reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ostatnia beta w 5tc była 4028
więcej nie robiłam bety
kochanie nerwy nie pomogą więc się nie denerwuję chyba że mnie złapie przed wejściem do gabinetu
no chciałabym bardzo zobaczyć serduszko
a dzis tak mnie brzuch pobolewa

reklama
to na pewno zobaczysz, bo w tydzien na pewno duzo przyrosla :-) super bedzie fotka maluszka :-) tak co wydebisz od gina bo jak nie to ja mu glowe urwe i zostaniesz bez lekarza :-p

Pan fizykoterapeuta nie okazał się przystojnym młodzieniaszkiem, ale coś tam niby poradził. Mam ćwiczyć nieco rękę, nosić tę opaskę, którą noszę i przykładać zimne okłady. Pan radził aby brać jakieś inflammatory (nie wiem jak to ładnie na polski przetłumaczyć) tabletki, ale jak mu powiedziałam, że mogę być w ciąży to się z tego wycofał, aby nie zaszkodzić dziecku. Obejrzał też moje stanowisko pracy i dał mi kilka wskazówek gdzie najlepiej mieć myszkę i jak ustawić fotel aby było najlepiej. Obkleił mi też jeszcze nadgarstek taśmą i mam z nią chodzić przez kilka dni. Za tydzień mogę go odwiedzić ponownie a do tego czasu zobaczymy czy coś pomoże :eek:

tasma? taka samoprzylepna do klejenia kartek? :-O hahaha kup sobie lepiej jakis zel na miesnie i stawy, aha i sprawdz czy ci nie wyrasta obok nadgarstka taka gula - to normalne u ludzi pracujacych na klawiaturze, maszynie do pisania itd i czasem wyskakuje nie wiem tylko jak sie to nazywa...

:szok: matko swieta jak wy szybko zapisujecie te watki makabra jakas :szok:;-)

nie nadaze wszystkiego nadrobic od ...86 str niezlego speeda macie nie ma co ;-)

gosia i vjola80 dziekuej za dobre slowa... zdarzylam kilka stron przeczytac ale jak zobaczylam ze mnie czeka jeszcze 50 to zwatpilam :sorry:

pozdrawiam serdecznie i caluje a co do filmika z porodowek ... chyba narazie mam jeszcze za duzo wspomnien z mmojego porodu :eek:

reklama
tasma? taka samoprzylepna do klejenia kartek? :-O hahaha kup sobie lepiej jakis zel na miesnie i stawy, aha i sprawdz czy ci nie wyrasta obok nadgarstka taka gula - to normalne u ludzi pracujacych na klawiaturze, maszynie do pisania itd i czasem wyskakuje nie wiem tylko jak sie to nazywa...
Niestety na wszystkich tych żelach jest napisane, że kobiety w ciąży powinny się skonsultować z lekarzem czy mogą ich używać, więc się obawiam ich stosować na wypadek gdyby fasolka kiełkowała. Gula mi na szczęście nie wyskakuje, ale pamiętam, że koleżanka miała coś takiego i kilka razy jej ściągali z niej jakiś płyn :eek:

Do góry