kaska0201
najważniejsza jest Wercia
hej babolki
miłego dzionka wszystkim życzę
miłego dzionka wszystkim życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie najpóźniej w sobotę:-)aga niedobra jestes, ja kcem fotke twojej dzidzi zobaczyc![]()
Cześć kochane....
A ja dzisiaj miałam sen....śniła mi się taka 3-4 letnia dziewczynka, spacerowaliśmy po plaży..ja, Z i ona....przytulała się do mnie i cały czas mówiła: "Kocham Cię Mamusiu!", była śliczna, a my byliśmy tacy szczęsliwi....i tak sobie pomyślałam, że może fasolka mi dała znać, że wszytsko będzie dobrze!
Ja czuje się fantastycznie...nic mnie nie boli...piersi tylko troszkę, ale przy dotyku, brzuszek tylko wieczorem się przypomina ...mój śluz się ładnie wyklarował i już go mniej i jest bielutki....i tylko dziś w nocy trzy razy wstawałam siku....pierwsza taka noc...zobaczymy, czy to przypadek, czy zaczyna się sikawkowy maraton.....
...no i drugi dzień w domku...więc nawet sennośc i zmęczenie sobie odpuściło....bo jak wstawałm do pracy to po 8 godzinach padałam na ryjek....więc to zwolnienie było jednak dobrym pomysłem...bo przynajmniej da się funkcjonować.
Buziaki....
Łezka mi się w oku zakręiła gdy przeczytałam o Twoim śnie.
czyli test jest pozytwyny. Czasami tak się zdaża że LH jest wydzielane po owulacji, dlatego prze kilka dni może być pozytywny.Ale jest dobrze bo znacyz że powinna być.Witam
dziewczyny dzisiaj mam 13 dc testy wulacyjne robie wychodza pozytywnie od 10 dc dziwne taka sama kreseczka a nawet grubsza jak testowa nie rozumiem tego dzis mialam skoktemperatury.Przytulamy sie z mezem co 2 dni
Karolcia widziesz jest dobrze ciesze sie ze sobie odpoczniesz.
Pozdrawiam