reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny!!!

Ja to chyba teraz nie będę w stanie pisać dłuższych postów:(Ledwo wszystko przeczytałam, a na odpowiadanie siły zabrakło..za dużo piszecie!!!:-)

karolcia - jeszcze raz gratuluję!!!:)

koti - ciesze się że wróciłaś i że wszystko dobrze u Ciebie i dzidzi:)

She - przytulam...Trzymaj się!

Naprawdę tak się cieszę, że coraz więcej fasolek na bb...to daje nadzieję..tak juz bym chciała być wśród Was:)Ale wiem że i na mnie i każdą z nas przyjdzie pora..:)

Nowe Aniołkowe Mamy witam i światełka dla Aniołków zapalam(*)

Moja praca jednak wykańcza..trzeci dzień, a ja już nie czuję że prawie pół roku mnie tam nie było...

Miłego wieczorku!!

reklama
My na razie staranki przełożyliśmy na....
termin nieznany...
Ale na pewno nie wcześniej niż czerwiec 2010
:-:)-:)-(

Trochę mi smutno z tego powodu...
Ale z drugiej strony...
Chcemy najpierw wszystko uporządkować,
żeby potem móc zająć się tylko fasolinką....

Tylko jakbym zaszła teraz na miesiącach to na bank nie wejdę w moją wymarzoną sukienkę zakupioną na pierwszą datę ślubu. Poza tym... Jestem w tak kiepskim stanie psychicznym, że Fasolka raczej jest niewskazana. Nie byłoby jej ze mną dobrze...

Dlatego mam rozdarte serce.

Czas leci... Z jednej strony. Ale to jak się czuję przemawia na niekorzyść ciąży. Więc zatoczyłam błędne koło. I wiem, że nic nie wiem.

Wstawiłam suwaczek ślubny. Ale wiecie... Ten ślub mnie już nie cieszy. A wręcz przeraża. Tak panna młoda czuć się nie powinna.

Asiu a ja myślę, ze jak byś zaszła w ciąże to suknia dla ciebie by nie była problemem, a i szybciej z dołka byś wyszła, bo miałabyś dla kogo mieć dobry humor i mieć o kogo dbać i o kim myśleć. Nie zrozum mnie źle, że do czegoś cię namawiam, ale chcę zwrócić uwagę na inne pozytywne aspekty ciąży.

ale się dziewczyny rozpisałyście :) Ledwo mogę nadrobić :)

Pati brak słów po prostu :(

ja też śmigam, do jutra, do wieczora

Vjola nie martw sie my z M też czekamy do czerwca , może razem zafasolkujemy;-), napisz koniecznie skąd to przesunięcie.
She jeszcze raz przytulam kochana musicie dać sobie więcej czasu myśle ,że w twoim stanie psychicznym nie powinnaś zachodzić w ciąże, ale to tylko moje skromne zdanie.
Karolcia to wysypiaj się dobrze i dobre oraz zdrowe papu jedz.:tak:
13x13 to fajnie, że ci dzidzia rozrabia w brzuszku, fajowo ,masz:-)
Beatka witaj zapalam świtełko (*) dla twoich Aniołków.
Witam was wszystkie mój organizm szaleje mam 9dc poczułam mój jajnik prawy dokładnie, więc sprawdziłam piersi i zaczynają boleć potem bach po termometr 37,1 i sama nie wiem co o tym myśleć:sorry:raczej z M nie uważamy do 8 dnia włącznie bo nigdy nie miałam takich jajec a teraz taka checa.

She cos mi sie zdaje,ze ty nie chcesz przyjąć do mysli,ze jednak mogłabyś byc w ciąży. Jezeli test wykazał dwie kreski nawet po czasie,nalezy go powtórzyc.Ja niewiem,ale mi nigdy sie tak dziwnie nie zdarzylo,nawet jak juz mineły 3-5-10 minut jak nie bylam w ciazy to nadal byla jedna kreska. A najlepiej kobieto udaj sie do gina ,zeby potwierdzic,bo moze masz torbiele i dlatego ten okreso sie spóznia. Buziaki i powodzonka

Ja mam dobry patent na obliczenie daty porodu nauczyła mnie tego mama wyliczałyśmy moim siostrom i zawsze się zgadzało więc:
Do daty ostatniej @ należy dodać rok i siedem dni

np. 12 listopada 2009= 12listopada 2010 + 7 dni = 19listopada

następnie od tej daty należy odjąć trzy miesiące czyli:
19 listopad 2010 - 3 miesiące = 19 sierpnia 2010 :tak:.

Dzien dobry dziewczynki.
Wlasnie dzwonil mi A ze auto na dobre sie popsulo...
Tzn.na srodku ulicy zgaslo i nie chce zapalic...
Po prostu super...
No a A jechal do innego miasta na kurs prawa jazdy...

Ja kochane sie ubieram i zmykam do szkoly(ostatni dzien dzis)
Milego dnia.

reklama
Cześć kochane...
Potrzebuje rady.....
...16 listopada mam wizyte u gina...po której najprawdopodobniej już pójdę na zwolnienie....
...mam taką prace, że nie ma mnie za bardzo kto zastapić....czy powinnam juz pogadać z szefem, że się spodziewam, i że prawdopodobnie juz nie wróce do pracy i że ma te kilka dni na wykombinowanie zastępstwa....?
..czy jeszcze poczekać?
...to jest dopiero 5 tc...i boje się czy nie za wczesnie na mówienie o tym?
...ale nie chciałbym tez zostawić szefa na lodzie...on jest bardzo w porządku?

...co o tym myslicie?

Do góry