reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
maruszka, ja to tak po swojemu czuję, że jak będę wiedziała, że z endo ok i podstawowe badania wyjdą dobrze, to wtedy zacznę staranka/o ile mąż dopuści;)/, bo nawet sami lekarze się wypowiadają, że ten termin 3-6m-cy to nie ma żadnych podstaw medycznych jeśli organizm jest gotowy.moja siostra po łyżeczkowaniu też miała czekać 6mcy, ale zaszła po dwóch i teraz śliczna lalka biega po domu, a ciąża była bez komplikacji.to tak jak kiedyś tu dziewczyny pisały-natura w dużejmierze sama wie, kiedy można:)

chyba rzeczywiście nie ma na to reguły. Ale wiesz jak kobita sie oczyta tych różnych rzeczy to.... szaleje:-):-):-) i własnie ja jestem taką kobitą

julitka to ja mam tak samo jak poczytalam na necie iw ogole ze kobitki maja po 4 dniach nawet usg zeby sprawdzic czys ie goi to tez zaczelam mozdzyc czy aby te moje 6 tygodni to nie za dlugo... ale jeszcze jutro si ezapytam innego gina bo mam rano wizyte na 8.30 o zgrozo jak ja wstane tak wczesnie bbbrrr;-)

ja nie mialam usg i nie wiem czy moja pani gin planuje.ale skoro odbrze sie czuję to najwazneijze,badania ze dwie @ i o dzieła
;0)

maruszka, ja już kiedyś pisałam, że mam wrażenie, że im więcej wiem, tym głupsza jestem w tym temacie;)
Ola, ja też tak myśle/o ile okoliczności będą sprzyjać/, po pierwszej @ to wiadomo, że nie/nawet nie wiem kiedy przyjdzie-wrrr/, więc wiadomo, że jak już to po drugiej przywiążę małża do łóżka jak będzie się opierał i go wezmę siłą:)chociaż myślę, że jak przyjdzie co do czego i go trochę pokuszę, to nie będzie takiej potrzeby, aczkolwiek nigdy tego nie próbowliśmy, więc może byłoby ciekawie;)

to tylko na poprawę humoru:

Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową. Zły jak nieszczęście mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca?
- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, k.....a, radził przygotować się na najgorsze ...

reklama
Zostawiam Was na chwilkę idę do sklepu. LucyF nie mam pojęcia. Czytam gdzieś o tym ale oczywiście czytałam za dużo i juz mi sie wszystko miesza. Mam taką duża ksiązkę medyczną póxniej do niej zajrzę i zobaczę co to oznacza

Do góry