reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mi gin tez mowil ze nie mozna sie seksic po zabiegu... ale ja nie wytrzymalam tyle i juz tydzien po bylo bzykanko bo bardzo tego potrzbowalam.. maz sie bal ale bylo ok... kurcze ja juz chce sobote... musi mi cos ten test pokazac bo jedziemy na urodziny do siostry...
no mam nadzieję, że będzie co świętować dodatkowo na tych urodzinach/ale tylko soczkiem/:)a sobota już niedługo
Lenka, a jak spotkanie z mamą, wszystko ok?

reklama
pati trzymam kciuki zeby tofasolinek był :tak: kurcze to widze ze z tymi testami to masz tak samo jak ja :-D tez robilam testow i tyle kasy poszlo ze makabra!! :szok: bo nigdy niemoglam wytrzymac;-)

dzieki dziewczynki za odpowiedz :) moj drugi "pierwszy raz" to chyba na swieta dopiero bedzie haha powiem mojemu ze to ma jako prezent :-D:-D

Pati.b, trzymam kciuki, żeby to była fasolka :-) :tak:

A ja dziś jadę do kolejnego gina, do prywatnej kliniki - mam nadzieję że już u niego zostanę i przede wszystkim że USG POKAŻE ŻE Z FASOLKĄ WSZYSTKO OK :sorry: Niczego teraz nie potrzebuję bardziej...
Jestem w pracy, ale o niczym innym niż wizyta nie potrafię myśleć :confused2:

hej laseczki
AGATA masz rację
PATI ja się zapisałam na lipcowki tyle że napisałam dosłownie kilka postów i doszłam do wniosku że TU jest moje miejsce
a ja przyszłam z Wercią ze szkoły i miałam zachciankę na parówki z chrzanem i sobie pojadłam a co wiem że niezdrowe ale co zrobić jak ślina po brodzie leci
w ogóle bardzo dużo chrzanu jem

Pati musi być fasolka nie ma innej opcji:tak:, zaczekaj do tej soboty będzie pewniejsze :tak:
Mi ogólnie gin powiedział ,że 6 tygodni po zabiegu nie wolno sie przytulać.

a czemu nei wolno? zreszta juz za pozno bo ja nei wytrzymalam chociaaz bez dotykania :) no a teraz po pierwszej @ to juz tym bardziej bo czuje sie zagojona:p

a w opniedzialek umowilam sie do gina bede chciala sie wypytywac o wyniki pojde z lista ak radzilyscie i niech mi powie ktore warto zrobic i moze da mi skierowanie chociaz na czesc moze sie zlituje. albo niech d chociaz na mocz i morfologie tak dla pewnosci ze wszystko ok bym sobie zrobila...

ola moze to rzeczywiscie po @ albo jak kobietka pisala... od poprzecierania ;-) ja to i tak jestem swiezo po zabiegu wiec musze czekac do tych 6 tygodni po... ehhh to tak dlugo jeszcze...

Cały czas Was czytam żeby nie mieć zaległości.
Julitka no popłakałyśmy sobie, potem wieczorem jak już odwieźliśmy rodziców do domu to tak nawet gęściej sobie pobeczałam, dzięki że pytasz.
Ale tak pół godziny temu zesztywniałam bo na komórce wyświetliło mi się że MOJA PANI KIEROWNIK do mnie dzwoni... i że tak jej mnie brakuje i jak się czuje i że o mnie myśli codziennie... a mi sie kończy zwolnienie więc wiem że dzwoniła sprawdzić czy przyjdę do pracy. Ale normalnie zesztywniałam, zresztą jak zawsze gdy mam z nią do czynienia.

A co do sexiku to jeszcze sie nie przytulała z M, poczekam jeszcze do i po @.

Ja tez dosc swiezo. co o badan to nic jeszcze nei robilam i tak sie zastanawiam co warto.na pewno w grudniu ie do instytutu hematologii bo mam skierowanie.potem poje do gin i zapytam co jeszcze warto zrobic. ja bym chciala ten urogin test bo mma wrazenie ze ureaplasma pasuje jak ulal:( zastanawiam sie tez na tymi badaniami ze szpitala np z pochwy posiew robili ,a wynikow nie doczekalam bo sie hodowac mialo.i nei wiem co z tego dokladnei badali,ale moja gin jest z tego spzitala wiec poczekam do grudnia i o wszystko wypytam.

reklama
Cały czas Was czytam żeby nie mieć zaległości.
Julitka no popłakałyśmy sobie, potem wieczorem jak już odwieźliśmy rodziców do domu to tak nawet gęściej sobie pobeczałam, dzięki że pytasz.
Ale tak pół godziny temu zesztywniałam bo na komórce wyświetliło mi się że MOJA PANI KIEROWNIK do mnie dzwoni... i że tak jej mnie brakuje i jak się czuje i że o mnie myśli codziennie... a mi sie kończy zwolnienie więc wiem że dzwoniła sprawdzić czy przyjdę do pracy. Ale normalnie zesztywniałam, zresztą jak zawsze gdy mam z nią do czynienia.

A co do sexiku to jeszcze sie nie przytulała z M, poczekam jeszcze do i po @.

Twarda jestes Lenka z tym przytulaniem:) ja bardzo potzrebuje .a wczoraj mialam caly dzien bez placzu!!! zien wczesniej mialam glupia sytuacje bo kolega zpracy na tel pokazywal bobasa bo sie urozil,a ja jako jeyna nei obejrzalam:( przykro i smutno mi sie zrobilo,przypomnialy mi sie dziewczynki i nei mialam ochoty. a potem poplakalam:(

Do góry