzie ja pracowałam rządziła kierowniczka szefostwo żadko bywało , może akurat nie będzie szefostwa i dziewczyny mnie uratują , oby.
Tak sie wystroiłam ,że jak mój M wróci to będzie zazdrosny :cool2:, jak przechodziłam na pasach to zatrzymał sie jakiś facet i mi oczka puszczał ile to spódniczka może zdziałać, nawet upamiętniłam sie zdjęciem bo żadko mi sie udaje tak dopracować i chciałam wam sie pochwalić ,ale wsadziłam modem w środkowy otworek (otworki mam trzy) i nie moge kabelka podłączyć od aparatu a nie chce mi sie rozłączać i podłączać od nowa neta:confused2:.

Mama sówka piękniusi brzusio , poprzesyłaj nam fluidki jak będzie miała troche na zbyciu:tak:
Kaskiz GRATULUJE kochana teściku i dwuch kreseczek nowa fasolinka super;-):-)trzymam kciukasy bardzo bardzo&&&&&&&&&&&&&&&&&&77
Pati powodzienia na kolokwium trzymam kciukasy o tak baaardzo &&&&&&&&&&
Ewcia Zapalam światełko (*), przykro mi ,że poznajemy sie w tak smutnych okolicznościach zapraszamy na wątek poznajmy sie jeśli jeszcze go nie odnalazłaś są tam nasze historie, każda kobieta potrzebuje odpowiedniego czasu aby sie odważyć na kolejną próbe, mi to zajęło 2 lata i to tak naprawde dzięki dziewczynką z tego wątku ich brzuszką i suwaczką zyskałam większą odwage i siłe bo tutaj naprawde powraca nadzieja:tak:
Witam was wszystkie dziewczynki:-)
Mississ ale pociągłaś dzisiaj , ja też nieraz sie wyleguje i drzemie dość długo bo co będe siedziała sama zwłaszcza jeśli mam obiadek gotowy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kobietka dałam czadu wczoraj jak poszłam spać o 24 tak wstałam o 11.25 :szok: prawie 12 godzin haha :-D a pewnie dzisiaj zasnac nie bede mogła to bede grała na wii w guitar hero haha :-p

Mississ ja wczoraj tu na bb siedziałam i znalazłam fajne gierki na wątku "fajne gierki" czy jakoś tak i mój M sie dopatrzył ,że są tak też jakieś erotyczne gierki i grał ,a potem mi spać nie dał, jak już zasnął to ja sie rozbudziłam przyszłam do mamy do wyra i oglądąłyśmy jakiś film do 3 w nocy:szok:, a wształam o 9 bo sie szykowałam do tej rozmowy dwie godziny ,a byłam tam może z 5 minut tylko.

Helołłłłł !!!

To ja was chyba przebije - ja do tej pory w wyrku gnije :eek:
Jakoś tak nic mi się dziś nie chce.

Kasikz normalnie tak po cichutku sobie mrucze hura hura hura, ale po cichutku żeby nie zapeszać :cool2:. Strasznie się cieszę :tak::tak::tak::-D

Pozdrawiam weekendowo.

reklama
czesc lasencje, własnie wróciłam z zajęć , miałam dzis masarz twarzy i dekoldu :-):-):-) ymm super relaks :-)

Właśnie bigosik sobie odgrzewam,bo az w żołądku mnie szarpie. buziaki:no::-D

Do góry