reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga34, ano leci, zobaczysz jak Tobie zleci szybciutko! A Magdusia już duża. I nie wyobrażam sobie,że rok temu nawet nie czułam jej ruchów.

reklama
dziewczyny a porownajcie sobie sklad z witami elevit Elevit Pronatal 100 tabletek ja czytalam na innym forum - jakas farmokolog sie wypowiadala ze maja one duzo lepszy sklad niz inne witaminy dla kobiet w ciazy i planujacych ciaze, ja wlasnie je biore tylko tam jest witamina A, jednak nie w szkodliwej ilosci, ja raczej jem malo rzeczy z ta witamina wiec watpie ze ja przedawkuje kiedykolwiek

madzia pewnie na modelke pojdzie, jest taka sliczna :) niedlugo ciebie randki czekaja :-D Ola pewnie juz sobie "kolege" znalazla :)

gdzies wyczytalam ze taki bol to jest bol okoloowulacyjny wiec to oznacza ze sie owulacja zbliza, lub mi pecherzyk rosnie... aha i nie ma czegos takiego jak bol owulacyjny tylko wlasnie okoloowulacyjny :-/

Hey dziewczyny :-)

Ja tylko na chwilkę, bo spadam pozałatwiać parę spraw na mieście :tak::tak:
Jak wrócę, to obiecuje napisać cosik więcej :tak::tak:
Dzisiaj już humorek troszeczkę lepszy niż ostatnio ;-);-)

Jeszcze tylko takie pytanie na szybciora... dawała któraś z Was swojemu facetowi salfazin?? :sorry::sorry: Bo gdzieś wyczytałam, że wpływa na jakość nasienia :-p:-p I tak się zastanawiam, czy mu nie zaaplikować :-p:-p

Selenko, Twoja córeczka jest cudowna :-)

A co do bóli owulacyjnych to ja na przykładm byłam przekonana, że moja fasolina to musi być z prawego jajnika, bo mi tak dokuczał i w okolicach owulacji i potem, a na usg się okazało, że właśnie nie, że jajeczko było z lewego jajnika :-)

czesc dziewczynki,

witam nowe aniołkowe mamusie.

Karola podpytaj lekarza o żelazo, mnie w szpitalu poza feminatalem kazali koniecznie brać żelazo 3 x dziennie, mimo że morfologie mam ok poza hematokrytem lekko obniżonym.

Ja poprosze o kciuki wieczorem :zawstydzona/y: - ide na kontrole szyjki i mam stracha .
koti skarbie brałam pare dni samo żelazo ale tak po tym wymiotuje że masakra więc kazała mi przestać je brać bo nie opuszczałam kibelka nawet na chwilę.

selenka dzięki pocieszyłaś mnie bo już się wystraszyłam ja tez miałam kiedyś problemy z tarczycą i dlatego się martwie.
Dziewczynki a nie wiecie co tam u karolci bo wczoraj pisała że się boi czy z dzidzią jest ok a dzisiaj jej nie ma.
Kochana odezwji się bo się martwie.

reklama
Do góry