pati nic nie jest refundowane za wszystko placimy sami jedynie co genetyka mogli by zrefundowac ale nie kaza nam robic tych badan bo twierdza ze nie sa potrzebne ... a wszyscy w szpitalu mowili ze pierwsze co to kariotyp a teraz nikt nie chche dac skierowania bo po co .... a wszystkie badania immunologiczne hormony p/ciala robilismy sami juz poplynelismy 2000 i nie znamy odpowiedzi
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
karolcia81 To super mi wtedy tez szefowa tak powiedziala ze mam odpoczywac i o prace sie nie martwic.Fajnie ciesze sie z twojej fasolki ciekawe kiedy ja zafasolkuje.Pierw ta noge wylecze i do dziela.:-)Chodz z mezulkiem ostatnio sobie pozwolilismy na duzo wiec zobaczymy co sie okaze za miesiac:-)
trzymam kciuko, żeby Ci się szybko udało...mnie się udało w pierwszym cylku staranek!!!!
Beatkaa24 a byłaś w jakiejś klinice leczenia niepłodności??? czy sama te badania robisz -ja wiem że bezpłodność to co innego niż straty ale może oni mają tam większe pojęcie o przyczynach różnych, wadach itp... no nie wiem.... Motylek może do nas zajrzy niedługo -to wszystko opisze... już kiedyś pisała o tym co i dlaczego Ją spotkało ale ja nie pamiętam....
Karolcia81 Tobie zapomniałam napisać... mówiłaś o prywatnej klinice do rodzenia. Też miałam rodzić prywatnie ale znajomy lekarz który tam pracuje szybko mnie wyprostował... fakt że nawet menu z kucharzem ustalasz wcześniej (najdroższy poród 17tys.), ale jest jak byk napisane -jak się coś dzieje złego -wywożą Cię do najbliższego państwowego szpitala. Nie ma specjalistycznego sprzętu ani oddziału ratowania noworodków... nie wiem jak jest w tym Twoim i wiem że każdy myśli że wszystko będzie ok -ale wolę dmuchać na zimne... przeczytaj te warunki zanim sie zdecydujesz...
Patib masz rację -oni sie zadymy boją jak ognia:-)
Karolcia81 Tobie zapomniałam napisać... mówiłaś o prywatnej klinice do rodzenia. Też miałam rodzić prywatnie ale znajomy lekarz który tam pracuje szybko mnie wyprostował... fakt że nawet menu z kucharzem ustalasz wcześniej (najdroższy poród 17tys.), ale jest jak byk napisane -jak się coś dzieje złego -wywożą Cię do najbliższego państwowego szpitala. Nie ma specjalistycznego sprzętu ani oddziału ratowania noworodków... nie wiem jak jest w tym Twoim i wiem że każdy myśli że wszystko będzie ok -ale wolę dmuchać na zimne... przeczytaj te warunki zanim sie zdecydujesz...
Patib masz rację -oni sie zadymy boją jak ognia:-)
Forum BabyBoom - Zobacz Profil: Motyl 12 o tu jest motylek znajdz jej posty i moze sie dokopiesz jej historii
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Jestem -głowa mi pęka i gardło drapie więc lecę z cebulą od rana
Oj lecz się Kochana, lecz. Choroba Ci niewskazana...
S wrócił z wojaży i powiedział że nie było go 3 dni i widzi jak mi brzusio urósł w końcu ktoś;-) i w supermarkecie jak mu mówiłam ze się jego potomek rozpycha to kucnął i zaczął się do brzucha drzeć "cześć maluszku tu tato"
Jak tak sobie Ciebie czytam Agatko to aż zazdroszczę. W pozytywnym znaczeniu rzecz jasna.
AAAAA i jeszcze jedno -zostałam kierownikiem
Gratuluję :-)
Ty narazie decyzji nie podejmuj bo do tego musisz ochłonąć. Najpierw wróć do nas i daj sobie czas -na decyzje będzie jeszcze chwila. Dobrze ze jeteś po burzy zawsze przychodzi słońce... nie wiem dlaczego musisz tyle przecierpieć, nie wiem do jakich przemyśleń ma Cie to doprowadzić.... ale jesteś silna i dzielna. Przytulam mocno
Jestem z Wami, bo bez Was bym chyba zwariowała kompletnie. Wiem, że mogę tu napisać co mi leży na sercu i wiem, że otrzymam wsparnie. Mojemu M nie chcę się żalić, bo przecież stracił brata. Nie chcę mu dowalać moimi problemami i wachaniami emocjonalnymi. Tak samo Rodzicom, którzy bardzo przeżyli odwołanie ślubu. Zwłaszcza moja Mama.
Ja też nie wiem czemu spada na mnie tyle razów od Boga. Bo poronienie i odwołanie ślubu, to nie wszystko co mnie spotkało. Tylko o tych innych rzeczach nie chcę pisać. Nie mam już sił na to po prostu.
I jakoś nie widzę w sobie siły i odwagi. Choć wiem, że bez Was byłoby mi o wiele trudniej.
Dziękuję Agatko za dobre słowo.
Wszystkim Wam dziękuję.
Ostatnia edycja:
wszystkie badania jakie mam robione sa platne i zalecane przez lekarzy dzwonilam do lekarza ktory ma umowe z nfz i do ktorego chodzilam w ostatniej ciazy on powiedzial, ze jedynie badania genetyczne moga refundowac... wiec za cala reszte placilam ...
a no i przegroda i histeroskopia bedzie robiona na fundusz
a no i przegroda i histeroskopia bedzie robiona na fundusz
reklama
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/ a to na poprawe humorow niedlugo kazda z nas tam trafi