reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Witam piekne rysunki a zarazem bardzo smutne,az nie wiem co napisaca ja pokazuje moje Antosiowe Aniołki ktore narysowałam dla Synka mojego
[*] Kocham Cię maluszku oj najukochańszy!! i nigdy nie zapomnimy z tatą o Tobie :*
trzymaj sie kochana
Pozdrawiam
WitajDziewczyny mi niestety też się nie udało. Dziś miałam USG, serce przestało bić... tak jak wtedy.............
trzymaj sie kochana nie wiem co napisac musisz byc dzielna
Nie weim co to sie dzieje ostatnio:-(
julitka80
dni, których nie znamy...
Cześć dziewczynki!
agu_ska, Tobie Kochana gratuluję i oby tak dalej!!!
missiiss, piękne te rysunki, gratuluję talentu!!
aniołki, bardzo Cię podziwiam/a raczej Was za determinację!!!i myślę, że wszystkie powinniśmy brać z Was przykład-ja przynajmniej mam taki zamiar, ale czas pokaże.Chociaż głęboko w sercu mam wyryte hasło, że nadzieja umiera ostatnia/w każdym przypadku/, więc dopóki będzie nadzieja, dopóty będę walczyć.
Karola, a jak tam Twoje samopoczucie-brzuszek?
Karolcia, nie pomyślałam o tym, że może faktycznie, tak jak pisały dziewczyny, sprawdzić jeszcze raz...może rzeczywiście wybierz się na jakieś super nowoczesne USG.wiesz ja trafiłam na świetny i bardzo czuły aparat w 7 tyg ciąży i lekarz mówił, że jeszcze niewiele widać, zwłaszcza, że pęcherzyk wygląda mu na 5 tydz, ale tętno widzi.na zwykłym aparacie jeszcze by nic nie zobaczył.Słonko, walczymy z Wami.
Spróbuję wrzucić to zdjęcie z 1szego badania
Annas,
tak mi przykro Kochana
trzymaj się dzielnie.mocno Cię przytulam!!
agu_ska, Tobie Kochana gratuluję i oby tak dalej!!!
missiiss, piękne te rysunki, gratuluję talentu!!
aniołki, bardzo Cię podziwiam/a raczej Was za determinację!!!i myślę, że wszystkie powinniśmy brać z Was przykład-ja przynajmniej mam taki zamiar, ale czas pokaże.Chociaż głęboko w sercu mam wyryte hasło, że nadzieja umiera ostatnia/w każdym przypadku/, więc dopóki będzie nadzieja, dopóty będę walczyć.
Karola, a jak tam Twoje samopoczucie-brzuszek?
Karolcia, nie pomyślałam o tym, że może faktycznie, tak jak pisały dziewczyny, sprawdzić jeszcze raz...może rzeczywiście wybierz się na jakieś super nowoczesne USG.wiesz ja trafiłam na świetny i bardzo czuły aparat w 7 tyg ciąży i lekarz mówił, że jeszcze niewiele widać, zwłaszcza, że pęcherzyk wygląda mu na 5 tydz, ale tętno widzi.na zwykłym aparacie jeszcze by nic nie zobaczył.Słonko, walczymy z Wami.
Spróbuję wrzucić to zdjęcie z 1szego badania
Annas,
Ostatnia edycja:
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam,
Annas bardzo mi przykro, nie wiem co napisać naprawdę, przytulam.
Dziewczyny mi niestety też się nie udało. Dziś miałam USG, serce przestało bić... tak jak wtedy.............
Annas bardzo mi przykro, nie wiem co napisać naprawdę, przytulam.
reklama