reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A tak w ogóle to mam pytanie czy dziecko którejś z was ma lub miało niedomykalność odźwiernika, trochę mnie martwi fakt, że mały ma już ponad 4 miesiące, a ciągle nie mogę mu podawać nic bez zagęszczacz (np herbatki)

z pewnością.
Ja w ciąży z Igorkiem też się denerwowałam, a jak przestałam w 3-cim trymestrze przestałam (co prawda jak przestałam to zaczeły się skurcze, ale poleżałam 3 miesiące i mam cudnego synulka)Więc głowa do góry

witam kochane
WRÓBELKU SELENKA milo Was tu widzieć i te Wasze szkraby takie cudowne
a ja oblałam trzeci egzamin i to z własnej winy
wjechalam na czerwonym świetle na skrzyżowanie i pan musiał mnie zachamować ale jak się przesiadaliśmy to powiedzial mi tak "k...a Kaska coś Ty zrobiła" potem już jak wysiadlam w ośrodku powiedzial że nie mógł po prostu mi tego przepuścić bo to zbyt ewidentny błąd
no cóż
kolejny raz trzeba będzie zdawać

Kaska spokojnie głowa do góry, kolejnym razem na pewno się uda!!
Wróbelku super, ze się odezwałaś, ślicznie wyglądasz razem z synkiem, macie takie śliczne niebieskie oczka, zazdroszczę :) Synuś przesłodki i jakie włoski piękne :)
Ja też takie dziecię chcę :)
agu_ska odpoczywaj i się nie denerwuj, teraz grunt to spokój

kurcze Kaśka ja zadwałam w 5-tym miesiącu ciąży (już dość mocno zaokrąglona) więc darował mi nawet nie zatrzymaniu przy linii stopu i pieszego który nagle wlazł (świnia) na pasy Więc poczekaj, aż urośniesz tak jak ja nikt nie odważy się Ciebie oblać

reklama
witam kochane
WRÓBELKU SELENKA milo Was tu widzieć i te Wasze szkraby takie cudowne
a ja oblałam trzeci egzamin i to z własnej winy
wjechalam na czerwonym świetle na skrzyżowanie i pan musiał mnie zachamować ale jak się przesiadaliśmy to powiedzial mi tak "k...a Kaska coś Ty zrobiła" potem już jak wysiadlam w ośrodku powiedzial że nie mógł po prostu mi tego przepuścić bo to zbyt ewidentny błąd
no cóż
kolejny raz trzeba będzie zdawać

Kasiu trzeba było ratować się tłumacząc ten błąd nadmiarem hormonów

Do góry