reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Panie nie było mnie tu już ho ho ze 4 miesiące na pewno Witam nowe i stare znajome Z pewnością większości z was nie znam i (przepraszam, ale ze względu na brak czasu) nie dam rady poznać waszych historii, ale jeśli jesteście TU to jesteście w najlepszym możliwym miejscu

Dzięki Syluś, że mnie tu zagoniłaś, bo jakiś czas już tu próbuję trafić i jakoś nie mogłam się zabrać

Pozdrowienia

reklama
A to My dzisiaj mały ma już 18 tygodni i 4 dni

Załączniki

• DSC02862.jpg
    DSC02862.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 42
Selenko no mała jest przewspaniała po prostu Pamiętam jak dziś jak bałyśmy się czy tym razem się uda, a teraz jesteśmy najszczęśliwszymi kobietami pod słońcem

Witaj wróbelku :-) ja Cię pamiętam ;-) Jaki Igorek już duży :shocked2::shocked2: A jakie ma dłuuuuugie i gęste włosy :shocked2::shocked2::shocked2: I jakie piękne oczy :shocked2::shocked2::shocked2: Bombowy :-D:-D:-D

Ogólnie zauważyłam, że dzieciaczki z "ciąży po poronieniu" są przecudne i wyjątkowe. Nie tylko ładne jak wszystkie inne niemowlaki, maja w sobie "to coś" :-D:-D:-D

Już nie mogę się doczekać, kiedy ja będę mogła mieć takiego brzdąca :sorry::sorry::sorry:

Daaa Niebawem będziesz tulić maleństwo, zobaczysz. Ja myślałam, że mi to nie będzie dane, a jednak. Czasem kiedy mały płacze to myślę sobie, że nie zamieniłabym tego płaczu na nic innego, i Tobie też życzę tego płaczu

no Aguś widzę, że Ty też jesteś na dobrej drodze do słuchania płaczu. Superrrrrrrrr dobrze wiedzieć, że coraz więcej aniołkowych mam będzie lub jest mamami wspaniałych maleństw

Dzieki dziwczyny za cieple slowa i pocieszenie.Nie pomylilam sie-zrozumialyscie mnie najlepiej.Fajnie, ze jest takie miejsce gdzie mimo wielkich tragedii sa tez nadzieja i zrozumienie:tak:Zaluje bardzo, ze nie trafilam tu wczesniej, na pewno latwiej byloby przejsc mi przez zalobe majac takie wsparcie.

no Aguś widzę, że Ty też jesteś na dobrej drodze do słuchania płaczu. Superrrrrrrrr dobrze wiedzieć, że coraz więcej aniołkowych mam będzie lub jest mamami wspaniałych maleństw

Kochanie przede mną jeszcze daleka droga do placzu, przepełnioną zarówno wielką radością jak i strachem przed kolejną porażką

reklama
Kochanie przede mną jeszcze daleka droga do placzu, przepełnioną zarówno wielką radością jak i strachem przed kolejną porażką

tak, ale nawet się nie obejrzysz jak to zleci, a później nie będziesz już pamiętać strachu, ani tego jak to było bez dziecka.........:-):-D

Do góry