Witam,
Kasiu0201 tak bardzo sie cieszę że u Ciebie wszystko w porządku. I tak ma byc cały czas. Pogłaszcz tą małą fasolinkę ode mnie. Dzidziolek faktycznie rozmiarów gigantycznych:-)
kobietka u mnie leci pomału. Jestem na wegetacji:-) do końca roku. Czekam na 2010 żeby jechać do kliniki. Tak że nic nowego u mnie sie nie dzieje.
KasiuMaj mam nadzieję że Ty tez podczytujesz i się odezwiesz
wiolka1982 tez Cie witam. jejku księgowość nie najmocniejsza moja strona
, ale Tobie powodzenia życzę na kursie.
ilonka witaj. Co u Ciebie??? Jak twoje staranka??? Są czy zawieszone;-)
olu ja tez nie jestem aż tak zapaloną katoliczką. Ale nieraz idąc na spacer wchodzę do kościoła nie na mszę tylko tak żeby w ciszy usiąść pomysleć a i nieraz sie pomodlić.I może to głupie ale troszke się wyciszam. Też nieraz watpie w istnienie Boga. Czy gdyby nas tak kochał to zrzuciłby na nas tyle zła , nieszczęść, chorób?? Lecz weź pod uwagę że nie tylko jego trzeba za to winić. Ludzie do tego tez sie przyczyniają. Trzymaj się mimo że wiem jak Ci ciężko.
kasikz podobniez nic nie dzieje sie bez przyczyny. Nam jest trudno donosic ciąże, ale pomysl co będzie w następnych pokoleniach??? Jesteśmy nasiąknięci chemią, zanieczyszczenia robią nastepne spustoszenia w naszych organizmach. Wiele nastolatek juz o siebie nie dba. Oj czarno to widzę.
GosiuLew napisz co u Ciebie??? Dalej cały czas praca??
Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zycze miłego dnia.:-):-):-):-)