reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wszystkie...

jak zwykle poczytałam ale nie jestem w stanie odpisać każdej..za dużą macie produkcję..a ja mogę do Was zajrzeć teraz tylko wieczorkiem..a po całym dniu przy komputerze już nie mam sił tyle siedzieć..

Agatka - miałaś rację że objechałaś tą dziewczynę...ale takie kobiety są i będą..a najgorsze jest to, że przez takie właśnie, robi sie w szpitalach "znieczulica" i są olewane pacjentki, które naprawdę potrzebują pomocy..

Artykuł straszny:(

Witam nowe dziewczyny..dla Waszych Aniołków (*)..

Dobrej nocki!

Wiecie co przeczytałam ten artyluł i krew mnie zalała taka za przeproszeniem szmata nawet nie karmi dziecka ,a mogła je urodzić jaki ten świat jest niesprawiedliwy no tylko taka za kudły wytargać zamknąć w jakimś rynsztoku nie karmić i potem udusić to by dopiero zrozumiała brr.:wściekła/y:

Wrócilam od dentysty.dwa zeby zrobione,mam jeszcze tzreci.za rzadko chodze:(ale teraz juz zaczne w miare regularnie! zab nigdy mnie nie bolal,a jak wrocilam o dentysty zaczal .podobno to normalne zobaczymy

Dzień dobry dziewczynki!

Serdecznie dziękuje za PAMIEĆ! Jesteście niesamowite i nieocenione. Mi Was bardzo brakuje ale i brakuje czasu. Postaram sie teraz bywać częściej. Choć jak widzę przybyło niestety znów Aniołkowych mam. Bo nicków nowych jest tyle że trudno ogarnąć.

Przede wszystkim

Kasiu Tobie i Werci dziękuje za wspaniały prezent, za życzenia i zaproszenie!
Jeszcze raz z całego serce serdecznie gratluję dzidzia! Spokojnych miesięcy do rozwiązania życzę!

Pati.b witam. Dziękuje za życznia i za pamięc również. Miło jest zobaczyć swoje imie z życzeniami.
Oby te bolące piersi były oznaką fasolinki w brzuszku! Tego Ci życzę.

Agatko 13x13 witam! Nie miałam sposobności by Ci pogratulowac.. Wybacz. Dzielnie brnij do przodu z ktosikiem w brzuszku! Bardzooo się cieszę. Czytam Twe posty i mam nadzieję że wiesz iż bardzo mądrze piszesz. I w większości przypadków podpisuję się pod Twoimi postami i słowami.

Agnieszko0240 Jesooooo to już 36tc leci! Kochana już tuż tuz... tak nie wiele Wam zostało. Życzę spokojnych tygodni do końca i szybkiego bezbolesnego porodu.

Agnieszka34 witam...

grusia witaj na forum. Dla Twojego Aniołka (*) zapalam światełko.
Przykro mi że dołączasz do nas w takich okolicznościach. Zostań z Nami. Tutaj napewno otrzymasz otuchę i wsparcie. Zapewnię Cię że uśmiech jeszcze na Twej buźce pojawi się. Ale teraz daj sobie czas na żałobę. Daj sobie czas by wypłakać morze łez... ale później wstań, podnieść się i zawalcz o swoje szczęście.
Ból który czujesz w serduszku na pewno nie minie .. tylko Ty nauczysz się z Nim żyć. Lecz napewno w Twoim sercu pojawi się nadzieja i wiara w cud. Tego Ci życze.

Pozdrawiam Wszystkie miłe panie życząc spokojnej nocy.

Hej. Dla nowych Aniołkowych mam i dla nas wszystkich.
Mam na imię Edyta i od paru dni jestem moderatorką działu "Poronienia" i chciałabym byście mi pomogły.
Chciałabym zrobić mały porządek. Jedno GG już jest. Potrzeba uporządkować wątki i określić zasady. Dla nas. Takie jakie chcemy przestrzegać. Ale też takie co by pozowoliły tak jak mówisz Agatko "13x13" na wejście w temat mimo że nie siedzi się całymi dniami na BB.
Proszę o pomysły i rady. Nie chcę narzucać swojego zdania. Uważam tylko że potrzebny jest tutaj porządek. Już dawnooooo o tym myślałam. Teraz zostałam do tego upoważniona. Proszę o wsparcie i swoje pomysły.

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorową porą. Pobowałam przeczytać, ale chyba nie widziałam relacji Newfie z wizyty. Odezwij się do nas.
Aniołkowe mamy przytulam.
Dobrej nocy:-)

reklama
Ja tak na moment, jutro zajrzę na dłużej, ale muszę się podzielić dobrą wiadomością: byłam na USG, jest ok - kropek ma 6 mm, serduszko bije, lekarz nie widzi żadnych nieprawidłowości! Kamień spadł mi z serca...

Do góry