agniesia skarbie a u mnie co obstawiasz???kasiu przykro mi z powodu egzaminu...jednak nie martw sie bo nastepnym razem napewno sie uda:-).mnie artur tez wysyla na prawko jak urodze a ja sie strasznie boje bo czuje,ze nie mam do tego powolania...
Agatko super,ze z dzidzia ok.ja obstawiam chlopca:-)co do ruchow to ja wariowalam bo naczytalam sie wlasnie o 13 i 14 tyg a ja poczulam po 20 tc.w kazdym razie u kazdego jest inaczej...
Milej nocki wszystkim zycze i dobranoc
reklama
Annas81
Fanka BB :)
Dziewczyny trochę sie matwię, bo mi ta beta przez tydz za wolno przyrosła. Tydzień temu miałam 3985 a dziś 10000> Gdzieś czytałam, ze jak jest 1200-6000 to rośnie wolniej Coś słyszałyscie o tym No i nie wiem co to jest to powyżej. Jej już nie mogę z tych nerwów..
Kasia egzaminem się nie martw, ja zdałam za 4 razem, więc Tobie też na pewno się uda.
Karolcia leniu**** miło. dziewczyny Lipcówki wybieraja meble, bo większośc ludziom wydaje się, ze 2 kreski na teści=bobas za 8 miesięcy... i fajnie, ze tak myślą. My mamy po stracie chyba martwimy się za wszystkich.
Miłej nocki dziewczęta:-)
Kasia egzaminem się nie martw, ja zdałam za 4 razem, więc Tobie też na pewno się uda.
Karolcia leniu**** miło. dziewczyny Lipcówki wybieraja meble, bo większośc ludziom wydaje się, ze 2 kreski na teści=bobas za 8 miesięcy... i fajnie, ze tak myślą. My mamy po stracie chyba martwimy się za wszystkich.
Miłej nocki dziewczęta:-)
koti gratulacje ptasiorka fajnie ze wszystko u was ok, ja ide zaraz chyba do wyrka, dalej mnie kluje... juz 24 gdziny... wrr ale zawsze tak mam pzy owulce, tylko ciekawe jak dlugi powinnam miec teraz cykl, zawsze mialam co 28 dni a ostatnio byl po 32, jakis pokrecony ten moj organizm... ciekawe kiedy na testa sie zdecyduje, chyba nie bede testowac przed 32 dc.... chybaze oszaleje...
koti ogromne gratulacje:-):-):-).czesc dziewczyny,
chciałam się pochwalić, że będziemy mieli syneczka :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
annas po 6000 przyrasta wolniej ;-)
buziaki
ilonka czemu tak uważasz?? :-):-):-)
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Koti gratuluje synka:-)
Karolciu no u Ciebie to mysle,ze bedzie dziewczynka:-)
Karolciu no u Ciebie to mysle,ze bedzie dziewczynka:-)
reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
Koti - super
wróbelek, selenka - śliczne macie pociechy
Agatka- super, że z dzidzią wszystko dobrzeSuperaśno, że już czujesz dzidzię
Karola322 - trzymam kciuki za wizytę!
vjolka - ale super ciacho zrobiłaś
kaska0201 - nastepnym razem sie uda!
Wszystkie zafasolkowane pogłaskać ładnie brzuszki od e-ciotki
Dla nowych Aniołkowych mam światełka(*)Dobrze, że tu trfiłyście...
A ja z pracy jak zwykle wkurzona wróciłam...na szczęście jutro i pojutrze wolne..
Jutro idę wreszcie zrobić to tsh i zrobię od razu ft3 ft4
Jutro też wizyta u dentysty..ale jakoś sie mniej bojęOstatnio już tydzień wcześniej przeżywałam
Dobrej nocki!!!
wróbelek, selenka - śliczne macie pociechy
Agatka- super, że z dzidzią wszystko dobrzeSuperaśno, że już czujesz dzidzię
Karola322 - trzymam kciuki za wizytę!
vjolka - ale super ciacho zrobiłaś
kaska0201 - nastepnym razem sie uda!
Wszystkie zafasolkowane pogłaskać ładnie brzuszki od e-ciotki
Dla nowych Aniołkowych mam światełka(*)Dobrze, że tu trfiłyście...
A ja z pracy jak zwykle wkurzona wróciłam...na szczęście jutro i pojutrze wolne..
Jutro idę wreszcie zrobić to tsh i zrobię od razu ft3 ft4
Jutro też wizyta u dentysty..ale jakoś sie mniej bojęOstatnio już tydzień wcześniej przeżywałam
Dobrej nocki!!!