reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 zaciazyla po drugiej @ wiec nie stresuj dziewczyny, organizm sam wie kiedy najlepiej zafasolkowac, niektorzy lekarze kaza czekac a niektorzy nie-co lekarz to inna teoria najwazniejsza jest jednak psychika kobiety.. po poronieniu samoistnym lub wywolanym farmakologicznie organizm szybko dochodzi do siebie, ja jeszcze zanim dostalam @ bylam na wizycie i lekarz powiedzial ze praktycznie juz sie wszystko odbudowalo ale i tak kazal czekac 6 miesiecy, jednak ja nie czekam az tyle.

milego weekendu dziewczyny ja musze jeszcze zerknac do tej matmy wiec mowie juz dobranoc :)

reklama
Kochane ja mam dolka...Moja babcie dzis zabralo pogotowie.Rano wymiotowala i stracila czucie w nogach.Na izbie przyjec byla 7 godzin(polskie realia szpitali)...
Prawdopodobnie to udar mozgu...Mama jutro musi zaniesc pieluchy...
Nie wiadomo czy czucie w nogach powroci...
Jakie to wszystko niesprawiedliwe...Wczoraj jeszcze chodzila normalnie a dzis juz nie mogla sie ruszyc...
Ciotka,ktora tez mieszka w Niemczech poleci w poniedzialek do Polski...
A ja?Ja tak bardzo bym chciala,ale jak mam to zrobic?Nie wpuszcza mnie do samolotu-musialabym miec zgode lekarza...A z drugiej strony tez sie boje leciec bo nie za dobrze czuje sie w samolocie...

Witam się dziewczynki
Ja tradycyjnie chciałam się tylko przywitać i wszystkie pozdrowić... jakoś nie mam nastroju ostatnio...:-:)-(

Byłam wczoraj u ginka i jednak na szczęście nie mam opryszczki "tam", tylko krostkę ropną (musiałam ja przywlec pewnie z jakieś obcej toalety:dry:). Za to dał mi skierowanie na usg piersi, bo go moja jedna pierś martwi :dry::dry::dry: Nie przejmuje się tym i wierzę, że jest wszystko ok (chociaż w mojej rodzinie rak sutka, piersi, czy jajnika pojawiał się bardzo często), ale trochę mnie zdołowało, że "jak zwykle coś". Już mam dosyć tych lekarzy, badań, szpitali, laboratoriów, dentystów :dry::dry:A ta zła passa zaczęła się (pewnie tak, jak u większości z Was) oczywiście od poronienia :dry::dry::dry:Trochę mnie to już męczy i tęsknie za beztroskim życiem :sorry2:

Agnieszka przykro mi strasznie :-:)-(Mam nadzieję, że babci wróci sprawność...Pomodlę się dzisiaj za nią, bo niestety nic więcej nie da się chyba zrobić w takiej sytuacji :-:)-(

Do jutra dziewczynki...

:-( no smutne,tak sie dzieje ze starszymi ludzmi niestety. Człowiek rodzi sie i powoli odchodzi. A babcia ile ma lat jesli mozna wiedziec?

Cześć dziewczyny!!!
Troszkę się opuściłam, wiem...
Przepraszam:zawstydzona/y:
No i obiecuję poprawę...:tak::tak:

Ale chcieć Was teraz nadrobić, to trzeba mieć zacięcie...;-)

V_jolka80
CO się stało?Mama nadzieje ze wszystko w porządku.

Vjola nie martw sie my z M też czekamy do czerwca , może razem zafasolkujemy;-), napisz koniecznie skąd to przesunięcie.

Chcemy ustabilizować naszą sytuację finansowo-mieszkaniową
Oboje z mężem chcemy otworzyć coś własnego...

Witam, Jestem nowa na tym forum. We wrześniu poroniłam - lekarz pozwolił mi się starać o maluszka już po pierwszym cyklu. Teraz czekam albo na wiadomość o ciąży albo na @. i wariuje. Tym bardziej że zaszłam w ciążę równocześnie z moją siostra i teraz obserwuję jej rosnący brzuch :( Nie wiem jak wytrzymam kolejny miesiąc starania się o dzidziusia. Nawet nie mam z kim porozmawiać - bo wszytscy stwierdzili że wariuje.

[*] dla Twojego Aniołka

Witam was dziewczynki o 13 mam następną wizytę u dentysty:szok:

Ja też się wzięłam za swoje zęby
Jeden wyrwany
2 już zrobione
i jeszcze kilka do roboty...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

agu_ska nie wiedziałam ,że przywiązują nogi:szok:,

Mnie nogi tez przywiązywali...
brrrrr

Dziekuje wszystkim.
Co do wieku to ma 72 lata i jest bardzo ''zywa''.Potrafi codziennie buszowac 3 godziny po miescie...
Wczoraj tez chodzila a dzis rano juz nie miala sily wstac...Pogotowie jak przyjechalo to lekarz zapytal ja ile juz lezy widzac ze nie moze ustac na nogach...
Wiadomo tyle,ze niby sa to odwracalne zmiany w mozgu...Wiecej bedzie wiadomo pewnie po niedzieli bo wiadomo jak to w weekend...

reklama
Do góry