reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć
Bardzo dawno nic nie pisałam ale jak zobaczyłam post Edytki to musiałam sie odezwać. Witaj Edytko, brakowało tu Ciebie i gratuluję funkcji moderatorki:-).
Pozdrawiam Was wszystkie.

Cześć
Bardzo dawno nic nie pisałam ale jak zobaczyłam post Edytki to musiałam sie odezwać. Witaj Edytko, brakowało tu Ciebie i gratuluję funkcji moderatorki:-).
Pozdrawiam Was wszystkie.

Witaski miłe!
Dziękuje i teraz narazie uczę się jak zrobić "dobrze" :cool::laugh2:
Ale za pare dni siadam i biorę sie do pracy. Więc teraz czekam na sugestie.

Co tam u Ciebie słychować???

Witaj Edytko fajnie, że mamy moderatorke :tak: przyłączam sie do życzeń:-)

narazie nic nie przychodzi mi do głowy ,ale jak wpadne na jakiś pomysł to napisze :tak:

Edytko u mnie niestety bez zmian, starania trwają już 5 m-cy i nic, powoli zaczynam sie martwić. Cos mi sie poprzestawiało i juz sama nic nie wiem. Na razie cierpliwie czekam i staram sie nie myśleć o tych sprawach, dlatego też bywam tu sporadycznie

Witam serdecznie mam nadzieje ze jeszcze mnie po nicku pamietacie bo ja Was tak!!!!
Niektórzy z Was prosza bym dała znac o sobie takze to robie....

Przede wszystkim witam nowe ANIOŁKOWE MAMUSIE dla waszych aniołków zapalam (*)....Przykro mi za kazdym razem gdy tu wchodze i widze nowe nicki ale wierzcie los do Was sie jeszcze usmiechnie.
O przykladach nie ma co mówic bo tu na tym forum jest wiele....choc na poczatku jest lek, strach to z czasem sie i usmiech pojawia.....

Widzac co niektóre zdjecia az serce me sie raduje 13x13ja Ci nie gratulowałam takze to robie.Sliczna fasoleczka a Twój brzusio oj rosnie :-)

Agnieszko0240 ty lada moment rodzic bedziesz , jak ten czas leci jeszcze nie tak dawno dopiero co suwaczek wstawiałas.....

Slodziutka jak znów miło poczytac Twoje posty , trzymam za słowe ze bedziesz czesciej zagladac tutaj........

Wszystkim staraczkom przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PATI mam nadzieje ze cosik złapiesz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wszystkim mamuska i ich dzieciaczkom, fasolinkom przesyłam usmiech :-):-):-):-):-)

Wszystkim tym ktorzy co dopiero przeszli strate ......przesyłam NADZIEJE!

Pozdrawiam :-)

witaj carri ja jestem tu od niedawna , dzięki dziewczynką odważyłam sie po 2 latach zacząć przygotowania do staranek porobiłam już badanka i jeszcze mam 3 ząbki do wyleczenia:tak:
często jesteście wszystkie przywoływane bardzo sie ciesze ,że moge was poznać:-)

Newfie dopiero doczytałam to świetnie, że wszystko w porządku teraz możesz odetchnąć teraz już będzie dobrze, życze spokojnych 8 mieisęcy i trzymam kciuki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry