just a ja pamietam że bolał mnie prawy jajnik i się okazało że dzidzia jest z prawego jajnika:-):-)selenko, twoja córeczka jest cudowna :-)
a co do bóli owulacyjnych to ja na przykładm byłam przekonana, że moja fasolina to musi być z prawego jajnika, bo mi tak dokuczał i w okolicach owulacji i potem, a na usg się okazało, że właśnie nie, że jajeczko było z lewego jajnika :-)
reklama
Annas81
Fanka BB :)
:-)Hej Ja dziś zrobiłam jeszcze raz betę i tak mi dziwnie oznaczyli 10.000> nie wiecie co oznacza to powyżej? Któraś z Was tak miała. Pani w laboratorium powiedziała mojemu mężowi, ze beta jest wysoka powyżej 10000 i on już o nic nie zapytał. Czwarty raz mam oznaczana betę, ale pierwszy raz w taki sposób. Do lekarza mam aż za tydz, a już nie chcę do niego dzwonić, bo dzwonię z każdą pierdołą i już mi głupio.
agu_ska ja sobie zrobiłam hormony tarczycy, oznaczyłam TSH, FT3, FT4. Moi rodzice mają chorą tarczycę, a że ja jestem przewrażliwiona to wolałam zrobic. Przyjdzie mi zbankrutwać. W tamty tyg ubzdurałam sobie, że mam za gęsta krew i też badałam i tak ciągle cos wymyślam OJ jak to mój lekarz mówi: ciaża na mózg padła:-)
Selena piękna dzidzia.
Pozdrawiam
agu_ska ja sobie zrobiłam hormony tarczycy, oznaczyłam TSH, FT3, FT4. Moi rodzice mają chorą tarczycę, a że ja jestem przewrażliwiona to wolałam zrobic. Przyjdzie mi zbankrutwać. W tamty tyg ubzdurałam sobie, że mam za gęsta krew i też badałam i tak ciągle cos wymyślam OJ jak to mój lekarz mówi: ciaża na mózg padła:-)
Selena piękna dzidzia.
Pozdrawiam
karolcia81
czekam na szczęście.....
Karola - jestem, jestem....mam dziś urlop i dużo odpoczywam....
Trochę pobolewa brzuszek, ale to chyba dobrze....pozatym czuje się świetnie....
Buziam Was mocno i wracam do łóżeczka.....
Jutro postaram się nadrobić!
Kaśka - powodzenia!
Trochę pobolewa brzuszek, ale to chyba dobrze....pozatym czuje się świetnie....
Buziam Was mocno i wracam do łóżeczka.....
Jutro postaram się nadrobić!
Kaśka - powodzenia!
Annas81
Fanka BB :)
Już wiem to chyba z forum listopad 2009.. niestety nie udało mi się zostać w listopadzie ziemska mamą... Myślałam, ze usunęłam, ale chyba nie. Teraz znowu sprobowałam usunać, zobaczymy z jakim skutkiem ;-)Karolcia, mamy termin do lekarza na ten sam dzień, będziemy się razem denerwowały, a potem cieszyły, prawda?:-)
karolcia81
czekam na szczęście.....
Już wiem to chyba z forum listopad 2009.. niestety nie udało mi się zostać w listopadzie ziemska mamą... Myślałam, ze usunęłam, ale chyba nie. Teraz znowu sprobowałam usunać, zobaczymy z jakim skutkiem ;-)Karolcia, mamy termin do lekarza na ten sam dzień, będziemy się razem denerwowały, a potem cieszyły, prawda?:-)
Prawda!
K
kobietka22
Gość
Dziewczynki jak to u was było ze śluzami we wczesnej ciąży?Ja w poprzedniej miałam takie białe gęste mleczko tylko zapomniałam czy od razu po owu czy dopiero jak sie maleństwo zagnieździło, a jak to było u was od razu tak mokro czy troszke później , miałam sie nie nakręcać bo sobie obiecałam a dziś aż zamarłam jak poczułam ,że wylewa mi się jakieś ciepełko" tam" i patrze a to jest białe , i aż mi serce z nadzieją zabiło mocniej, tylko, że to sie stało na ulicy i zanim dotarłam do domku to już wyschło i nie wiem jakiej konsystencji było.
