reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem.....na chwilę...dzięki za ciepłe słowa....i teraz jestem pewna, że wbrew słową Agatki nie wolno się za wcześnie cieszyć.....

U mnie jest piękny pęcherzyk, piekne ciałko żółte...i niestety stanowczo za mały i bez serduszka zarodek....za tydzień mam kolejną wizytę i usg potwierdzające martwą ciąże....gin powiedział, że mam nie mieć złudzeń, że coś z tego się jeszcze wytworzy.....i pewnie w przyszłym tygodniu od razu zrobią mi zabieg...tam w klinice...bo od razu pójdę do domu...w szpitalu to musiałabym znów leżeć kilka dni a to jest koszmar......
Niby to drugie poronienie, ale zasugerował żebyśmy się przebadali genetycznie...

k...wa...dlaczego my?????
przepraszam dziewczyny, ale nie będę się nawet teraz potrafiła cieszyć waszym szczęściem.....postaram się tu zaglądać...ale na razie mam wszystkiego doscyć!!

Dziękuje Wam za wszystko.....

a MY z Z....musimy się chyba nauczyć żyć tylko we dwoje.....
Przytulam Cię mocno......nic więcej nie jestem w stanie napisać......

reklama
Witam dziewczyny z samego rana.Karolcia trzymaj sie.
Ja wczoraj powiedzialam do mojego meza co ma byc to bedzie to nie jest od nas zalezne .Ja postanowilam sie juz tym tak wszystkim nie przejnmowac narazie czekam na rozwoj sytuacji .Pozdrawiam i zycze milego dnia

witam kochane

aniołki ja cie podziwiam ze ty dalej sie starasz o dzidziusia... ja nie wiem czy ja druga strate bym przezyla w ogole... z mezem w sumie jak wczoraj rozmawialismy to postanowilismy ze jak drugi raz si enie uda a musi sie udac, to zaadoptujemy dzieciatko ... a moze pozniej po kilku latach sie znow postaramy... no ale trzeba byc dobrej mysli i ze tym razem sie nam uda wzystkim. wiadomo ze wewczesnej ciazy ciezko jest cokolwiek robic ale jak juz jest taki 20 tc czy dalej to mozna juz wiele zaszyc ta dziure glupia na dole czu mocne leki przeciw skurczowe i da sie tylko lekarze musza byc kompetentni i musza dzialac a nie jak w moim przypadku czekac az dzien switeczny mini e i mi sie wieksze rozwarcie zrobi...:wściekła/y:idioci.
tak czy inaczej podziwiamy cie z mezem, ze wole walki i ze sie nie poddajesz. tak trzymac , a my mozemy tylko brac z ciebie przyklad zeby sie nie poddawac i myslec ze bedzie dobrze...

czesc laseczki

Kolejny dzionek i znowu mi niedobrze, masakra kiedy to sie skończy?!

Życze wam kochane dzis pieknego dnia, choc za moim oknem pochmurno, buzaki :*:rolleyes:

reklama
Mazia24 GRATULUJĘ. Bardzo się cieszę, że wszystko się szczęśliwie skończyło. :-)

Kama 83 dla Twojego maleństwa
[*]

Dziewczyny....nie udało się za tydzień mam zabieg...nie chcę mi się pisać.....

może jutro się odezwę.....
Po łebkach, ale nadrobiłam....

Koti... To już ponad 20 tyg.?!:szok::szok:
ło jeżu malusieńki! Ależ to leci...

Karolcia... Przytulam
Póki życia, póty nadziei....
Wierzę w to, że na kontrolnym USG okaże się, ze zabieg to pomyłka
bo serducho będzie biło w rytmie cha cha

Do góry