reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agnieszka Ty juz na mecie??????!!!!!! Jeju jak to zleciało!! Julia.. też miałam Julię a w 5 miesiącu ciąży przeistoczyła się na Magdusię.
Będe trzymać kciuki mocno zaciśnięte.
Kobietko, czasem się tu pojawiam. Sentymenty robią swoje. Tyle t przeżyłam miłych chwil..
Gloria, rośnie, rośnie, a jak łobuzuje! Ciężko nad nią zapanować.

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszko słodkich snów zycze dla Ciebie i malenstwa ;-)
A co do dnia rozwiazania to zapewne nie bedziesz tak panikowac jak teraz to opisujesz :-)
Ehhh miło znów z Wami pisac

Selenko ciesze sie ze Madzia rosnie :-) i jest pelna energii;-)
Łobuziak z niej ;-)??? Chyba przesadzasz przeciez ma 4 miesiace .... Madzia to chyba sliczny aniołeczek:-)

Andzi dziękuje :-D można na Ciebie liczyć.

Gloria ojjj coś o tym wiem... ja mam cykle co 31-33 dni ponoć jajeczkowanie ok 18-23 dc a ostatnio 10 było już po :eek::sorry: Bądź tu mądry i pisz wiersze.
Oby się udało na nowy Rok zaciążyć..

kobietka22 opiszę ale nie dziś. Padam na pyszczek. Dziś miałam ciężki dzień.

Carri ehhhh to podobnie jak u mnie staranka. Niby mogę ale nie ...

Dobranoc drogie panny!
Do napisania. Czekam na Wasze projekty

Witam, miałam dziś nic nie pisać, bo u mnie nic nowego, ale jak zobaczyłam, któż to się odezwał, to aż się sama do siebie uśmiechnęłam. Miło, że się odezwałyście dziewczyny: Carri, Gloria, Słodziutka, Selena. :-)
Dobranoc

Maruszka kobietki ,które dawno nie zaglądały sie dziś odezwały i mamy panią moderator-słodziutką_e kącika zadumy:tak:
Dziewczyny mam nadzieje,że będziecie często zaglądąły i poopowiadacie o sobie i swoich starankach;-)
Dobranoc Edyta przepraszam za bezpośredniość ,ale tak jakoś podłapałam i po imieniu wale ,żeby było sprawiedliwie to ja sie wam przedstawiam jestem Marta:)

reklama
Do góry