reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aniołki z calego serducha ci zyecze zeby bylo po twojej mysli :) hmmm ciekawe czy u mnie lekarze znajda przyczyne... bo jak nic z badan nie wyjdzie to z naczy ze ta niewydolnosc jednak... nie wiem juz czy bym wolala zeby wyszlo czy nie... bo w sumei boje sie ze jakby wyszla nie ta wydolnosc tylko cos innego chociaz watpie to balabym sie ze nie zalozyliby mi szwu ale moze sie myle... brrr oby u ciebie znalezli co bylo nie tak, moze u mnie w styczniu albo i wczesniej tez juz bede wiedziala co sie dzialo...

reklama
Hej ja odpaliłam bb już dawno, ale moja mamśka stwierdziła ,że mam robić surówke bo ona obiera pyrki:eek:, rozpuściłam tą mamuśke bo jak ma zmiany od rana to ja goruje obiadki i szykuje kolacyjki , a teraz ma zmiany popołudniowe wczoraj zrobiła obiadek, a dziś marudziła ,że jej sie nie chce:crazy: bo wczoraj przecież robiła:-Di poszłam zrobić tą surówke, a potem mój M sobie ryby oglądał w necie bo to zapalony wędkarz jest, i mi laptopa zajął:confused2:
No, a ja jutro biegnem do tego sklepa w sprawie pracy , wystraszyłam sie bo już nie ma ogłoszenia jest zdjęte ze sklepu, więc zadzwoniłam dopytać czy to aktualne aby napewno i ten pan był zdziwionu ,że wogóle pytam i powiedział ,że jak najbardziej mam jutro przyjść nie wiem co to znaczy i cio myśleć, narazie nadzieje odpycham żeby nie zapeszyć zobaczymy co powie jutro:tak:.

Anetha przestań tu z ciążami pozamacicznymi świrować i sie o stan przedzawałowy przyprawiać, bo faktycznie lanie w pupe by sie należało, a obfite masz te plamienia?

a ja spadam na zakupy po serek do nalesnikow i jaki owoc bo chociaz to jak nie slodkie ;) i jazda do smazenia nalesnikow sie zabieram :) a pozniej moje guitar ehro przyezdza i konsola wii ale bede grac suuppperr :)

:-) czesc dziołchy, wróciłam z zakupów i padam, tak mnie plecy bolą :wściekła/y:

Aaaa moja mama juz wie, powiedziałam jej, bo zaczęła sie dziwne pytac o takie tam różne i patrzyla dziwnie na mój brzuch,ze urósł no i jej powiedziałam, troche sie bałam,ale nie było po co :-) . Oczywiscie zakazałam mówic komu kolwiek,nawet tacie az do 20grudnia ,bo wtedy zaczyna sie 4 miech to po tym niech gada komu chce :tak: :-) :tak: . Sama stwierdziła,ze dobrze ,ze jej nie mówiłam,bo by sie wypaplała naepwno ,więc gitos :-):-):-)

Witajcie
Pozdrawiam was szybciutko bo lece sprzatać.Jutro chyba pierwszego testa zrobię to będzie 31 dc. Zastanawiam sie czy sobie wmawiam czy coś w tym jest. Czy miałyście lub macie tak na pocżątku
- zgaga (mam od 3 dni/0
-boli mnie brzuch ale tak dziwnie po bokach i tak jakbym narobiła się brzuszków, a do tego jajniki , szczegolnie jeden że aż kaszlnąc nie mogę

Witajcie
Pozdrawiam was szybciutko bo lece sprzatać.Jutro chyba pierwszego testa zrobię to będzie 31 dc. Zastanawiam sie czy sobie wmawiam czy coś w tym jest. Czy miałyście lub macie tak na pocżątku
- zgaga (mam od 3 dni/0
-boli mnie brzuch ale tak dziwnie po bokach i tak jakbym narobiła się brzuszków, a do tego jajniki , szczegolnie jeden że aż kaszlnąc nie mogę

Kochana nie ważne jak kto ma -ważne żeby u Ciebie była fasolka za co baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo trzymam kciuki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem dla Was pełna podziwu! Jak narazie nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży- strach niesamowity, a poza tym nie jestem przygotowana psychicznie. Strasznie się czuję po stracie Synka. Lekarz kazał mi odczekać pół roku- czyli do kwietnia i starać się, ale to za wcześnie. Kazał jeszcze 4 miesiące przed planowaniem zrobić dwa wymazy. Może za rok się zdecyduję o ile w ogóle się odważę.

Jestem dla Was pełna podziwu! Jak narazie nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży- strach niesamowity, a poza tym nie jestem przygotowana psychicznie. Strasznie się czuję po stracie Synka. Lekarz kazał mi odczekać pół roku- czyli do kwietnia i starać się, ale to za wcześnie. Kazał jeszcze 4 miesiące przed planowaniem zrobić dwa wymazy. Może za rok się zdecyduję o ile w ogóle się odważę.
Kochana odważysz się zobaczysz. I na ciebie przyjdzie czas. Najważniejsze żebyś odetchnęła i zdecydowała sie wtedy kiedy będziesz już na to gotowa.

Agatko dziękuje za kciuki. Narazie się nie nastawiam bo równie dobrze mogą być to objawy wszystkiego. W każdym razie coś się dzieje abo będzie okresik albo nie. Zdecydowanie wolę drugą opcję:-) ale tę pierwszą też muszę przyjąć. ... z godnością i czekać dalej. :-D

reklama
Cześć dziewczyny :-):-)

Widzę, że ostatni troszkę tu spokojniej i produkcja jakby osłabła ;-);-)

Kasikz trzymam kciuki za testowanie :tak::tak:
Brzuchatki proszę pogłaskać brzuszki od e-ciotki :-D:-D

Do napisania jutro ;-);-)

P.S. Mój suwaczek odliczający dni do staranek mnie przeraża :shocked2::shocked2: Nie wiem, czy to dobrze, czy źle :confused2::confused2::confused2:

Do góry