ilonka ja łykam dopiero miesiąc ale myślę że jak bym przestał go brać albo wogóle nie brała to były by jeszcze gorsze. Ale selenka pisała że od 21tygodnia dzidzia wytwarza swój hormon i powinnam mieć mniejszy. A ja mam problemy po tamtym poronieniu raz jest oki a raz jest masakra ale mam nadzieję że wszystko jest z dzidzią oki.
reklama
wow wyslij mi do zor kawalek to musi byc pycha... z moze zdradzisz nam przepis? ja tez lubie piec ... mnie dalej kluje ten jajnik, troche to wkurzajace...
zrobilam juz wszystkie zadania na kolokwium z matmy ze 40 ich bylo i mam dosyc na dzis liczenia.
teraz sie musze zabrac za teorie z rachunkowosci bo to moja zmora i wiem ze jak sie teraz nie zabiore to bedzie ciezko na egzaminie :/ tymbardziej ze baba jest troche pomylona
zrobilam juz wszystkie zadania na kolokwium z matmy ze 40 ich bylo i mam dosyc na dzis liczenia.
teraz sie musze zabrac za teorie z rachunkowosci bo to moja zmora i wiem ze jak sie teraz nie zabiore to bedzie ciezko na egzaminie :/ tymbardziej ze baba jest troche pomylona
wow wyslij mi do zor kawalek to musi byc pycha... z moze zdradzisz nam przepis? ja tez lubie piec ... mnie dalej kluje ten jajnik, troche to wkurzajace...
Bardzo cię proszę...
Przepisy kulinarne - Wyśmienity i bardzo łatwy tort czekoladowy - Ciasta, desery, sałatki
tylko musisz uważać,
bo z doświadczenia wiem,
że ta jasna masa czekoladowa lubi się ważyć...
No to kochana, chyba kuje na owulkę...
Więc od dzieła
i niech cię maż "zapładnia"
:d
Przepisy kulinarne - Wyśmienity i bardzo łatwy tort czekoladowy - Ciasta, desery, sałatki
tylko musisz uważać,
bo z doświadczenia wiem,
że ta jasna masa czekoladowa lubi się ważyć...
No to kochana, chyba kuje na owulkę...
Więc od dzieła
i niech cię maż "zapładnia"
:d
agu_ska
Fanka BB :)
Hej dziewczyny wróciłam od lekarza. Nic niepokojącego nie znalazł. Fosolki też jeszcze nie widać bo za wczesnie - na razie wydawało mu się że w jakimś miejscu cos tam sie rysuje. Dostałam Luteinę dopochwowo 2x2 i ma ona zadziałać rozkurczowo, dodatkowo na noc mam brać zapobiegawczo nospę. i za 2 tygodnie przyjsc jeszcze raz.
Hej dziewczyny wróciłam od lekarza. Nic niepokojącego nie znalazł. Fosolki też jeszcze nie widać bo za wczesnie - na razie wydawało mu się że w jakimś miejscu cos tam sie rysuje. Dostałam Luteinę dopochwowo 2x2 i ma ona zadziałać rozkurczowo, dodatkowo na noc mam brać zapobiegawczo nospę. i za 2 tygodnie przyjsc jeszcze raz.
Nooo
to słuchać się lekarza...
i odpoczywać...
jak najwięcej....
to słuchać się lekarza...
i odpoczywać...
jak najwięcej....
agu_ska
Jutro ide zrobić Betę dla pewności i przy okazji zbadam tarczycę. Mam nadzięję że czeka mnie dzisiaj spokojniesza noc. W sumie to nic się nie dowiedziałam. Ale ejstem dobrej myśli
Chociąz nie stwierdził że jestem w ciązy jednoznacznie - to i tak swoje wiem, a do tego piersi mnie bolą.
V_Jolka ja też chcę kawałek. Pięknie etraz to naszła mnie ochota na jakieś słodycze... mniami
Chociąz nie stwierdził że jestem w ciązy jednoznacznie - to i tak swoje wiem, a do tego piersi mnie bolą.
V_Jolka ja też chcę kawałek. Pięknie etraz to naszła mnie ochota na jakieś słodycze... mniami
agu_ska
Idę się położyć bo znowu boli Do jutra dziewczynki pap
reklama
daaa
Witam się raz jeszcze
Ewitka, Mammi, Annas81 witajcie i
[*]
[*] dla Waszych aniołków...