Selenko śliczna córcia toż to urodzona modelka
Karolcia to odpoczywaj sobie jak najwięcej pilocik tv i relaksik pełen
Karola najlepiej zaczekaj z wizytą co lekarz powie na te wyniki może tak musi być, napewno wszystko jest dobrze.
Annas im wyższa betka tym późniejsza i silniejsza ciąża dziś grzebałam w tych normach tak z czystej ciekawości.
Aguska koniecznie napisz po wizycie co tam lekarz powiedział i zaradził.
nieoficjalnie mówie i nie wiem czy to może mieć związek ,ale przywitałam sie dzis z kibelkiem
Dobra już sie nie nakrecam bo wam pisałam ,że nie ma co sie nakrecać, a teraz ja oszalałam ,ale to z troski maleństwo żeby jak najszybciej sie zorientować jeśli jest i skoczyć do gina po wspomagacz bo mówił, że może mi zapoda coś na podtrzymanie i kazał zaraz jak sie zorientuje dryndać.Mój M powiedział dziś po tym "białym ciepełku" : "ocho zaczyna sie teraz czekam kiedy dokonasz zakupu w postaci 10 testów.
Selenko śliczna córcia toż to urodzona modelka
Karolcia to odpoczywaj sobie jak najwięcej pilocik tv i relaksik pełen
Karola najlepiej zaczekaj z wizytą co lekarz powie na te wyniki może tak musi być, napewno wszystko jest dobrze.
Annas im wyższa betka tym późniejsza i silniejsza ciąża dziś grzebałam w tych normach tak z czystej ciekawości.
Aguska koniecznie napisz po wizycie co tam lekarz powiedział i zaradził.
nieoficjalnie mówie i nie wiem czy to może mieć związek ,ale przywitałam sie dzis z kibelkiem
Dobra już sie nie nakrecam bo wam pisałam ,że nie ma co sie nakrecać, a teraz ja oszalałam ,ale to z troski maleństwo żeby jak najszybciej sie zorientować jeśli jest i skoczyć do gina po wspomagacz bo mówił, że może mi zapoda coś na podtrzymanie i kazał zaraz jak sie zorientuje dryndać.Mój M powiedział dziś po tym "białym ciepełku" : "ocho zaczyna sie teraz czekam kiedy dokonasz zakupu w postaci 10 testów.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nowe aniołkowe mamusie i zapalam światełko dla waszych kruszynek
[*]
Selenko, twoja Madzia jest cudna, taki kochany skarbuś
Karola, ten feminatal długo łykasz?? Bo ostatnio czytałam, żeby działał to trzeba łykać co najmniej 3-5 miesięcy. A to tsh zawsze miałaś takie, czy w trakcie ciąży ci skoczyło??
Agu_ska trzymam kciuki za wizytę, musi być dobrze kochana!!
Kobietka, za ciebie też trzymam kciuki, ja w prawdzie też od 3 dni wnikliwie obserwuję swój organizm i oczywiście wszystkie objawy ciążowe mi się ujawniają ale nie wierzę, że się udało
u mnie nic nie jest tak prosto, więc pewnie i na II kreseczki poczekamy troszkę.
Karolcia, odpoczywaj, jak masz wolne to korzystaj
a u mnie nic nowego
[*]
Selenko, twoja Madzia jest cudna, taki kochany skarbuś
Karola, ten feminatal długo łykasz?? Bo ostatnio czytałam, żeby działał to trzeba łykać co najmniej 3-5 miesięcy. A to tsh zawsze miałaś takie, czy w trakcie ciąży ci skoczyło??
Agu_ska trzymam kciuki za wizytę, musi być dobrze kochana!!
Kobietka, za ciebie też trzymam kciuki, ja w prawdzie też od 3 dni wnikliwie obserwuję swój organizm i oczywiście wszystkie objawy ciążowe mi się ujawniają ale nie wierzę, że się udało
u mnie nic nie jest tak prosto, więc pewnie i na II kreseczki poczekamy troszkę.
Karolcia, odpoczywaj, jak masz wolne to korzystaj
a u mnie nic nowego