reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 -a jakoś powolutku."naprawiłam sobie"szyjkę macicy. i teraz się goi. Lekarze jednak są sceptyczni co do dalszych starań o dziecko..chociaż jeden w przypływie radości stwierdził "z taką szyjką to teraz bliźniaki donosisz"- ale to było przed ostatnim szyciem szyjki - a w ciągu 10 dni miałam ich 3... Więc jak już tu pisałam do 18 12 2009 mam zakaz sexu - a później zobaczymy...

gabrysia u nas mała jest tak ułożona że nóżkami mi kopie w szyjke macicy bo jak ginka robiła usg dopochwowe to mała tam wkładała nogi i dlatego miałam te plamienia.
Karola -jeśli mogę coś poradzić - to leż jak najwięcej w takiej pozycji- z pupą u góry - mi tak kazali. i wtedy maleństwo się przesuwało troszkę.
pozdrawiam
stosunkowo dobrej nocy życzę ;-)

reklama
gabrysiaa dopiero teraz przeczytalam na innym forum gdzie pytalas w ktorym szpitalu rodzilam,wiec rodzilam w szpitalu na ligocie w katowicach przy centrum matki i dziecka
wybacz ze dopiero teraz odp

Hej dziewczyny! Próbowałam nadrobić zaległości w czytaniu, ale wygląda na to, że mi się nie uda, więc pomyślałam, że chociaż napiszę :zawstydzona/y:
Ktoś się pytał (chyba Kobietka) kto się stara o dzidzię w tym miesiącu, więc ja się do tej grupy chętnie zapisuję :tak: Zrobiliśmy co było w naszej mocy i teraz wola Boska ;-) Pewnie za tydzień będzie teścik i wierzę, że coś tam w brzuszku już się mości ;-) A jeśli nie to będziemy próbowali dalej. Kobietka i Pati (i pewnie ktoś jeszcze kogo nie doczytałam) mam nadzieję, że razem zostaniemy sierpnióweczkami :-)
13x13 widzę, że Ty dziewczyny nadal do pionu ustawiasz :-D I tak trzymaj, bo czasami nam zdrowy rozsądek odmawia posłuszeństwa :-D

U mnie dzisiaj w pracy była mała wyżerka. Ludzie przynieśli różne słodkości charakterystyczne dla kraju z którego pochodzą. Trochę się tego zebrało, więc było w czym wybierać :-) Ja zrobiłam faworki (pierwszy raz w życiu). G dzielnie mi pomagał je wycinać i zawijać, ale i tak skończyliśmy o 23, a niby takie szybkie w robieniu to miało być :eek: Wszyscy jednak chwalili, że dobre, więc Polska wypadła dobrze :tak: G chciał zrobić buńuelos, które jedzą w Meksyku. Wersję próbną zrobił dla gości w sobotę, ale trochę mu nie wyszły jak należy (ja z gośćmi oczywiście pocieszaliśmy go, że były dobre). Poddał się jednak i ostatecznie kupił te ciastka w meksykańskim sklepie :sorry:

kazik ale na sierpien to staranka pewnie jeszcze w trakcie sa, bo ja ja mialabym termin na poczatek a do @ jeszcze daleko to masz perzed soba chyba caly cykl :) wiec jesli mozesz to do dziela kochac siem z mezem, stosujac pozycje podawane przez vjolke hihi i inne tez ale vjolka chyba wszystkiem nam tu zapodala :-D

Witajcie...
No ładnie...
Wszędzie tak samo...
Jak tylko mowa o seksie od razu wzmianka o mnie...
Ciekawe dlaczego?:eek::-D
Ale żeby tradycji było zadość:
Erotyka - Pozycje seksualne
Pozycje seksualne - Kobieta.pl (dla przyszłych mam)
Kamasutra - pozycje seksualne
Pozycje seksualne :: MediWeb.pl

A ja mam dziś dzień pracusia...
Zaraz biorę się za pranie sofy...
Potem generalne porządki w "salonie":-D:-D:-D
Następnie w szafce z obuwiem
No i oczywiście obiad...
Tylko coś pomysła nie mam :eek:
Może coś zapodacie....
:-D:-D:-D:-D
Ale teraz pora na śniadanko:
Kakao, bułeczki z białym serkiem i konfiturą wiśniową...
MNIAM!

Cześć kochane....

A ja dzisiaj miałam sen....śniła mi się taka 3-4 letnia dziewczynka, spacerowaliśmy po plaży..ja, Z i ona....przytulała się do mnie i cały czas mówiła: "Kocham Cię Mamusiu!", była śliczna, a my byliśmy tacy szczęsliwi....i tak sobie pomyślałam, że może fasolka mi dała znać, że wszytsko będzie dobrze!

Ja czuje się fantastycznie...nic mnie nie boli...piersi tylko troszkę, ale przy dotyku, brzuszek tylko wieczorem się przypomina ...mój śluz się ładnie wyklarował i już go mniej i jest bielutki....i tylko dziś w nocy trzy razy wstawałam siku....pierwsza taka noc...zobaczymy, czy to przypadek, czy zaczyna się sikawkowy maraton.....
...no i drugi dzień w domku...więc nawet sennośc i zmęczenie sobie odpuściło....bo jak wstawałm do pracy to po 8 godzinach padałam na ryjek....więc to zwolnienie było jednak dobrym pomysłem...bo przynajmniej da się funkcjonować.

Buziaki....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry