reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja ide jutro do dentystki to będzie 4 ząbek i zostaną tylko dwa:tak:.
Jeszcze zrobie chyba badanka jelit bo jak mam @ to aż mnie skręca jak mam potrzebe może to kwestia diety,ale jadnak wole sie przebadać dla własnego spokoju:tak:
Agnieszka no to wspólczuje tru dzidzia sie urodzi nie długo i jescze taki wydatek ,a co miałaś mieć wogóle robione?

reklama
Chcialam zeby mi wyleczyli ubytki,ale znowu stwierdzili,ze jest cos z dziaslami i najpierw musi to byc wyleczone(mam jakies bakterie itd)a potem dopiero moga sie zabrac za zeby...A zeby bylo jeszcze smieszniej to ten zabieg na te dziasla trzeba powtarzac co 6-8 tygodni i koszt to 50 Euro...

a ja do dentysty 2 grudnia i wiem, że mam ósemeczkę do roboty...a one tak bolą-mimo że podobno mała dziureczka, ale nawet. no cóż trzeba się do porządku doprowadzić;
Agnieszka,w ogóle z tego co słyszę, to na zachodzie wiztya u stomatologa jest niebagatelnym wydatkiem, ale co oni będą Ci nowe dziąsła robić?biedactwo:(
Ola,a mnie to już nerw bierze na to, że człowiek musi sobie niemal sam diagnozę postawić, a później dopiero do lekarza i prosić o skierowanie.może się myle, ale jeśli Ci lekarz powie, że tego testu nie musisz robić, to pewnie i tak go zrobisz dla własnej "spokojności"
KAsia, odpoczywaj odpoczywaj i duuuże rośnijcie:)
Kobietka, z tym skręcaniem to też właśnie tak mam, ale po tym jak rodziłam i też mi się organizm "czyścił", to tak myślę, że może to na tej samej zasadzie działa przy @?

Ostatnia edycja:
Oczywiscie Julitka ze zrobie:) za barzo mi pasują objawy, ktore przed ciaza dosc czesto miewalam,no a skutki neistety tez by sie zgaadzaly:( w sumei gyby to bylo to to dobrze bo bym znala przyczyne.ale z drugiej strony zadreczalabym sie ze prez glupia bakterie moje coreczki nie zyja.przez to ze myslalam ze to zapalenie pecherza furagin bralam i po sprawie:(oj glupia bylam

Nie oni tylko czyszcza,zeby nie bylo bakteri...Jak mialam to w marcu to potem zastanawialam sie jak za takie cos mozna tyle kasy zaplacic...
No ubezpieczenie sie ma...a dzis A tez byl ze mna u dentysty bo go zab bolal.Wyrwali mu bo jesli by chcial go naprawic to trzeba bylo zaplacic 500 € za tego jednego zeba...Przeciez to jest chore...

Oczywiscie Julitka ze zrobie:) za barzo mi pasują objawy, ktore przed ciaza dosc czesto miewalam,no a skutki neistety tez by sie zgaadzaly:( w sumei gyby to bylo to to dobrze bo bym znala przyczyne.ale z drugiej strony zadreczalabym sie ze prez glupia bakterie moje coreczki nie zyja.przez to ze myslalam ze to zapalenie pecherza furagin bralam i po sprawie:(oj glupia bylam
Słonko, nie możesz myśleć w ten sposób , NIE MOŻESZ,nikt z nas nie jest wszechwidzący, jak to się mówi?gdybyś wiedział, że upadniesz, to byś sobie usiadł.żadna z nas nie brała pod uwagę, że coś takiego ją spotka i przecież piszą dziewczyny, że po serii badan wciąż nie wiedzą, co się stało.nie można się obwiniać-to najważniejsze!!!

Agnieszka, moja znajoma z Anglii, to jak dwa razy na rok przylatuje do PL, to tu sobie od razu zęby "robi", bo u nich też drogo; ja z kolei jak w Szwajcarii pracowałam, to szefowej córka wróciła z samego "przeglądu"i jak rachunek mi pokazała, to prawie moja tygodniówka!!!szok

reklama
Witam :-)

ale mi dzisiaj mdło, bleee

Aga, a może teraz na stan Twoich dziąseł ciąża ma wpływ, a nie bakterie? W sumie dziwne, że załatanie dziur uzależniają od zrobienia zabiegu na dziąsła, bo u mnie było wręcz odwrotnie najpierw sprawdzili czy dziur nie ma, kamień zdjęli i dopiero wtedy za dziąsła się zabrali (przecież kamień i dziury też są pożywką dla bakterii). No ale może co innego z dziąsłami robili.

miłego dnia :-)

Do góry