reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam kobietki:-) Jak wam minął dzień bo mi bardzo intensywnie i teraz same oczy mi się zamykają. Ale pomyślałam, że jeszcze przed snem przyda się dobra lektura :-) i poczytam sobie Wasze posty. Może dowiem się znowu czegoś ciekawego. Bo naprawdę na tym forum niektóre wiadomości są bardzo pouczające:-)

Witam wieczorowo albo w sumie nocnie :-)

Kaśka0201 ale super duża dzidzia już twoja.
Pati trzymam ciągle kciuki, za fasolkę, bo jeszcze nie doczytałam, żeby @ przyszła.
Ola81 no w końcu się odezwałaś. Super, pozdrawiam.
Ilonka super, że też zajrzałaś.
Resztę dziewczynek pozdrawiam, nie piszę więcej, bo ze zmęczenie to padam.

Witam,

Kasiu0201 tak bardzo sie cieszę że u Ciebie wszystko w porządku. I tak ma byc cały czas. Pogłaszcz tą małą fasolinkę ode mnie. Dzidziolek faktycznie rozmiarów gigantycznych:-)

kobietka u mnie leci pomału. Jestem na wegetacji:-) do końca roku. Czekam na 2010 żeby jechać do kliniki. Tak że nic nowego u mnie sie nie dzieje.

KasiuMaj mam nadzieję że Ty tez podczytujesz i się odezwiesz:tak:

wiolka1982
tez Cie witam. jejku księgowość nie najmocniejsza moja strona:no:, ale Tobie powodzenia życzę na kursie.:tak:

ilonka witaj. Co u Ciebie??? Jak twoje staranka??? Są czy zawieszone;-)

olu ja tez nie jestem aż tak zapaloną katoliczką. Ale nieraz idąc na spacer wchodzę do kościoła nie na mszę tylko tak żeby w ciszy usiąść pomysleć a i nieraz sie pomodlić.I może to głupie ale troszke się wyciszam. Też nieraz watpie w istnienie Boga. Czy gdyby nas tak kochał to zrzuciłby na nas tyle zła , nieszczęść, chorób?? Lecz weź pod uwagę że nie tylko jego trzeba za to winić. Ludzie do tego tez sie przyczyniają. Trzymaj się mimo że wiem jak Ci ciężko.

kasikz podobniez nic nie dzieje sie bez przyczyny. Nam jest trudno donosic ciąże, ale pomysl co będzie w następnych pokoleniach??? Jesteśmy nasiąknięci chemią, zanieczyszczenia robią nastepne spustoszenia w naszych organizmach. Wiele nastolatek juz o siebie nie dba. Oj czarno to widzę.

GosiuLew napisz co u Ciebie??? Dalej cały czas praca??

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zycze miłego dnia.:-):-):-):-)

witam.... @ nema a test z jedna kreska... troche juz to wkurzajace.... w niedziele powtorka moja ostatnia, potem juz tylko beta... ja oszlaeje niedlugo bo mnie juz tak roznosi

wszystko jest bezsensu... bo niby owulke mialam 12 dc wiec test juz dawno powinien wyjsc, chyba ze ten bolacy jajnik to nie byla owulka tylko jakies shizy bo pozniej chyba w 18 dc bolal mnie drugi ale tylko na chwile wiec ja juz sama nie wiem co jest grane kurcze moglam mierzyc tempke to bym wiedzial teraz...

kaska jestem tylko zla bo nie wiem co jest grane, niech sie wredna @ zdecyduje albo niech wkoncu jakis test mi wyjdzie :/ bo naprawde mnie juz roznosi... wkoncu testuje juz od soboty :-D jak wariatka... ty to mialas fajnie jak ci w 24dc wyszedl tescior i tak szybko beta rosnie... ja bede znowu kombinowac

reklama
ja was dzis przepraszam ale chodze jak szerszen
chyba jednak do poniedzialku sie wstrzymam z testem i najwyzej pobiegne bete jak tam cos wyjdzie, bo bez sensu mi isc jak test znowu nic nie pokaze bo beta tez bedzie niska... pijem kawusie z mleczkiem na uspokojenie :-D

Ostatnia edycja:
Do góry