reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej hej,

ja znowu chora :wściekła/y::wściekła/y::no: w czwartek mialam temp 38, wczoraj u lekarza - zapalenie gardla. Ledwie dzwieki z siebie wydaje. I skad znowu !!!!!????? :wściekła/y:
ja przed ciaza chyba od 3 lat kataru nawet nie mialam :no:

co do przytulanek .... u mnie w kwietniu pewnie najwczesniej.... wiec bedzie prawie rok przerwy :szok:

buziaki
Witaj!
A gdzieś ty się znowu tak przeziębiła?!:szok:
Pewnie w niedzielę umarzłaś się na grobach...

reklama
obstawiam, ze zarazila mnie dziewczyna w szpitalu, ktora polozyli z nami na sali we wtorek.miala goraczke, kaszel,katar i chyba mi sprzedala, mimo ze w srode rano juz wychodzilam :cool:

Dziewczyny potzrebuję rady!! Zastanawiam się czy zrobić sobie test ciążowy i jestem gdzieś 2 dni przed planowaną miesiączką. Nie moge się już doczekać poniedziałku a dodatkowo mam bóle brzucha jak na miesiączkę od 2 dni a nic sie nie dzieje. Innych objawów oprócz małych nudności czasmi nie mam. Dodatkowo od 2 dni w nocy chwytają mnie potworne bóle brzucha które trwają od 30-45 min. Identyczne bóle miałam podczas pierwszych tygodni ostatniej ciąży - czy te bóle mogą mieć coś wspólnego z tym że później poroniłam. Powinnam z nimi się wybrać do gina. Proszę o radę....

Cześć dziewczyny ,
V Jolka - u mnie podobnie , też konsekwentnie wyskakuje , nawet myślałam że w końcu wymięknie , ale o dziwo wytrwał cały miesiąc. On ewidentnie nie chce , więc się zdecydowałam na tą kurację którą mi zaproponowała moja lekarka . Tabletki anty na stymulacje jajników , żeby mi pękły te torbiele. Trudno , odpuszczam , nic na siłę
Kobietka - zazdroszcze takich staranek , i brawo dla twojego faceta za pomysł z szampanem !
Tez bym tak chciała.
a mój dziś skapitulował i nie wyskoczył, więc tempka 36,9, w sumie 18 dc, ale co będzie to się okaże za 9 dni :) W sumie nie wierzę, ale poprzednio też zaciążyłam w 17dc więc może być różnie. Na razie się nie nakręcam, bo teoretycznie powinnam być po owulacji.

agu_ska w sumie jak chcesz to możesz zrobić teścik, ja ostatnio nawiasem mówiąc miałam takie okropne bóle przed @ i już myślałam, ze nam się udało, ale nic z tego. Ale jak niepokoją cię te bóle to możesz porozmawiać o nich z ginkiem, jeśli nie będziesz w ciąży, to pewnie znając życie powie, ze to normalne po zabiegu i w razie czego możesz brać nospę.

koti dlaczego byłaś w szpitalu??

hek królewny
wrociłam od mamy ale bez Werci bo moja pociecha stwierdziła z musi od nas odpocząć
miałam nie mówić o fasolince ale nie dałam rady bratowa mnie ucałowała i jak poszlyśmy do sklepu nie pozwoliła mi nieśc reklamówki w której byly ciastka i napój bo nie wolno mi dźwigać
brat się uśmiechnął i powiedział tylko że liczy na funkcję ojca chrzestnego
mama chyba nie uwierzyła albo nie potrafila się ucieszyć
tata i jego żona bo do nich tez zajrzałam uśmiali się że przyszly rok im sporo wnukow przyniesie bo właśnie tej zony ojca syn bedzie miał drugie także co najmniej dwoje wiecej w 2010
tata powiedzial tylko że bedzie dobrze
a ja sobie dziś zrobiłam tescik chyba tylko po to by ujrzeć dwie piękne mocne krechy
zmykam popatrzeć w tv i R zaraz z pracy wróci

dobranoc królewny

Kasiu nie dziwię się, ze nie wytrzymałaś z tą słodką tajemnicą, ja też bym nie umiała pewnie utrzymać tego w tajemnicy :)

ja też lecę na tv, do juterka

reklama
Do góry