reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

nie bede jutro testowac, poczekam spokojnie do nastepnego tygodnia, moze wt, lub pn najszybciej zatestuje to by byly 27 i 26dc wiec moze cosik zobacze na tescie..

przed chwila przeczytalam wiadomosc na tym forum od tej osoby Forum BabyBoom - Zobacz Profil: kamil007 ma tutaj ktos mozego znajomego policjanta???? bo to co przeczytalam trzeba gdzies zglosic i to natychmiast.

reklama
ide pozmywac po obiedzie, troche jestem roztrzesiona po takim poscie... agatka pisala ze dzwoni na policje, nie wiem czy dzwonila, ja mialam z policja pare razy do czyninia i watpie ze cokolwiek zrobia, a znajomosci tam nie mam niestety...

Trzeba to zgłosić moderatorom żeby go wywalili:wściekła/y:.
Ja sie objadłam i pomyłam już garnuszki teraz relaksik:-)
Aguska to trzymam kciuki za betke napewno będzie super wynik:tak:

podal numer gg, latwo ustalic z jakiego kompa pisal, ale policja musi chciec i tyle a oni raczej nie beda chciec bo tacy juz sa, lapowy nie dostana za to i tyle a to dla nich dodatkowa robota a po co sie przemeczac... nie wiecie jak to zglosic moderatora??

dziewczyny szukam dobrego malego szybkowaru-garnka cisnieniowego takiego na 3-4 litry, moze mi ktoras poleci jakis?? ja mam taki duzy na 6 litrow ale jak w nim gotuje ziemniaki na dwie osoby to troche bezsensu :-) wiec narazie sluzy mi glownie do zup.. w ogole to bardzo polecam takie garnki szczegolnie przyszlym mama bo obiad gotowy bardzo szybko np ziemniaki gotuje 7-8 minut, zupe warzywna 5 minut itd cisnienie jest wysokie to tez sie szybko gotuje bo w wyzszej temperaturze niz 100 stopni :-)

myslalam o czyms takim http://allegro.pl/item817862898_szybkowar_patelnia_bergner_3l_bg_1690_indukcja.html

a taki mam: http://allegro.pl/item816093159_szybkowar_future_8l_fagor_pk.html tylko ze chyba 6 litrow a nie 8

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry