reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczyny
Wczoraj przytrafiła mnie sie dziwna sytuacja.Gdy byłam w toalecie na papierze pojawiły sieslady krwi nie było tego duzo dostlownie ciutke ,ani bielizna nie brudna .Bardzo sie wystraszylam bo dzisiaj mam 17 dc cyklu owulacja chyba juz byla robilam testy :zawstydzona/y:Co to moze byc

Kochana ja miałam podobną sytuację 19 września. Potem się okazało że to zagnieżdżenie i fasolka

reklama
Cześć!

missiiss1301
- musze najpierw troche podleczyć tarczycę, bo to ona była powodem mojej tragedii(nic nie wiedziałam że mam nadczynność:()

kobietka - GRATULUJĘ!!!:)Kolejna fasolka!SUPER:)

A ja dziś znowu ledwo Was doczytałam, jakoś ostatnio nie mam na nic siły...

Dobrej nocki!

Witam Was wszystkie. Już od jakiegoś czasu śledzę wasze wypowiedzi na forum i jakoś nie miałam odwagi coś napisać od siebie. I dzisiaj się odważyłam chociaż było trudno - nie mogłam się zarejestrować no ale po wielu naprawdę wielu próbach w końcu sie udało. Chyba nie musze mówić, dlaczego postanowiłam do Was dołączyć (jeśli mogę oczywiście). Tak samo jak każda z Was przeszłam przez to samo.
Mam nadzieję, że będę mogła liczyć na wasze wskazówki ... co dalej

Witaj Maruszka, ja też niedawno dołączyłam i wiem że to była bardzo dobra decyzja. Razem jest dużo łatwiej. Zapalam światełko dla Twojego Aniołka (*).

Minęło dwa miesiące od tego zdarzenia i myślę, że jest już dobrze. Chociaz czasami bywaja chwilę .... wiadomo jakie ale wiem, że życie toczy się dalej. I jak zdąrzyłam sie zorientować to nie jestem sama. Boże ja nawet nie wiedziałm, że jest tak dużo kobiet, których to spotkało.
Kobietki mam pytanie (pewnie już pisałyście o tym, ale być może nie doczytałam to tych postów jest naprawdę dużo) czy robiłyście jakieś badania po poronieniu.
Ja jak byłam u gina to zlecił mi choroby odzwierzęce i cukrzycę. I narazie tyle. Myślicie, że to wystarczy?

Kochana ja miałam podobną sytuację 19 września. Potem się okazało że to zagnieżdżenie i fasolka

Cześć Aga, próbowalam wyslać Ci wiadomość prywatną, ale coś mi nie wychodzi. Powiedz mi, czy ty masz jeszcze takie uplawy brązowe co jakiś czas? Ja mam i wlaśnie mam z tym problem, bo nie wiem, o co tu chodzi?

Mi we wtorek minie dopiero 2 tygodnie, ale byłam już u lekarza i na razie kazał mi odpocząć a w styczniu będziemy robili badania - bakterie i przeciwciała antykariolipinowe i toczeń.

reklama
Maruszka a jeśli można wiedzieć (jeśli nie chcesz nie pisz) to co się wlaściwie stało,bo moja ciąża obumarła ale organizm nie reagował i poronirnie miałam wywoływane. to był 10 tc.

Do góry