reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja mam taką palniętą, zaszła w ciąże i mówiłam jej, że powinna urodzić bo to dziecko jej dziecko ,a ona mi wykrzyczała, że nie chce tego o Boże nawet nie umiem napisać tego teraz no brzydko określiła dziecko , powinnam jej palnąć w twarz żeby sie obudziła, nic do niej nie docierało i niestety dziecka nie urodziła.

Dodam, że kontaktów z nią nie utrzymuje najwyżej jakieś cześć w przelocie

Ależ tu dzisiaj produkcja, szok.
Ola ja Cię jeszcze nie przywitałam, bardzo mi przykro, przytulam mocno i zapalam światełka dla twoich aniołków
[*]
[*]. Niestety w naszym życiu trafiają się tacy ludzi jak ta twoja znajoma, zero empatii i to kobieta, normalnie szok. Karola ma rację, że jest zrypana.

Ja mam taką palniętą, zaszła w ciąże i mówiłam jej, że powinna urodzić bo to dziecko jej dziecko ,a ona mi wykrzyczała, że nie chce tego o Boże nawet nie umiem napisać tego teraz no brzydko określiła dziecko , powinnam jej palnąć w twarz żeby sie obudziła, nic do niej nie docierało i niestety dziecka nie urodziła.

A mi się wydaje, że lepiej,że nie urodzila. Szkoda dziecka :(
Tyle,ze to takie neisprawiedliwe,ze te co nie chcą dzieci nie raz mają. A te co chcą i by kochały mają pod górkę.

Poroniła czy usunęła??

ojej ale macie tempo :-O normalnie szok...

karola81 fajnie ze sie odezwalas i ze mozesz sobie teraz poleniu...c za wszystkie czasy :-) i zorobic porzadki w szafach hihi ja najwieksze zrobilam przed wyjazdem do irladnii nie bylo mowy ze "cos sie przyda" trzebabylo wyrzucic lub oddac ciuchy w ktorych juz pare lat sie nie chodzilo..

olu zapalam swiatelka dla twoich aniolkow (*)(*)(*)(*) zostan tu znami bo im wiecej trzymajacych kciuki i modlacych sie za nowe fasolki tym lepiej :)... jak chcesz to sobie przeczytaj ksiazke "w otchlani smierci" lub "Aniolkowe mamy" znajdziesz je na allegro :) twoja rodzina tez powinna przeczytac zeby chcac cie pocieszyc nie zranili cie tak jak twoja kolezanka... oni nie rozumieja bo tego nie przezyli.

agatko musisi ci sie brzusio niezle ruszac :-) chcialabym to zobaczyc :-)

uciekam do nauki, bo wczoraj sie nawkurzalam z drukarka i tylko sobie wyklady podrukowalam wiec teraz musze sie pouczyc ;-(

reklama
kurcza ja juz chce testowac ... jeszcze tyle czekac na te dwie kreseczki... karola81 tak co sie obie pierwsze na sierpien zapiszemy :p

Do góry