reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moze chodzilo ci o zespół ciesnie nadgarsta, ale to wcale nie musi być gula. Poprostu moze obajwiac sie bólwem ręki, drętwieniem..Robi się ucisk na nerw, bo coś tam sie zaciska. nie pamietam, miałam podejrzenie o to juz prawie mnie operowali ale w koncu okazało sie ze u mnie akurat to był kręgosłup.
Spadam kochane dobranoc

reklama
Witam,
Witam nowe aniołkowe mamusie :)
Newfie - super że z Wami wszystko dobrze !!!
Ewelina - super masz te kawki - szkoda że nie mogę takiej wypić - mam okropne mdłości przez cały dzień

Koti, super, że z maluszkiem wszystko ok :-) A co do pewności wróżenie chłopczyków przez usg, to moja przyjaciółka oczekiwała Rafałka (na każdym usg lekarz był pewny, że widzi co trzeba), a na porodówce wyszła Gabrysia :-)

Kasia, trzymam kciukasy za wizytę, tylko budzik sobie nastaw jak jest ryzyko zaspania :-)

Ewelinko, oby częściej w skowronkach :-)

Wczoraj byłam na wizycie u gin, wyczekałam się tyle że szok, bo jakieś mega opóźnienie miała. Dostałam kartę ciąży, skierowania na badania, na usg mam iść za 2 tygodnie, a na kolejną wizytę do niej za 3. Macica rośnie, te delikatne skurcze, ból kości ogonowej to wszystko efekt rozciągania się wiązadeł, i póki nie ma krwi to wszystko jest ok. Próbowała dziwnym czymś podsłuchać serducho ludzika, ale widocznie jest jeszcze za małe, to co podsłuchała to twierdziła, że to pępowina.

miłego dzionka :-)

Ewelinko, oby częściej w skowronkach :-)

Wczoraj byłam na wizycie u gin, wyczekałam się tyle że szok, bo jakieś mega opóźnienie miała. Dostałam kartę ciąży, skierowania na badania, na usg mam iść za 2 tygodnie, a na kolejną wizytę do niej za 3. Macica rośnie, te delikatne skurcze, ból kości ogonowej to wszystko efekt rozciągania się wiązadeł, i póki nie ma krwi to wszystko jest ok. Próbowała dziwnym czymś podsłuchać serducho ludzika, ale widocznie jest jeszcze za małe, to co podsłuchała to twierdziła, że to pępowina.
miłego dzionka :-)
Witaj,
cieszę się, że wszystko z dzidzi OK, to bardzo dobre wieści....aż miło czytać;-)
Pozdrawiam:-)

hej dziewczyny ja od rana na nogach i w nocy tylko pol przespalam...mam nadzieje ze dzien zleci lepiej nic noc

kasikz zaczelas sie juz starac o dzidzie?? czy juz wczesniej?? ile odczekalas??

przepraszam was ze tak pytam kazda z osobna :sorry: ale staram sie chyba znalezc jak najbardziej pasujaca mi odpowiedz :sorry: chyba wiecie o co mi chodzi i mnie rozumiecie...

milego dzionka :tak:

reklama
Do góry