reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
AGA0204 ja trzymam kciuki za Twoją wizytę chociaż u ciębie to już pewnie tylko formalność
AGA34 widzisz jak zleciało a powiedz mi czy nadal bolą cie piersi bo ja zauważyłam u siebie tendencje do wzrostu bólu wieczorami a rano mam stresa bo nie bolą
nie wiem czy to normalne

Kaśka to ja też tak mam rano mniej bolą:eek:choć dziś chyba wyjątek zrobiły bo czuje je bardziej.
Just to świetnie,że na wizycie wszystko dobrze :-)
Aneczka życze szybkiego powortu nadgarstka do zdrowia:tak:.
Witam was wczoraj wrseszcie sie wymoczyłam , umyłam włoski, ogoliłam nogi, pachy i nie tylko:zawstydzona/y::-D, no i odżyłam od razu lepiej a dziś sie lenie bo sama jestem i moge sie byczyć do woli tylko wyskocze po cosik na obiadek i kolacyjke.
Moja babcia już dziś ma wypis :tak:, i był u mnie z rana babiniec ,ciotka i siostra zabrać mame i pojechać po babcie do Łodzi i oczywiście mnie łobudziły i na kawke wyciągły z wyra ;-).
Oj no i Aga trzymam kciuki za wizyte rozczepana jestem dziś

AGA0204 ja trzymam kciuki za Twoją wizytę chociaż u ciębie to już pewnie tylko formalność
AGA34 widzisz jak zleciało a powiedz mi czy nadal bolą cie piersi bo ja zauważyłam u siebie tendencje do wzrostu bólu wieczorami a rano mam stresa bo nie bolą
nie wiem czy to normalne

Hej Kasiu.
No ja akurat mam odwrotnie, bardziej bolą mnie rano, szczególnie jak się podnoszę z łóżka to mi opadają i mam wtedy wrażenie że w nocy moje piersi przemieniły się w głazy.
Natomiast jak już wcześniej pisałam przestał boleć mnie brzuch ale dziewczynki mi powiedziały że to dobrze.
A ogólnie zaobserwowałam szybki wzrost piersi i brzucha.. Kto mnie widzi to mnie pyta czy jestem " przy nadziej". Mój brzuch wygląda na 4-5 miesiąc.:zawstydzona/y: Czytałam ze tak może być przy pierwszym dziecku lub ciąży mnogiej.

Ostatnia edycja:
Witam się w czwartek

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za te które będą na dniach
Trzymam też kciuki za testy -oby były tylko dwu kreskowe:-)

Agnieszko nawet nie wiesz jak Cie rozumiem -ja wstawałam do kibelka co chwilkę a od 4 do 7 rano 4 razy:confused2::confused2::confused2: S do mnie "gdzie znowu idziesz" na co ja mu zaspana, cieplutka "zapytaj swojego dziecka czy musi mnie tak po pęcherzu kopać"... bardzo się uradował wiec mu zapowiedziałam ze po urodzeniu to On będzie w nocy wstawał:-) a co!!!!!

Poza tym samopoczucie ok.

Miłego dnia

witam was z moimi lekko bolacymi piersiami i sutkami :-D ostatnio przed okresem to mnie bolaly przed pierwsza ciaza a potem to wcale chyba ze w ciazy wiec witam was z fasolinka :-D za tydzien to udowodnie testem z dwiema krechami :-D

ciesze sie ze u kazdej z was wszystko ok, ja dzis wstalam o 10tej z mezem.... wczoraj byl drink na noc i mialy byc przytulanki ale jak mi bylo wesolo a po drinku to ciagle do wc musialam biegac i sie nam odechcialo przez to moje chodzenie na siku... wiec nastepnym razem tylko soczek zamiast drinkow :-p :-D

reklama
Do góry