reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

selenko, twoja córeczka jest cudowna :-)

a co do bóli owulacyjnych to ja na przykładm byłam przekonana, że moja fasolina to musi być z prawego jajnika, bo mi tak dokuczał i w okolicach owulacji i potem, a na usg się okazało, że właśnie nie, że jajeczko było z lewego jajnika :-)
just a ja pamietam że bolał mnie prawy jajnik i się okazało że dzidzia jest z prawego jajnika:-):-)

reklama
Karolcia, chyba miała mieć dzisiaj wolne, więc może tak się leni, że nawet w kompa nie chce się jej zajrzeć.

A mi dzisiaj jakoś tak bleeee. No ale dobrze, że to nie aż takie kibelkowe ble ;-)

pytaliscie o salfazin, moj to bierze i kwas foliowy ale to trzeba brac przynajmniej 3 miesiace bo plemniki rosna 3 miesiace wiec plemniki z tego salfazinu beda po 3 miesiacach od rozpoczecia stosowania

:-)Hej Ja dziś zrobiłam jeszcze raz betę i tak mi dziwnie oznaczyli 10.000> nie wiecie co oznacza to powyżej? Któraś z Was tak miała. Pani w laboratorium powiedziała mojemu mężowi, ze beta jest wysoka powyżej 10000 i on już o nic nie zapytał. Czwarty raz mam oznaczana betę, ale pierwszy raz w taki sposób. Do lekarza mam aż za tydz, a już nie chcę do niego dzwonić, bo dzwonię z każdą pierdołą i już mi głupio.
agu_ska ja sobie zrobiłam hormony tarczycy, oznaczyłam TSH, FT3, FT4. Moi rodzice mają chorą tarczycę, a że ja jestem przewrażliwiona to wolałam zrobic. Przyjdzie mi zbankrutwać. W tamty tyg ubzdurałam sobie, że mam za gęsta krew i też badałam i tak ciągle cos wymyślam:tak: OJ jak to mój lekarz mówi: ciaża na mózg padła:-)
Selena piękna dzidzia.
Pozdrawiam

Karola - jestem, jestem....mam dziś urlop i dużo odpoczywam....
Trochę pobolewa brzuszek, ale to chyba dobrze....pozatym czuje się świetnie....

Buziam Was mocno i wracam do łóżeczka.....
Jutro postaram się nadrobić!
Kaśka - powodzenia!

Już wiem to chyba z forum listopad 2009.. niestety nie udało mi się zostać w listopadzie ziemska mamą... Myślałam, ze usunęłam, ale chyba nie. Teraz znowu sprobowałam usunać, zobaczymy z jakim skutkiem ;-)Karolcia, mamy termin do lekarza na ten sam dzień, będziemy się razem denerwowały, a potem cieszyły, prawda?:-)

Już wiem to chyba z forum listopad 2009.. niestety nie udało mi się zostać w listopadzie ziemska mamą... Myślałam, ze usunęłam, ale chyba nie. Teraz znowu sprobowałam usunać, zobaczymy z jakim skutkiem ;-)Karolcia, mamy termin do lekarza na ten sam dzień, będziemy się razem denerwowały, a potem cieszyły, prawda?:-)

Prawda!:tak:

Dziewczynki jak to u was było ze śluzami we wczesnej ciąży?Ja w poprzedniej miałam takie białe gęste mleczko tylko zapomniałam czy od razu po owu czy dopiero jak sie maleństwo zagnieździło, a jak to było u was od razu tak mokro czy troszke później , miałam sie nie nakręcać bo sobie obiecałam a dziś aż zamarłam jak poczułam ,że wylewa mi się jakieś ciepełko" tam":zawstydzona/y: i patrze a to jest białe :tak:, i aż mi serce z nadzieją zabiło mocniej, tylko, że to sie stało na ulicy i zanim dotarłam do domku to już wyschło i nie wiem jakiej konsystencji było:confused2:.

Selenko śliczna córcia toż to urodzona modelka:)
Karolcia to odpoczywaj sobie jak najwięcej pilocik tv i relaksik pełen
Karola najlepiej zaczekaj z wizytą co lekarz powie na te wyniki może tak musi być, napewno wszystko jest dobrze.
Annas im wyższa betka tym późniejsza i silniejsza ciąża dziś grzebałam w tych normach tak z czystej ciekawości.
Aguska koniecznie napisz po wizycie co tam lekarz powiedział i zaradził.

nieoficjalnie mówie i nie wiem czy to może mieć związek ,ale przywitałam sie dzis z kibelkiem
Dobra już sie nie nakrecam bo wam pisałam ,że nie ma co sie nakrecać, a teraz ja oszalałam ,ale to z troski maleństwo żeby jak najszybciej sie zorientować jeśli jest i skoczyć do gina po wspomagacz bo mówił, że może mi zapoda coś na podtrzymanie i kazał zaraz jak sie zorientuje dryndać.Mój M powiedział dziś po tym "białym ciepełku" : "ocho zaczyna sie teraz czekam kiedy dokonasz zakupu w postaci 10 testów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam nowe aniołkowe mamusie i zapalam światełko dla waszych kruszynek
[*]

Selenko, twoja Madzia jest cudna, taki kochany skarbuś :)
Karola, ten feminatal długo łykasz?? Bo ostatnio czytałam, żeby działał to trzeba łykać co najmniej 3-5 miesięcy. A to tsh zawsze miałaś takie, czy w trakcie ciąży ci skoczyło??
Agu_ska trzymam kciuki za wizytę, musi być dobrze kochana!!
Kobietka, za ciebie też trzymam kciuki, ja w prawdzie też od 3 dni wnikliwie obserwuję swój organizm i oczywiście wszystkie objawy ciążowe mi się ujawniają :) ale nie wierzę, że się udało
u mnie nic nie jest tak prosto, więc pewnie i na II kreseczki poczekamy troszkę.
Karolcia, odpoczywaj, jak masz wolne to korzystaj

a u mnie nic nowego :)

Do góry