reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasiu przykro mi z powodu egzaminu...jednak nie martw sie bo nastepnym razem napewno sie uda:-).mnie artur tez wysyla na prawko jak urodze a ja sie strasznie boje bo czuje,ze nie mam do tego powolania...

Agatko super,ze z dzidzia ok.ja obstawiam chlopca:-)co do ruchow to ja wariowalam bo naczytalam sie wlasnie o 13 i 14 tyg a ja poczulam po 20 tc.w kazdym razie u kazdego jest inaczej...

Milej nocki wszystkim zycze i dobranoc
agniesia skarbie a u mnie co obstawiasz???

reklama
Agatko super, ze wszystko ok i gratuluję pierwszych kopniaczków :) Ja też obstawiam u ciebie chłopca :)
Karola u ciebie będzie jak nic dziewuszka :)
mamuśki wrzućcie wasze zdjęcionka!! Plis :)
miłej nocki

Dziewczyny trochę sie matwię, bo mi ta beta przez tydz za wolno przyrosła. Tydzień temu miałam 3985 a dziś 10000> Gdzieś czytałam, ze jak jest 1200-6000 to rośnie wolniej Coś słyszałyscie o tym No i nie wiem co to jest to powyżej. Jej już nie mogę z tych nerwów..
Kasia egzaminem się nie martw, ja zdałam za 4 razem, więc Tobie też na pewno się uda.
Karolcia leniu**** miło. dziewczyny Lipcówki wybieraja meble, bo większośc ludziom wydaje się, ze 2 kreski na teści=bobas za 8 miesięcy... i fajnie, ze tak myślą. My mamy po stracie chyba martwimy się za wszystkich.
Miłej nocki dziewczęta:-)

czesc dziewczyny,

chciałam się pochwalić, że będziemy mieli syneczka :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Annas po 6000 przyrasta wolniej ;-)

buziaki

koti gratulacje ptasiorka :) fajnie ze wszystko u was ok, ja ide zaraz chyba do wyrka, dalej mnie kluje... juz 24 gdziny... wrr ale zawsze tak mam pzy owulce, tylko ciekawe jak dlugi powinnam miec teraz cykl, zawsze mialam co 28 dni a ostatnio byl po 32, jakis pokrecony ten moj organizm... ciekawe kiedy na testa sie zdecyduje, chyba nie bede testowac przed 32 dc.... chybaze oszaleje... :p

reklama
Koti - super:):)

wróbelek, selenka - śliczne macie pociechy:)

Agatka
- super, że z dzidzią wszystko dobrze:):)Superaśno, że już czujesz dzidzię:)

Karola322
- trzymam kciuki za wizytę!

vjolka
- ale super ciacho zrobiłaś:)

kaska0201
- nastepnym razem sie uda!:)

Wszystkie zafasolkowane pogłaskać ładnie brzuszki od e-ciotki:)

Dla nowych Aniołkowych mam światełka(*)Dobrze, że tu trfiłyście...

A ja z pracy jak zwykle wkurzona wróciłam...na szczęście jutro i pojutrze wolne..

Jutro idę wreszcie zrobić to tsh i zrobię od razu ft3 ft4

Jutro też wizyta u dentysty..ale jakoś sie mniej boję:)Ostatnio już tydzień wcześniej przeżywałam:)

Dobrej nocki!!!

Do góry