reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
She - problem w tym, ze ja juz nie chcę pracować w warszawie, tylko gdzieś tu u mnie...a jeśli dalej tam zostanę to nigdy tu pracy nie znajdę, bo nawet nie ma jak cv gdzieś zanieśc, nie mowiać juz o np rozmowach, bo przeciez u nas jednodniowych urlopow sie nie dostaje:(więc sa 3 rozwiazanie..1. dalej tam siedziec i dawac sie wykorzystywac i miec nadzieje, że szybko bede mogla sie starac o fasolkę 2. zwolnic sie .3. prosic zeby mnie zaklad pracy zwolnil wtedy przez 6 mcy mam kuroniowke..szczerze mowiac trzyma mnie tam tylko mysl, że szybko ustabilizuje tarczyce i bedzie dzidzius...chociaz teraz to nawet nie mam kiedy do lekarza isc:(POPIEPRZONE to wszytsko:(:(:(

I oczywiscie jak ja jestem w domu i mogę troche pogadać na forum to nikogo nie ma...a jak na tygodniu to ledwo daję radę doczytać..:-)heh..
no widzisz same zalety rzucenia tej roboty... nie zastanawiaj sie bo szkoda nerwow - jak tylko wystarczy wam jedna pensja przez chwile to szukaj czegos innego...
Dzien dobry ja na chwilke bo dzis wogole nie mam czasu dopiero usiadlam na troszke bo caly dzien cos robie to pojechalam na zakupy rano pozniej obiad :-).No kochane ja w poniedzialek juz do szpitala z noga trzymajcie kciuki a tak sie boje:-)ze hoho ale msui byc dobrze bo tu za pasem juz sylwester i moze nozka polupie.POZDRAWIAM I MILEGO POPOLUDNIA
kuruj noge bo potanczyc trzeba...
No wiec u mnie sexa nie ma,bo sie normalnie w zyciu boje,wiem,ze moze i głupie,ale wczesniej dzien po naszym baraszkowaniu -poronilam,wiec wole sie wstrzymac. I w sumie lekarz tez prosil o wstrzymanie sie z sexem do 12 tyg . wiec wstrzymujemy sie :zawstydzona/y:
ja tez mam takie wrazenie, ze ostatnie poronienie bylo po sexiku...teraz sie juz nie dam zbalamucic M.
Kasiu nie dziwię się, ze nie wytrzymałaś z tą słodką tajemnicą, ja też bym nie umiała pewnie utrzymać tego w tajemnicy :)

ja też lecę na tv, do juterka
mnie tez bylo ciezko utrzymac tajemnice i nastepna ciaza tez pewnie bedzie rozglaszana calemu swiatu bo tak sie bede cieszyc...

Kochane witam ja dzisiaj tak późno bo od rana musiałam troszkę spraw pozałatwiać. Skarbeczki rano byłam u stomatologa i miałam dwie dziury które zrobiłam ale troszkę bolało. Lekarz znajomy powiedział że nie da mi znieczulenia bo dziura jest mała i nie powinno boleć a że ja mam takie zęby że z wierzchu jest ok a jak zaczął wiercić to wpadło mu to wiertło i troszkę zabolało ale ważne że już zrobione i na kontrolę za dwa miesiące.
Myślałam że naciesze się mężem w wekend a on o 22.00 oznajmił że idzie spać bo jest zmęczony i usnął na kanapie więc lipa. Zostanie mi tylko jeszcze jutro bo od poniedziałku znowu go nie ma bo będzie cały tydzień pracował.
Kochane ja dzisiaj czuje się jakoś tak inaczej dziwnie niby mnie nic nie boli ale martwie się o moją niunię w brzuszku ale we wtorek wizyta i musi być wszystko dobrze:-):-).
Kochane przepraszam że nie odpisauje każdej z was osobna ale jestem zmęczona i muszę zaraz uciekać lulu.
Kochane buziaczki

karolcia to już 16 tydzien. Ale czas leci. Zaraz nim sie obejrzysz będziesz przytulać swoją dzidzie. Buziaki
kasikz szybko leci ale ciągle jest coś:-:)-(. Już mnie to denerwuje. Dzidzia jest najważniejsza ale czasem jest mi strasznie ciężko. Ciągle wymiotuje chociaż powinny już minąć , biorę zastrzyki bo mam te upławy mniejsze ale mam i boli mnie często ostatnio brzuch ale tłumaczę sobie że się rozciąga i dlatego. Boję sie o tego naszego maluszka ale we wtorek idę na usg i musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-):-):-). Buziaczki skarbeczku miłych snów

dziewczynki witam w niedziele i prosze o porade.
w piątek bylam u ginki i powiedziała że jest ok.a moje endometrium ma 5mm.i do @ jeszcze troche,a ja dziś mam plamienie.:confused: to 24 dzien od zabiegu.
dodam że po zabiegu 4dni krwawiłam lekko.uch mam boja .:eek:

dziewczynki witam w niedziele i prosze o porade.
w piątek bylam u ginki i powiedziała że jest ok.a moje endometrium ma 5mm.i do @ jeszcze troche,a ja dziś mam plamienie.:confused: to 24 dzien od zabiegu.
dodam że po zabiegu 4dni krwawiłam lekko.uch mam boja .:eek:
Witaj kochana!
Wg mnie to może być powoli rozkręcająca się @.
a (jak mnie dziewczyny z bb oświeciły) to prawidłową @
liczy się od pełnego rozkręcenia...
Ja też miałam najpierw 4 dni plamienia,
które zanikało i pojawiało się,
a potem jak się @ rozkręciła,
to jej nie mogłam zatrzymać,
taka była obfita....

Ja po zabiegu krwawiłam jakieś 10 dni,
a pierwszą, tę rozkręconą i obfitą @
dostałam w 31 dni po zabiegu....

cześć
Tusia26 ja po zabiegu krwawiłam raptem 3 dni, następnie jakoś przez 4-5 dni miałam delikatne plamienia, @ przyszedł od zabiegu po 23 dniach i nie był obfity trwał 3 dni. Więc jak widzisz u każdej z nas jest inaczej, każda ma inny organizm więc czasem różnie z tym bywa.

Karola, ty już w sumie zaczęłaś 17 tc :) więc mam nadzieje, ze za niedługo już wymioty u ciebie się skończą.

lecę się ogarnąć, bo maż dziś wcześniej kończy pracę, a ja jeszcze w wyrku :)

dziękuje ślicznie.bo już panikowałam.:zawstydzona/y:

AJ JEDNAK TO @ ROZKRĘCIŁA SIĘ .czyli 24dni po.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry