reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja pokazuje moje Antosiowe Aniołki ktore narysowałam dla Synka mojego
[*] Kocham Cię maluszku oj najukochańszy!! i nigdy nie zapomnimy z tatą o Tobie :*

Załączniki

• P1030685.JPG
    P1030685.JPG
    39,7 KB · Wyświetleń: 35
  • Antosiowi.JPG
    Antosiowi.JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 36
Cześć dziewczynki!
agu_ska, Tobie Kochana gratuluję i oby tak dalej!!!
missiiss, piękne te rysunki, gratuluję talentu!!
aniołki, bardzo Cię podziwiam/a raczej Was za determinację!!!i myślę, że wszystkie powinniśmy brać z Was przykład-ja przynajmniej mam taki zamiar, ale czas pokaże.Chociaż głęboko w sercu mam wyryte hasło, że nadzieja umiera ostatnia/w każdym przypadku/, więc dopóki będzie nadzieja, dopóty będę walczyć.
Karola, a jak tam Twoje samopoczucie-brzuszek?
Karolcia, nie pomyślałam o tym, że może faktycznie, tak jak pisały dziewczyny, sprawdzić jeszcze raz...może rzeczywiście wybierz się na jakieś super nowoczesne USG.wiesz ja trafiłam na świetny i bardzo czuły aparat w 7 tyg ciąży i lekarz mówił, że jeszcze niewiele widać, zwłaszcza, że pęcherzyk wygląda mu na 5 tydz, ale tętno widzi.na zwykłym aparacie jeszcze by nic nie zobaczył.Słonko, walczymy z Wami.
Spróbuję wrzucić to zdjęcie z 1szego badania
Annas, :( tak mi przykro Kochana:(trzymaj się dzielnie.mocno Cię przytulam!!

Ostatnia edycja:
Annas ...
Przytulam....

Qrwa!
Co za paskudny początek tygodnia!!!!!
Najpierw Magda
Potem Karolcia
Teraz Annas...

Przepraszam, że przeklinam,
ale nie potrafię znaleźć innych słów...

reklama
Do góry