reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
dziewczyny dzisiaj mam 23 dzien cyklu wczoraj mialam biegunke osłabie nie chyba jakas grypa mnie dopadla rano dzisiaj zrobilam test bo chce jakies leki wziasc a przciez sie staramy ,a tu słaba kreska ok 5 minut pojawia sie wklejam zdjecie i co teraz temperatura ok 37 .

Załączniki

• Zdjęcia-0178.jpg
    Zdjęcia-0178.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama
anetha to nie bierz lekow tylko czosnek i cebula, zobaczysz pomoze ci :-)

super ze druga kreseczk jest pociuchutko gratuluje :-) to na kiedy masz termin??

Witam
teraz to juz nie wiem oststni cykl trwał u mnie 24 dni ,a wczesniejszy 30 wiec ja juz nic nie wiem ale robilam testy owulacyjny ,owulacja wyszła mi gdzie ok 12 dnia cyklu .teraz sie boje bo wczoraj bolalo mnie podbrzusze ok niedzieli mialam plamke krwi na papierze z kalkulatora wychodzi na to ze powinnam dostac @ ok 30 listopada ale ja juz nic nie wiem.od razu przypomina mnie sie sytuacja czerwcowa ale wtedy slaba kreska wychodzila o:no:d ok 28 dnia cyklu .Wiem ze nie moge sie denerwowac ale strasznie sie denerwuje

"Czego się boisz, goopia..."
Przepraszam, ale tak jakoś mi się ta piosenka skojarzyła....:zawstydzona/y:
Gratuluję II kresek!
Ja przy Tosi też miałam taką słabą!!!!

reklama
Do góry