reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Diana gratuluje fasolk i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:tak:, napewno będzie,
Aguska za was tez trzymam kciuki napewno lekarz zaradzi coś na te bóle najważniejsze,że nie ma krwawienia będzie dobrze :tak:.

reklama
hej selena :) milo ze wpadlas:) tez mam nadzieje ze tu zostane przynajmniej do urodzenia mojej kruszynki... moze karola ma racje i dzis mam owulke wiec mozliwe ze pod koniec listopada zobacze dwie krechy a na sylwestra bijace serducho i bede miec prezent urodzinowy w postaci bobaska.

ide konczyc obiadek, papa

Kochane ja odebrałam właśnie wyniki morfologii, moczu i hormon tarczycy. I się wkurzyłam bo hormon tarczycy jest większy niż miesiąc temu było 3.130 a teraz jest 3.530. Morfologia też jest gorsza ale na szczęście mocz się polepszył. Najgorsze jest to że miesiąc temu jak zrobiłam badania i morfologia była taka sobie to zaczęłam brać feminatal n dla kobiet w ciąży a po miesiącu brania go wyniki są gorsze i to sporo:-:)-:)-:)-(.

Witam nowe zafasolkowane mamusie :-):-):-) gratulacje
i zapalam światełka dla nowych aniołków (*).

czesc dziewczynki,

witam nowe aniołkowe mamusie.

Karola podpytaj lekarza o żelazo, mnie w szpitalu poza feminatalem kazali koniecznie brać żelazo 3 x dziennie, mimo że morfologie mam ok poza hematokrytem lekko obniżonym.

ja poprosze o kciuki wieczorem :zawstydzona/y: - ide na kontrole szyjki i mam stracha .

Kochane ja odebrałam właśnie wyniki morfologii, moczu i hormon tarczycy. I się wkurzyłam bo hormon tarczycy jest większy niż miesiąc temu było 3.130 a teraz jest 3.530. Morfologia też jest gorsza ale na szczęście mocz się polepszył. Najgorsze jest to że miesiąc temu jak zrobiłam badania i morfologia była taka sobie to zaczęłam brać feminatal n dla kobiet w ciąży a po miesiącu brania go wyniki są gorsze i to sporo:-:)-:)-:)-(.

Witam nowe zafasolkowane mamusie :-):-):-) gratulacje
i zapalam światełka dla nowych aniołków (*).

karola, to normalne, morfologia dzieli sie teraz na dwa, krew jest rzadsza. Moje wyniki też leciały w dół, gdybyś nie brała feminatalu, byłoby gorzej. Co do tarczycy, nie wiem czy pamiętasz, ale mam chorą bardzo.Wynik się pogarsza ponieważ rośnie zapotrzbowanie na tyroksynę maluszka. Wyrówna się około 21 tygodnia jak maluch będzie już miał swoją, działającą tarczycę.
Powodzenia.

Koti, bedzie ok, słuchaj koleżanki, ze spaceru się nie wywiniesz.;-)

Ostatnia edycja:
Annas81 dla Twojego Aniołka zapalam (*).

No i dla Ciebie i dla Ciebie Diana_81 wielkie GRATULACJE . Mamy nowe BB Fasolki.
Musimy się teraz wspierać i cieszyć.

Witaj Selenko. Magdalenka ma już ponad 4 m-ce?? Rety ale ten czas szybko leci. Ucałuj ją od BB cioci :))))))

Ostatnia edycja:
Nigdy nie myślałam że będę się cieszyć z bólu piersi - do czego to doszło hehe. Oby wszystko było ok po dzisiejszej wizycie i fasola niech się tam trzyma mocno. Zastanawiam się czy zbadać sobie tarczycę - moja babcia miała chorą - lepiej chuchać na zimne.?

reklama
Nigdy nie myślałam że będę się cieszyć z bólu piersi - do czego to doszło hehe. Oby wszystko było ok po dzisiejszej wizycie i fasola niech się tam trzyma mocno. Zastanawiam się czy zbadać sobie tarczycę - moja babcia miała chorą - lepiej chuchać na zimne.?

HIhi skąd ja to znam. Ja gdy budzę się rano na plecach i podnoszę się to mam wrażenie że moje piersi odpadają. :tak:
Trzymam kciuki za wizytę. Napewno wszystko ędzie dobrze.

Do góry