reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati, jak miałas biegunke, to temperatura moze rosnac,bo grypa cie dopada. Nie mysl tak o tej ciazy ,bo zwariujesz, najlepiej przestan myslec,a wtedy napewno cie miło zaskoczy :)

Pati, jak miałas biegunke, to temperatura moze rosnac,bo grypa cie dopada. Nie mysl tak o tej ciazy ,bo zwariujesz, najlepiej przestan myslec,a wtedy napewno cie miło zaskoczy :)

ja nie mialam biegunki i grypa mnie nie rozbiera

tempke zmierzylam zeby sprawdzic czy czasem @ sie nie zbliza bo moje cykle to zwykle 28 dni

U mnie dzisiaj temperatura 37 ,2 i plecki bola biore dzien uropu zobaczymy do poniedzialku .Wieczorkiem strasznie slabo sie czulam myslalm ze sie przewroce.
Pozdrawiam wszystkie dziekuje zobaczymy jak to bedzie

zakręcona jestem jak słoik po ogórkach dzisiaj :tak::-D:tak:

a jaki stos naczyn mam w zlewie , o jesu niewiem czy z kuchni dzisiaj wyjde spod tej sterty:szok::szok::szok:

agnieszka szybko bedziesz stroic choinke :-) my stroimy pare dni przed wigilia :-)

wiecie dziewczyny pisalyscie o bogu, ja powiem tyle ze w boga wierze ale nie wierze w ludzi ktorzy nie chodza do kosciola a np swieta obchodza, dzieciaki do komuni wysla, na bierzmowanie itd...a dzieci nie wiedza potem jak sie zachowac w kosciele i w ogole po co ta komunia i bierzmowanie-chyba tylko dla prezentow.... kosciol to nie ksiadz i jego gadanie bo w ksiezy to ja tez nie wierze a do kosciola chodze zeby tam sie znim spotkac i upamietnic ostatnia wieczerze tak jak zreszta on sam kazal, a co maja inni ubrane mam gdzies ja patrze na siebie a nie na innych, bo wazne jest ze ja mam czyste sumienie a inni niech sobie robia co chca niech sobie plotkuja w lawkach i udaja ze wierza, bo ja nie udaje, nie plotkuje ja przyszlam swietowac niedziele... jest wiele rzeczy wymyslonych przez ksiezy z ktorymi sie nie zgadzam ale to dla mnie nie jest powod zeby do kosciola nie chodzic. :-)

po poronieniiu tez mialam problem... z wiara... bo boga sie prawie wyrzeklam i to glosno to mowiac i tych slow zaluje do dzis..

reklama
Do góry