reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anetha a moze idz do innego lekarza, bo jak sie bedziesz tak denerwowac to szkoda zdrowia a jak jestes w ciazy to nie ma co dzidzi stresowac

reklama
Witam dziwczyny moze ja mam ciaze pozamaciczna a lekarz mogl tego nie wykryc robil mi usg dopochwowo i badal mnie boje sie strasznie

Kobito co ty mówisz, tak idz tak dla siebie do innego lekarza i to sprawdz, lepiej wczesniej niz pozniej. Lekarz wszystko wykryje, pewnie sie naczytałas jakis głupot i sobie wmawiasz. Nic tylko dupe zlac :no:

chyba sobie faktycznie wmawiam przestudiowałam intenet i az mnie glowa boli ale mysle ze to dobry lekarz ostatnio od razu ale to byl 6 tydzien widzial ze zarodek nie taki jak powinnien a pozniej poronienie i zabieg >Przepraszam ze was tak truje tymi pytaniami poczekam spokojnie do poniedzialku bo w poniedzialek zrobie bete i bedzie wszystko wiadomo nastepna wizyte mam na 15 grudnia .
Pozdrawiam i zycze milego dnia

Cześć Mamuśki!!

LucyF - przytulam Cie, jejku jak ten czas leci.... choć z jednej strony to dobrze...

Anetha masz szczęcie że Twój ostatni post jest już rozsądniejszy bo wirtualne lanie na pupe by się przydało...

No własnie tak tez zrób, ja wiem,ze jak sie za duzo poczyta to potem sie sobie rozne dziwne rzeczy wmawia,a tak nie wolno,bo moze sie jeszcze spełnia i dopiero bedzie. Ja mam teraz stresowy tydzien, bo w marcu tego roku poronilam w 12tc. wiec stracha mam,ale mam nadzieje,ze to minie i bede wreszcie spokojna i bede mogła powoli uzupełniac garderobe maluszka :)

Witajcie kochane ja już byłam na badankach i teraz zajadam śniadanko. Nasza niunia jeszcze śpi bo się nie rusza więc pewnie nie długo będą charce w brzuszku:-):-).
anetha kochana ty nie czytaj tych bzdur w internecie ja po tamtym poronieniu jak zaczęłam studiować co tam piszą to byłam tak zestresowana że mój mąż mi wyłączył na pare dni internet bo chodziłam i płakałam. Proszę was nie czytajcie żadnych przykrych rzeczy w internecie.ja uważam że za wcześnie poszłaś do lekarza zrób sobie betkę w poniedziałek i 15grudnia idź na wizytkę i zobaczysz że wszystko jest dobrze:-)
ewela jateż tamtą ciążę straciłam w 13tygodniu i pamiętam że też strasznie się bałam a teraz jest 21 tydzień:-) więc niunia nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze:-):-) musi być:-):-)
kochane życzę wam miłego dzionka później do was zajrzę bo idę na spacerek godzinny.

Witam,

ja miałam urodzić w tym miesiącu, termin miałam na 31 grudnia i po 6 miesiącach od zabiegu mój umysł gdy widzę wózki odwraca mi głowę w drugą stronę, a na widok kobiet wmawia, ze to otyłość i jakoś tak lżej mi na duszy, pomimo tego, że w sumie to dziwne podejście ja czuję się spokojniejsza.
Mocno wierzę, ze za niedługo i my wszystkie będziemy cieszyły się z pięknie rozwijających bobasów, musimy

Gosiu Lew i widzisz dotrwam z toba do styczniowych starań :)

Styczeń już tak niedaleko Ilonka, bardzo szybko zleciało.
Ja miałam termin na 29 listopada, ale całkiem dobrze przeżyłam ten dzień i może niektórym wyda to się dziwne, ale nie byłam smutna, bo nie widziałam potrzeby użalania się nad sobą. Pamiętałam, to najważniejsze pomyślałam o mojej fasolce. Wspomniałam mojemu P. co to za dzień, ale on nawet nie pamięta kiedy jego rodzice mają urodziny, więc machnęłam ręką.

Anetha81 trzymm kciuki, że będzie dobrze. Poczekaj jeszcze trochę z pójściem do gina, zrób betę 2 razy w ciągu 48h.

reklama
hej kobitki boze ja dopiro wstalam :szok: makabra jakas :) hehe :-)

anetha spokojnie zadna ciaza pozamaciczna nu nu nu nie wolno tak myslec :) trzeb ci zablokowac google czy jaka tam masz przegladarke :) zrob drugi raz bete i juz :)

Do góry