V_jolka ja tez chcę kawałek ciasta! mniam!
Kaska czekamy na wyniki
Diana81 jasne, że pamiętamy!! :-):-):-) Wielkie gratulacje!! Zostań już z nami i nigdzie nie uciekaj!!
Trzymam, trzymam
Magdusia jest boska! zakochałam się w niej! Po prostu świetna!!
Tez ostatnio trochę przeszukałam neta i chyba zamienię feminatal na elevit. ale póki nie jestem w ciąży, to chyba zostanę przy feminatalu, bo tańszy
Ja mojemu jutro kupię i chyba kwas foliowy tez mu będę dawać. Plemniczek dojrzewa 72 dni ;-);-) My jeszcze ze starankami się wstrzymujemy, a potem nie wiadomo, czy od razu nam wyjdzie, więc salfazin nie zaszkodzi
Gratuluje tak wysokiej bety :-)
Kobietka22 mi w obydwu ciążach w kilka dni po owulacji pojawił się mleczny śluz
Ewitka, Mammi, Annas81 witajcie i
[*]
[*] dla Waszych aniołków...
V_jolka ja tez chcę kawałek ciasta! mniam!
dobrze pamiętasz KAROLA dzisiaj o 17 kolejna próba
chciałabym żeby byla ostatnia moze moj brzuszkowy pomocnik coś mi podpowie i sie uda
szkoły
Kaska czekamy na wyniki
Witam, wszystkie nowe aniołkowe mamusie.
Dawno mnie tu nie było, zajęłam się pracą, domem itp. Ale może jeszcze ktoś mnie tutaj pamięta.
Wpadłam się pochwalić że i nam sie udało i mam nadzieję, że tym razem się uda i za 8 miesięcy będę trzymać w ramionach zdrowe dziecko.
pozdrawiam
Diana81 jasne, że pamiętamy!! :-):-):-) Wielkie gratulacje!! Zostań już z nami i nigdzie nie uciekaj!!
ja poprosze o kciuki wieczorem - ide na kontrole szyjki i mam stracha .
Trzymam, trzymam
Aga34, ano leci, zobaczysz jak Tobie zleci szybciutko! A Magdusia już duża. I nie wyobrażam sobie,że rok temu nawet nie czułam jej ruchów.
Magdusia jest boska! zakochałam się w niej! Po prostu świetna!!
dziewczyny a porownajcie sobie sklad z witami elevit Elevit Pronatal 100 tabletek ja czytalam na innym forum - jakas farmokolog sie wypowiadala ze maja one duzo lepszy sklad niz inne witaminy dla kobiet w ciazy i planujacych ciaze, ja wlasnie je biore tylko tam jest witamina A, jednak nie w szkodliwej ilosci, ja raczej jem malo rzeczy z ta witamina wiec watpie ze ja przedawkuje kiedykolwiek
Tez ostatnio trochę przeszukałam neta i chyba zamienię feminatal na elevit. ale póki nie jestem w ciąży, to chyba zostanę przy feminatalu, bo tańszy
pytaliscie o salfazin, moj to bierze i kwas foliowy ale to trzeba brac przynajmniej 3 miesiace bo plemniki rosna 3 miesiace wiec plemniki z tego salfazinu beda po 3 miesiacach od rozpoczecia stosowania
Ja mojemu jutro kupię i chyba kwas foliowy tez mu będę dawać. Plemniczek dojrzewa 72 dni ;-);-) My jeszcze ze starankami się wstrzymujemy, a potem nie wiadomo, czy od razu nam wyjdzie, więc salfazin nie zaszkodzi
:-)Hej Ja dziś zrobiłam jeszcze raz betę i tak mi dziwnie oznaczyli 10.000> nie wiecie co oznacza to powyżej? Któraś z Was tak miała. Pani w laboratorium powiedziała mojemu mężowi, ze beta jest wysoka powyżej 10000 i on już o nic nie zapytał. Czwarty raz mam oznaczana betę, ale pierwszy raz w taki sposób. Do lekarza mam aż za tydz, a już nie chcę do niego dzwonić, bo dzwonię z każdą pierdołą i już mi głupio.
Pozdrawiam
Gratuluje tak wysokiej bety :-)
Kobietka22 mi w obydwu ciążach w kilka dni po owulacji pojawił się mleczny śluz
Ostatnia edycja: